Cum sta cu DRAGOSTEA, in cea de-a DOUA JUMĂTATE A ANULUI 2018, FIECARE ZODIE ÎN PARTE!

Cum ne vor influența astrele, dragostea, în cea de-a doua jumătate a anului 2018!

Berbec

în această jumătate de an vei învăța care este adevărata valoare a dragostei. Îți vei întâlni jumătatea și, împreună, vă veți întemeia familia mult visată.

Taur

Partea a doua a nului 2018 poate fi destul de înșelătoare pentru tine. Îți vei dori spațiu și libertate, deși te afli într-o relație, care este pe cale să se transforme într-o căsnicie. Învață să faci și sacrificii pentru cei dragi!

Gemeni

Vei descoperi o nouă față a iubirii. Vei începe să înțelegi că nu este nimic greșit în a fi singur câteodată, deoarece mai întâi trebuie să te iubești pe tine, pentru a ști să îi iubești pe cei din jur.

Rac

Până acum, ești cunoscut a fi cel mai emotiv semn zodiacal. Vei intra în toamnă purtând răni emoționale, însă în sfârșit vei reuși să dezvolți puterea de a te proteja de cei care ți-au făcut rău. Până la sfârșitul anului rănile ți se vor vindeca!

Leu

Toamna acestui an te va învăța că trebuie să hrănești mai mult relația de cuplu și nu propriul tău ego. Motivul pentru care ai eșuat în relațiile anterioare este acela că ești prea egoist.

Fecioară

Nu ai crezut niciodată că meriți iubirea cuiva, iar acesta este motivul pentru care nici nu ți-ai găsit pe cineva, până acum. Spre sfârșitul anului te vei îndrăgosti de cineva care se va îndrăgosti la rândul lui/ei de tine.

Balanță

Dacă ești deja într-o relație, aceasta va înflori și va deveni specială, în cea de-a doua parte a anului. Dacă nu ești într-o relație, ești pe cale să intri.

Scorpion

Jumătatea anului 2018 te va găsi cu sufletul deschis, vei renunța la frustrări și te vei îndrăgosti!

Săgetător

La începutul anului ai fost ghinionist în dragoste, însă spre final, lucrurile vor sta diferit. Vei fi fericit, deoarece vei înțelege ceea ce îți dorești cu adevărat!

Capricorn

Nu te aștepta la ceva serios, în dragoste, în cea de-a doua jumătate a anului! Învață din experiențele anilor trecuți și totul va fi bine!

Vărsător

Da, nu îți vei întâlni „alesul” anul acesta, însă vei cunoaște pe cineva special în iarnă, care va scoate tot ceea ce este mai bun din tine.

Pești

Partea a doua a anului 2018 va fi foarte benefică pentru tine. Te vei îndrăgosti iremediabil sau, de ce nu, te vei căsători!

TU CE EȘTI ÎN HOROSCOPUL AMERINDIAN?

Cu toții am auzit de horoscopul European, Chinezesc chiar și Mayaș, însă nu știu câți dintre voi ați auzit de Horoscopul Amerindian. Vezi în continuare ce ești în acest horoscop și ce spune despre tine acest horoscop!

SĂ LUĂM AȘADAR FIECARE ZODIE ÎN PARTE. CHIAR ȘI CEI CARE NU CRED ÎN HOROSCOP, RECUNOSC ADESEORI CĂ SE REGĂSESC ÎN DESCRIERILE ZODIACALE!
Vidră (20 ianuarie – 19 februarie)

Vidra iese cel mai mult din tipare. Persoanele născute sub acest semn sunt foarte greu de citit. Tot ceea ce întreprind este imprevizibil, interesant și neobișnuit. Privesc lucrurile dintr-un unghi diferit de al celorlalți nativi și dețin abilități foarte bune de rezolvare a problemelor. Vidrele sunt plăcute, oneste, și extrem de curajoase.

Lup (20 februarie – 19 martie)

Lupul este foarte misterios, pasional și emotiv. Spre deosebire de alții, persoanele născute în acest semn înțeleg în profunzime anumite aspecte ale vieții. Lupii sunt buni observatori și ascultători.

Șoim (20 martie – 19 aprilie)

Șoimul întruchipează liderul desăvârșit, înnăscut. De multe ori, persoanele din jur apelează la șoimi pentru a-i ghida, sfătui și încuraja. Deși sunt mobilizatori excelenți, uneori șoimii pot deveni intoleranți și nerăbdători.

Castor (20 aprilie – 20 mai)

Castorul este inginer prin definiție. Acești nativi elaborează în mod continuu strategii pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi harnice, hazlii, vibrante și inteligente. Punctele lor slabe sunt posesivitatea și iritabilitatea.

Cerb (21 mai – 20 iunie)

Cerbul posedă o gândire ageră și inspiră admirație. Persoanele născute sub acest semn au un simț al umorului foarte dezvoltat, putând binedispune pe oricine, aproape în orice situație. Sunt firi capricioase atente la cele mai mici detalii.

Ciocănitoare (21 iunie – 21 iulie)

Acești nativi sunt ascultători, empatici și dornici să contribuie la schimbări pozitive. Întruchipează parteneri și părinți excepționali. Persoanele născute sub acest semn sunt, de regulă, încăpățânate, ceea ce le predispune la gelozie și furie.

Somon (22 iulie – 21 august)

Somonul este creativ, inteligent și are o personalitate electrizantă. Nativii acestui semn sunt entuziaști și dornici să trăiască viața din plin. Sunt înzestrați cu un talent special de a trasă obiective și planuri de acțiune. Atunci când duc lipsa de inspirație în conceperea de planuri de viitor, acești nativi tind să devină egoiști sau să pice pradă depresiei.

Urs (22 august – 21 septembrie)

Ursul este cel mai liniștit semn al zodiacului. Acești nativi sunt greu de citit, întruchipează buni parteneri de afaceri și, de multe ori, preiau inițiativa de lider, fie în cadrul familiei, fie în anturajul de prieteni. Răbdători și toleranți prin definiție, acești nativi pot răbufni, însă, atunci când devin copleșiți.

Corb (22 septembrie – 22 octombrie)

Sub semnul corbului se nasc cele mai fermecătoare personalități ale zodiacului. Adesea, acești nativi sunt considerați foarte buni afaceriști, fiind ageri, inteligenți și insistenți în abordarea problemelor de viață și în îndeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi sociabile, flexibile și deschise către nou, fiind dispuse oricând să dezvolte noi abilități, dacă acestea le stârnesc interesul.

Șarpe (23 octombrie – 22 noiembrie)

În zodiacul amerindian, șarpele posedă cea mai accentuată latură spirituală. Persoanele născute sub acest semn se află în strânsă conexiune cu lumea spiritelor. De asemenea, șerpii sunt recunoscuți că fiind tămăduitori prin excelență, chiar dacă nu urmează o carieră medicală.

Bufniță (23 noiembrie – 21 decembrie)

Bufnița este afectuoasă și docilă, dar uneori are nevoie să fie împinsă de la spate că să ducă lucrurile la bun sfârșit. De regulă, nativii acestui semn sunt foarte înțelepți.

Gâscă (22 decembrie – 19 ianuarie)

Sub semnul găștii stau pacifiștii. În plus, acești nativi sunt foarte determinați atunci când vine vorba de îndeplinirea de planuri. Nu acceptă ideea de eșec, dar nici nu se lasă doborâți de eșecuri. Întruchipează persoane multilateral talentate.

Ce părere ai, te regăsești în descrierea zodiei tale?

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...