Cum va fi anul 2019, în funcție de luna nașterii tale

Îți spunem cum va fi anul 2019 în funcție de luna nașterii tale. Persoanele născute în lunile de primăvară și toamnă vor avea un an îmbelșugat.

IANUARIE: Ai parte de un an al provocărilor încă din prima lună. Vei sta prost cu finanțele, dar vei găsi fericirea în alte locuri, nu în buzunar.

FEBRUARIE: Va fi un an plin de visare, plin de realizări importante pentru liniștea ta sufletească. E unul din cei mai buni ani ai tăi.

MARTIE: Pentru tine 2019 vine cu tot soiul de examene, fie că sunt în cuplu sau la locul de muncă. Le vei trece cu brio.

APRILIE: În 2019 vei avea ocazia să faci o mare investiție chiar în prima parte a anului. E un an bogat pentru tine.

MAI: Și tu ai câteva provocări, mai ales că în 2019 vei da lovitura într-un domeniu la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată.

IUNIE: Trebuie să pui toate lucrurile în ordine. Practic, anul care urmează te va responsabiliza mai mult, ta ve organiza.

IULIE: Sensibilitatea ta va fi una accentuată în acest an. Pot apărea tot felul de dezamăgiri în dragoste, dar nu trebuie să te panichezi. Spre final de an vei găsi omul potrivit.

AUGUST: Unele temeri ale tale sunt nejustificate și îți vei da seama de asta în 2019. Multe confuzii vor dispărea din inima ta.

SEPTEMBRIE: Este anul marilor suișuri și coborâșuri, dar stai să vezi ce suișuri! Vei putea ieși în evidență cu un plan de invidiat.

OCTOMBRIE: Pentru tine 2019 va fi un an dedicat în exclusivitate persoanei iubite și familiei. Ai parte de multă afecțiune.

NOIEMBRIE: Trebuie să continui să riști. 2019 continuă pe același trend pozitiv început în 2018.

DECEMBRIE: Este anul marilor câștiguri financiare, marilor evenimente importante care îți vor marca existența.

Femeile din zodiac care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi și toată lumea așteaptă cu nerăbdare acest moment. Pentru trei femei din zodiac, această sărbătoare are o dublă însemnătate, deoarece se vor îndrăgosti până la Crăciun.

Iar acest moment va lua pe toată lumea prin suprindere. Iată care sunt femeile care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun:

Chiar dacă este extrem de emotivă și de sensibilă, femeia din zodia Pești reușește să aibă sentimente profunde pentru cel mai bun prieten al său. Până de Crăciun, femeia din această zodie își va da seama că nu este vorba despre o simplă prietenie și îți va dori mai mult. Pentru că este extrem de timidă, divahair.ro anunță că acestei native îi va fi extrem de greu să își pună sentimentele pe tavă și că le va ascunde cât se poate de mult, pentru a nu suferi o dezamăgire.

În cazul în care prietenul său cel mai bun va simți că relația poate fi mai serioasă și își va dori acest lucru, ar fi bine să preia inițiativa, pentru că nu este nimic mai frumos decât ca partenerul de viață să îți fie și cel mai bun prieten. Relația are mari șanse să evolueze rapid până anul viitor și nu este exclus să se concretizeze cu o logodnă ori cu o căsătorie.

A doua zodie care are mari șanse să se îndrăgostească până de Crăciun este zodia Fecioară. Perfecționistă din fire, nativa acestei zodii reușește să se îndrăgostească de cel mai bun prieten, chiar dacă îi cunoaște deja toate defectele.

Cu puțină răbdare, aceasta are șansa de a-l modela pe acesta după bunul său plac, iar relația lor poate evolua. Nu toți cei mai buni prieteni ar putea să primească această veste cu bucurie, iar unele native ale zodiei Fecioară ar putea să își piardă cel mai bun prieten din cauza acestor sentimente.

Cea de-a treia zodie care se poate îndrăgosti de cel mai bun priten până de Crăciun este zodia Berbec. Deși este introvertită și de multe ori misteriosă, femeia din zodia Berbec se simte bine în preajma celor mai buni prieteni. În această perioadă reușește să se deschidă în fața prietenului său și să îi mărturisească sentimentele sale. Dacă sentimentele sunt reciproce, va urma o poveste de dragoste ca în basme, cu multă bucurie.

 

 

 

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...