De ce persoanele nascute in luna OCTOMBRIE sunt BINECUVÂNTATE DE DUMNEZEU!

Caractere puternice, despre persoanele născute în luna octombrie toată lumea crede că au ceva cu totul și cu totul special. Iată ce calități ieșite din comun au acești nativi.

SE DEDICĂ PERSOANEI IUBITE

Dacă vreți să trăiți cea mai frumoasă poveste de dragoste, alegeți un partener care e născut în luna octombrie. Motivul? Iubește din toată inima și se dedică în totalitate atât persoanei iubite cât și familiei. Dar, fiți foarte atenți, pentru că urăsc minciuna și simt imediat dacă vă jucați cu sentimentele lui.

De asemenea, cei născuți în octombrie sunt carismatici și niște prieteni pe cinste. Și asta pentru că se spune că sunt binecuvântați de Dumnezeu. Pentru că le place adevărul, cei născuți în octombrie niciodată nu vă vă vorbi pe la spate, dar așteaptă și de la partener aceeași cinste.

Pe de altă parte, vor încerca mereu să rezolve orice probleme se ivesc în viața lor, ajutându-I și pe alții să caute dreptatea. Și asta pentru că sunt convinși că toți suntem egali, fie că suntem săraci sau bogați. De un calm uneori enervant, cei născuți în octombrie aproape că nu-și pierd niciodată cumpătul, ceea ce îi face chiar și pe dușmani să bată în retragere.

Cât privete prietenii, aceste persoane sunt renumite pentru modul în care-și țin oamenii dragi lângă ei.

ULTIMA CIFRĂ A ANULUI NAȘTERII ASCUNDE TRĂSĂTURILE NOASTRE PRINCIPALE! AFLĂ-LE ACUM…

Te întrebi ce spune data nașterii despre tine? Dar ce ai spune dacă ți-am dezvălui că cel mai important element este ultima cifră a anului de naștere?

Mai precis, calendarul chinezesc este cel care pune un mare accent asupra acestei cifre. Fiecare număr de la 0 la 9 corespunde unuia dintre cele 5 elemente feng shui: apă, metal, foc, lemn și pământ.

Acum, haide să vedem ce reprezintă fiecare cifră în parte!

METAL 0 ȘI 1
Dacă anul nașterii tale se termină în 0 sau 1, atunci metalul este elementul tău principal. Trăsăturile tale predominante, de personalitate, sunt flexibilitatea, puterea de concentrare și nevoia de spațiu personal.

Independența este foarte importantă pentru tine, iar sfaturile pe care cei din jur ți le oferă fără să le ceri nu sunt tocmai pe gustul tău.

Îți oferi ajutorul față de problemele celor din jur, însă tu nu ceri ajutorul nimănui. Ești un om respectat, ambițios și ai toate calitățile necesare pentru a ajunge departe în viață.

APĂ 2 ȘI 3
Dacă anul nașterii tale, are ultima cifră 2 sau 3 atunci sigur ești o fire sensibilă, empatică, creativă și intuitivă, iar conversațiile sunt punctul tău forte.

În ceea ce privește trăsăturile mai puțin pozitive, uneori tinzi să îți faci prea multe griji despre modul în care cei din jur te văd.

Uneori poți fi nehotărât, rece și ursuz.

LEMN 4 ȘI 5
Ești un om statornic, așa că rămâi în picioare indiferent ce ți s-ar întâmpla.

Pe tine te interesează foarte mult să progresezi și să evoluezi. Ești o persoană dinamică, activă, sociabilă și pozitivă.

Pentru tine, cel mai important aspect al vieții este relația cu familia și cu prietenii apropiați, iar în ceea ce privește slăbiciunile, tinzi să lucrezi prea mult și, cu toate acestea, să nu ieși prea mult în evidență.

FOC 6 ȘI 7
Tu ești un simbol al pasiunii, iar ultima cifră a anului de naștere denotă aventură, putere, competitivitate, neliniște și impulsivitate.

Trăsăturile tale predominante sunt puterea de seducție și afecțiunea.

Pe plan profesional, îți dorești să ai neapărat succes, iar cei din jur consideră că ai o personalitate puternică. Creativitatea ta este extrem de atrăgătoare pentru ceilalți.

Totuși, de cele mai multe ori nu ai răbdare și vrei ca totul să se rezolve imediat.

PĂMÂNT 8 ȘI 9
Acest simbol denotă stabilitate, răbdare, înțelepciune și precauție. Ești o persoană responsabilă și loială.

Tu alegi rațiunea în detrimentul sentimentelor și îți place să preiei controlul și să te asiguri că totul decurge așa cum vrei tu. Ești o persoană logică și îți place să controlezi slăbiciunile.

Nu trebuie să îți mai fie teamă de schimbări, relaxează-te și lasă viața să te surprindă!

Ce spui? Ți s-a potrivit?

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...