Cum sunt afectate toate zodiile de intrarea în retrograd a lui Mercur în zodia Săgetător!

Planeta Mercur a intrat în retrogradare în zodia Săgetător pe data de 18 noiembrie 2018 și va merge în sens invers până pe 1 decembrie, atunci când va intra în zodia Scorpion. Iată mai jos, ce spun astrologii despre acest aspect și cum vor fi influențate toate zodiile.

Să luăm, așadar, fiecare zodie în parte!
Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mare grijă la călătoriile întreprinse în această perioadă. Dacă pleacă în delegații pot avea parte de încurcături și obstacole în ducerea la bun sfârșit a traseului și a sarcinilor. Sunt sfătuiți să fie atenți la comunicare, deoarece mesajele pot fi transmise, dar și înțelese greșit. Perioada excelează în blocaje de comunicare și stări de confuzie, scrie unica.ro

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să acorde o deosebită atenție sectoruluyi financiar, deoarece în toată această perioadă sunt tentați să cheltuie peste măsură și astfel să intre în datorii sau să-și termine economiile. Nu este recomandat ca nativii să facă investiții financiare sau tranzacții ed amploare în această perioadă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să aibă grijă la modul de relaționare cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, dar și cu persoana iubită. În toată această perioadă pot interveni blocaje majore de comunicare și unele relații se pot destrăma din cauza neînțelegerilor sau ca urmare a unor mesaje interpretate în mod eronat.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să-și reevalueze sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, dar și ofertele de job primite. De asemenea, sunt sfătuiți să evite conflictele cu colegii de muncă și să aibă grijă la dialogul cu șefii și superiorii. Pot interveni situații tensionate de natură să-i facă pe nativi să-și dea demisia, să renunțe, să abandoneze un proiect însă li se cere să aștepte ieșirea lui Mercur din retrogradare pentru a lua o astfel de edcizie radicală.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă mare grijă la comunicarea cu partenerul de viață și cu copiii, deoarece pot apărea situații tensionate, la limită, de natură să conducă la deteriorarea unor legături, fie ele și solide. Pe de altă parte, se cere o reevaluare a activităților artistice și de creație, acolo unde este cazul, și atenție la negocierea vânzării unor opere de artă, capitol unde ar putea fi păcăliți, înșelați.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care discută cu membrii familiei, deoarece conflictele se pot naște din nimicuri, însă pot afecta relațiilem fie ele și solide și extrem de apropiate. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să reevalueze o situație ce vizează locuința, iar dacă este vorba de o vânzare, cumpărare, închiriere de casă, atunci negocierea nu va fi punctul lor forte și ar trebui să amâne evenimentul.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi nevoiți să se preocupe de niște sarcini administrative pe care le-au amânat până acum. De asemenea, nativii pot să reia niște cursuri abandonate sau să susțină niște examene restante. Atenție la relația cu rudele care poate avea de suferit în urma unor conflicte.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi nevoiți să-și reevalueze situația financiară și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la negocierea unei sume de bani. Nativii trebuie să verifice de două ori ceea ce semnează, ceea ce aprobă, mai ales dacă este vorba de bani la mijloc. Este posibil ca sumele acceptatea cum să nu le mai convină ulterior, atunci când Mercur își reintră în mers direct.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității și sunt sfătuiți să înceapă un proces serios și drastic de autoevaluare, însă să nu ia decizii radicale acum. Pe de altă parte, sunt favorizate conflictele cu partenerul de viață și se cere mai multă prudență în dialog.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor trece printr-un proces intens de introspecție, planeta Mercur retrogradând întocmai pe casa subconțtientului. Nativii sunt sfătuiți să se retragă departe de agitație și să-și reevalueze deciziile, acțiunile, gândurile și faptele și să mediteze la îmbunătățirea propriei vieți.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie mult mai atenți la modul în care transmit o informație în grupul de prieteni deoarece sunt favorizate conflictele cu persoane din anturaj. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să reevalueze un plan sau un proiect în care sunt implicați sau au intenția să o facă. Poate să nu fie chiar cea mai bună opțiune!

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o etapă de reevaluare a relațiilor socio-profesionale. Nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască niște principii ce țin de carieră și chiar dacă vor fi tentați să-și schimbe locul de muncă, sunt sfătuiți să nu ia decizia pe retrogradarea lui Mercur, ci să aștepte ca planeta să-și revină în mers direct.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...