De ce zodia Capricorn e cea mai inteligentă dintre toate

Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă! Fiecare zodie s-a născut cu o calitate de necombătut. Dintre toate însă, o zodie are o calitate este cu adevărat impresionantă: inteligența sclipitoare.

Fără fală modestie, cea mai inteligentă zodie din horoscop, cu o judecată de necombătut, este zodia Capricorn.

Capricornii au o gândire extrem de precisă și calculată, sunt foarte isteți iar ceea ce vor să facă trebuie mereu să aibă finalitatea dorită. La capitolul imaginație, aceștia nu excelează, pentru că văd mereu viața în alb sau negru.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Personalitate Capricornului

Capricornul este foarte calculat și exigent cu sine și cu cei din jur. Dacă îi meriți încrederea, vei vedea partea sa emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru Capricorn:

Calitățile Capricornului

exigență față de sine și față de ceilalți;

disciplină de viață strictă;

onestitate, corectitudine;

simț al umorului limitat;

realism, gândire logică;

pragmatism;

autoritate.

Femeia Capricorn se impune prin:

subtilitate și rafinament;

senzualitate bine controlată;

respingerea hotâtă a compromisului;

abordarea cu seriozitate a carierei.

Profilul profesional

disciplină în muncă;

responsabilitate;

exigență față de coechipieri și subalterni;

capacitate de muncă constantă;

claritate în gândire;

abilitatea de a se adapta la orice mediu;

puterea de a îndeplini la un nivel excelent activități diverse;

implicare emoțională moderată, spre deloc.

Zodia Rac este fantastica. Trasăturile care o fac sa fie așa

Știi că întotdeauna te poți baza pe un nativ din zodia Rac. A patra zodie din horoscop va fi mereu alertă la nevoile altor persoane.

Deși este una dintre cele mai sensibile zodii, Racul reușește să se detașeze de emoțiile proprii și să sară în ajutorul prietenilor sau membrilor familiei sale. Un semn complicat, dar extrem de săritor și misterios.

Racul este milos și înțelegător

Dacă simți o privire în ceafă, sigur un Rac te privește și te analizează de la distanță. E genul de om ce știe care sunt intențiile tale în funcție de gesturi și cuvinte. Are un al șaselea simț, un simț al emoțiilor. Această calitate îi ajută pe raci să rezolve probleme și să dea sfaturi bune.

Racului îi pasă de alții mai mult decât îi pasă de el. Se concentrează pe probleme altora decât încearcă să-și problemele proprii. Daca cineva își face griji pentru tine să fii sigur că e un Rac undeva.

Familia este foarte importantă pentru Raci

Inima Racului este acasă. Nu este loc unde să s simtă mai confortabil și mai fericit decît acasă, cu familia. Acest atașament față de casă este dat de Luna, planeta maternală. Foarte protectori cu cei dragi, Racii vor face orice pentru familia sa. Uneori, vor ajunge să fie părinți cloșca, părinți prea protectori.

Iubește necondiționat ca nicio altă zodie

Un rac îndrăgostit va da totul într-o relație: va iubi fără să ceară nimic în schimb, va fi afectuos, receptiv la dorințele partenerului, fidel, dar va fi reținut când va fi vorba de persoana proprie, nu va dezvălui prea multe despre el.

Racul este cel mai loial prieten

Să ai un Rac prieten este un adevărat noroc. După o petrecere va fi cel care te va sună să verifice dacă ai ajuns în siguranță acasă. În caz de boală, va fi cel care îți va aminti că trebuie să-ți iei pastilele la 12 ore. Instinctele maternale ale Racului se extind și spre micul cerc de prieteni.

Perseverența, calitatea principala a Racului

Racul este extrem de pasional și când vine vorba de idei. Va insista și va insista pâna va schimba lumea cu ideile sale progresiste. Vor deveni avocați al ideilor lor instinctuale și vor persevera în implementarea lor. Un exemplu al persevernței Racului pentru binele comun este chiar Prințesa Diana.

Racii au inițiativă

Un Rac adevărat va prețui munca și rezultatele sale. Va fi un bun muncitor, un valoros om de echipă și un bun antreprenor. Se va descurca cu banii, iar deciziile lui vor fi de bun augur. Racul cântărește bine situațiile înainte să ia decizii.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...