Cum ne va influența destinul Luna Nouă din 29 noiembrie

Pe 29 noiembrie, se formează aspectul de Lună Nouă în zodia Săgetător. Este un eveniment astrologic major care, evident, nu va rămâne fără urmări în viețile noastre. Unii dintre noi vor fi destul de puțin afectați, în timp ce alții vor fi serios zdruncinați.

Acest aspect al Lunii favorizează călătoriile lungi, lărgirea orizonturilor, început de drumuri. Iată cum vor fi influențate zodiile de Luna Nouă în Săgetător.

BERBEC

Pentru cei mai mulți dintre voi, urmează o perioadă cu drumuri lungi. Este favorizată relația cu străinătatea, fie în interes de serviciu, fie în interes personal. Indiferent de scopul pentru care veți fi nevoiți să faceți călătorii, să știți că aveți șanse mari să cunoașteți persoane influente, care v-ar putea fi de mare ajutor în viitor. Depinde doar de voi să conservați aceste relații. De asemenea, nativii singuri au mari șanse să-și cunoască sufletul-pereche la drum.

Vești foarte bune din punct de vedere financiar. În sfârșit, se întrevăd șanse de câștiguri destul de importante. Pentru cei din a doua decadă lucrurile vor sta ceva mai prost, pentru că sunt favorizate neînțelegerile legate de bani.

TAUR

Luna Nouă din 29 noiembrie se formează, în cazul vostru, pe casa banilor în comun cu partenerul și a moștenirilor. Odată cu formarea acestui aspect al Lunii, va începe o nouă etapă în administrarea resurselor financiare.

Nu vă așteptați la câștiguri fabuloase, însă așteptați-vă să fiți uimiți de voi înșivă atunci când va fi vorba de gestionarea bugetului familiei. Veți vedea că nu veți mai simți lipsa banilor, cel puțin o perioadă, iar asta va fi datorită flerului vostru. De asemenea, sunt șanse destul de mari să intrați în posesia unei moșteniri la care nu v-ați fi așteptat.

GEMENI

În cazul vostru, Luna Nouă din 29 noiembrie se formează pe casa partenerului și a parteneriatelor de afaceri. Sunt favorizate demararea unor afaceri sau începerea unor colaborări. Indiferent despre ce ar putea fi vorba, pentru voi vor fi foarte profitabile.

Pentru că Luna Nouă se formează și pe casa partenerului, nativii singuri ar trebui să se aștepte la surprize plăcute. În viața lor ar putea intra o persoană de sex opus din același semn zodiacal. Aveți toată încrederea că aceasta va fi aleasa/alesul.

RAC

Luna Nouă din 29 noiembrie se va forma pe casa serviciului și a sănătății. La serviciu, imaginația și creativitatea voastră vor fi la cote maxime, lucru care vă va aduce maximum de beneificiu. Sfatul nostru este să nu faceţi nimic la repezeală, altfel, un amănunt complet nesemnificativ, pe care nu l-aţi băgat de seamă, v-ar putea da peste cap toate planurile.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți în cea mai bună formă. Este o perioadă favorabilă începerii unei diete, fie că este vorba despre o dietă de slăbire, de detoxifiere sau recomandată într-o anumită afecțiune.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...