De luna în care te-ai născut depinde cum va fi soarta ta.

Toată lumea știe că caracterul fiecărei persoane în mare parte este determinat de semnul zodiacului. Dar astrologii profesioniști susțin, că pe lângă semnul zodiacal o mare importanță pentru destinul fiecăruia îl are și luna de naștere.

Explicația este foarte simplă – cele douăsprezece luni nu coincid cu cele douăsprezece constelații zodiacale: de exemplu o persoană născută în luna iulie poate fi și Rac și Leu – în dependență de dată. Iar Leul născut în luna iulie și Leul din august sunt două feline total diferite, deoarece luna lasă o amprentă asupra caracterului semnului zodiacal!

Prin urmare, atunci când elaborați horoscopul unei persoane, trebuie să luați în considerare proprietățile fiecărei luni.

În acest articol am decis să vă povestim, care sunt aceste proprietăți:

Ianuarie – câștigători permanenți.

Persoanele născute în prima lună a anului sunt înzestrați cu un caracter puternic și o mare putere de voință. Chiar dacă aceasta este cea mai ușoară persoană pentru comunicare, nu vă faceți iluzii – niciun obstacol nu-i va sta în cale!

Cele mai mari dificultăți ale vieții, persoanele născute în luna ianuarie le depășesc cu demnitate, cu capul ridicat. Prin natura sa – sunt lideri și inconștient caută persoane, care ar putea concura cu ei. Sunt oameni încrezători în forțele proprii, hotărâți și receptivi. Cei născuți în luna ianuarie, cât n-ar fi de ciudat, suferă din cauza puterii sale – uneori le este dificil să găsească oameni care să corespundă cerințelor și potențialului lor sau ar putea la fel ca ei să-și urmeze principiile.

Februarie – persoane instabile.

Persoanele născute în luna februarie par a fi incredibil de romantici și fermecători, dar în spatele acestei măști se ascund niște oameni puțin egoiști, care au foarte multe idei și foarte puține lucruri realizate.

Cei născuți în februarie pot fi niște persoane elegante, inteligente și sunt dispuși să ofere lumii bunătate și bucurie. Cu toate acestea, suferă din cauza schimbărilor frecvente de dispoziție și sunt imprevizibili, ceea ce îi împiedică să-și construiască o carieră de succes sau să-și găsească fericirea în viața personală.

Martie – romantici sensibili.

Oameni buni, corecți, vulnerabili, susceptibili cei născuți în luna martie cu greu fac față criticilor și pot plânge toată noaptea dacă sunt ofensați.

Aceste persoane sensibile, neîncrezătoare și uneori indecise, pot obține succesul, dacă își vor stăpâni nervii. Dacă se vor ghida doar de emoțiile sale, atunci pot avea parte de o depresie prelungită. Cu toate acestea, în problemele cele mai fundamentale, acești oameni sunt uneori chiar mai încăpățânați decât persoanele născute în ianuarie sau februarie și nu sunt dispuși să meargă la compromisuri.

Aprilie – carieriști convinși.

Persoanele născute în luna aprilie – sunt niște materialiști și curajoși incredibili. Se pare că nu au frică de nimic! Cei născuți în aprilie sunt deciși, încrezători în sine, sunt lideri înnăscuți și uneori într-o mulțime de idei și planuri nesfârșite pe care le generează, pot uita de tact și delicatețe.

Despre femeile născute în luna aprilie, putem spune că sunt în stare să oprească și un cal în galop. Bărbații, în genere pot obține cele mai înalte culmi ale carierei, înlăturând toate obstacolele din calea sa. În același timp, în dragoste sunt foarte pasionali și tandri, deoarece într-un fel sau altul tind spre un echilibru sufletesc.

Mai – încăpățânați desăvârșiți.

Fiind foarte încăpățânați și incapabili să găsească un compromis, cei născuți în luna mai foarte dificil cedează și fac concesii deoarece foarte mult iubesc puterea și controlul. În același timp puteți să vă înțelegeți cu aceste persoane folosind argumentele logice.

Starea de spirit a celor născuți în luna mai este schimbătoare, dar în general sunt persoane stabile, fidele, de încredere și principiale. În dragoste sunt, de obicei foarte pasionali, iar în carieră ajung la înălțimi incredibile. Este aproape imposibil să-i urmați.

Iunie – carismatici talentați.

Sunt persoane generatoare de idei, bârfe, informații, capricii și schimbări de dispoziție. Persoanele născute în luna iunie sunt foarte vulnerabile, dar ascund acest fapt în spatele multor complexe.

Aceste persoane talentate sunt oratori excelenți și lideri carismatici care, totuși sunt supuși multor vicii. Dacă persoanele născute în luna iunie vor putea să-și înfrângă slăbiciunile cu ajutorul voinței, atunci îi așteaptă un viitor strălucit.

Iulie – suflete contradictorii.

Aceste persoane dificile în comunicare, contradictorii, versatile și misterioase mai mult decât oricine altcineva, tind spre independență și libertate, dar după ce le obțin nu știu întotdeauna ce să facă cu ele. Paradoxul este că fiind niște oameni care iubesc libertatea, ei adoră să stabilească propriile reguli și să controleze totul.

Cei născuți în luna iulie – sunt egoiști incredibili, dar atât de fermecători, că adesea acest neajuns le este iertat. Acești oameni știu să iubească și să prietenească, dar în adâncul sufletului îi privesc pe toți de sus.

August – natură pasională.

Persoanele născute în luna august sunt pasionale și emoționale, știu totul despre plăcerile senzuale și pot trăi feeric, pe un picior mare.

Se deosebesc prin energia și emoțiile sale, datorită cărora atrag multă lume și tot felul de evenimente deosebite în jurul lor, dar fiind lideri de felul său și sufletul petrecerilor, deseori ajung victime ale intrigilor din cauza naivității lor. Cu toate acestea, farmecul natural îi ajută să se descurce în orice situație cu demnitate.

Septembrie – hedoniști de succes

Persoanele născute în luna septembrie obțin succese remarcabile în afaceri și au șanse mai mari să câștige mulți bani în comparație cu alții. În capul lor este un calculator real, care este responsabil de latura lor practică.

Cu toate acestea persoanele născute în luna septembrie știu să se bucure de viață și știu exact pentru ce trebuie să depună atâta efort – dragostea lor pentru bogăție și confort vine din dragostea imensă de sine.

Octombrie – sceptici contradictorii

Persoane dificile și schimbătoare, care în exterior par a fi niște oameni buni și simpli, dar este suficient să-i priviți puțin mai atent și veți observa un amestec contradictoriu a emoțiilor diferite, caracteristice persoanelor creative.

Ei se îndoiesc în toate, fără sprijin emoțional permanent se întristează, de aceea lângă persoanele născute în luna octombrie nu veți avea o viață liniștită. Un bonus după comunicarea cu aceste persoane este faptul că veți ajunge în situații de viață foarte interesante – aventurile alături de ei sunt inevitabile!

Noiembrie – intelectuali misterioși

Aceste persoane sunt ca o cutie a Pandorei – cele mai misterioase personalități din toate tipurile de oameni. Voința, charisma și inteligența – sunt cele trei balene pe care se bazează caracterul acestor persoane versatile.

Printre persoanele născute în luna noiembrie – se numără foarte multe femei fatale și bărbați periculoși, manipulatori fermecători care acționează asupra altora ca un magnet. Dacă nu ar avea temeri interioare și ambiții exagerate, ar putea cuceri întreaga lume. Nu toată lumea reușește să se despartă de o astfel de persoană fără pierderi – nu așteptați o viață liniștită, de paradis alături de persoanele născute în luna noiembrie!

Decembrie – idealiști rezonabili.

Fiind persoane înțelepte, puternice și practice, cei născuți în luna decembrie par a fi întruchiparea raționalității și a bunului simț. Dar totul nu este atât de simplu în realitate. Persoanele născute în luna decembrie sunt idealiști, care în numele unor obiective mărețe pot distruge totul în calea lor.

Este foarte dificil să-i răniți, dar ei singuri, ajungând în vârtejul pasiunilor și propriilor idei dificile despre viață, dragoste, bine și rău, deseori primesc lecții de viață foarte neplăcute. Printre persoanele născute în decembrie există o mulțime de oameni autoritari, a căror opinie este auzită de multă lume. Ei însă, deseori își schimbă idealurile odată cu vârsta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...