Cum ne influențează fazele Lunii relațiile sentimentale

Cum folosești vibrațiile fiecărei faze a Lunii pentru a-ti îmbunătăți viața sentimentala

Luna este mereu importanta atunci când vine vorba de viața sentimentala. În timp ce majoritatea oamenilor privesc Venus și Marte ca planete cheie pentru găsirea alesului, Luna ne indică tipurile de cicluri pe care le experimentăm – în special când vine vorba de emoțiile și libidoul nostru. Puteți lucra cu energia fiecărui ciclu lunar pentru a vă îmbunătăți viața în cuplu sau dragostea în general, indiferent dacă sunteți singur sau într-o relație.

 

LUNĂ NOUĂ

Începutul ciclului lunar începe întotdeauna cu o Lună Nouă și marchează un moment pentru noi începuturi, intenții și planuri. Luna Nouă apare atunci când cerul nopții este întunecat și este în esență un material astral proaspăt, bun pentru a crea noi modele pentru luna următoare.

În această fază, accesați modul în care vă simțiți în legătură cu viața sentimentala și creați un plan de acțiune care rezonează cu voi. Dacă sunteți singur, acesta este un moment excelent pentru a planifica o primă întâlnire, pentru a descărca o nouă aplicație de întâlniri sau pentru a solicita unui amic să vă prezinte persoana care va interesează.

Dacă sunteți in cuplu, este momentul potrivit pentru a discuta despre modul în care doriți să evolueze relația voastră, va gândiți la schimbări cum ar fi oficializarea relației, mutarea împreună sau planificarea unei evadări romantice. Noi oportunități și oameni noi apar adesea în jurul unei Luni Noi – așa că nu vă mirați dacă cineva se strecoară în viața voastră acum. Profitați de șansă – s-ar putea să dea roade!

 

LUNA ÎN CREȘTERE

Acțiunile pe care le-ați făcut în timpul și după Luna Nouă vor începe să conteze, pe măsură ce lumina sa se construiește pe cer. O lună în creștere  – când se arată doar o parte a Lunii – indică faptul că este timpul pentru mișcare.

În acest timp, străduiți-va pentru a construi conform planurile pe care le-ați făcut în timpul Lunii Noi. Dacă sunteți singur, aveți șanse de întâlnire. Dacă aveți ocazia să cunoașteți pe cineva, veți determina dacă relația are potențial pe termen lung.

Dacă sunteți în cuplu, planificați o activitate sau o discuție pentru a vă apropia și mai mult de persoana iubita.

 

PRIMUL PĂTRAR

Evaluează-ți direcția, acum. Primul pătrar al lunii vine la jumătatea distanței dintre o lună nouă și o lună plină. Acum, veți vedea cât de reușite au fost planurile de întâlnire. S-ar putea să apară mici provocări care probabil vor crește mai târziu. De exemplu, fie veți fi puțin dezamăgit de anumite întâlniri,  sau s-ar putea să sfârșești prin a te întâlni din nou cu fostul partener – chiar dacă încerci să nu o faci.

Nu iți face totuși griji, dacă asta e ceea ce simți, păstrează direcția. Dacă planurile tale au mers bine și persoana iți place, păstrează cursul și continuă să-ți deschizi inima.

 

LUNA APROAPE PLINĂ

Luna este aproape plină, iar dorința devine mai intensa. Probabil că te vei simți puțin mai agitat, mai impulsiv și mai pasionat. Gândiți-vă la asta ca la calmul (sexy) dinaintea furtunii. Luna aproape Plina este  momentul perfect pentru a respira și a vă distra.

Nu este o faza prea intensa din punct de vedere emoțional – mai degrabă  vă jucați împreună, vizionați un serial ușor pe Netflix sau mergeți la o întâlnire drăguță, dar fără consecințe.

 

LUNĂ PLINĂ

Sunteți gata să profitați de energia Lunii, să vă dezlănțuiți sentimentele sau să vă îndrăgostiți? Da, Luna Plină pune acum totul la dispoziție.  Așteptați-va la treziri majore, descoperiri, întâlniri întâmplătoare sau finaluri bruște, inclusiv despărțiri. Dacă relația voastră este solidă, vă puteți aștepta la pasiune în pat, sau poate partenerul recent spune „Te iubesc” pentru prima dată.

Dar Soarele și Luna sunt opuse, astfel încât orice problemă va fi posibil de ignorat, iar conflictele ar putea apărea. Apar și vechi probleme din trecut, se complica anumite relații. Libidoul va fi intens – la fel ca și emoțiile voastre – așa că este mai bine să încercați să luați decizii bine gândite,  mai degrabă decât să va implicați să regretați mai târziu.

 

LUNA ÎN SCĂDERE

După revelațiile Lunii Pline, Luna în scădere marchează un moment bun pentru a înfrunta adevărul și a merge mai departe. În zilele care urmează lunii pline, nu căutați noi începuturi – este mai bine să vă opriți și să vă analizați sentimentele.

Rezervați întâlniri pentru Luna Nouă și planificați o a doua sau a treia întâlnire – sau începeți să dați înapoi dacă nu simțiți ca e ceea ce va doriți. Dacă aveți o relație stabila, puteți reflecta la amintirile vechi și le puteți readuce în viața voastră. V-ați bucurat împreună de picnicuri  pe plajă, sau ați călătorit împreuna mai demult? Va readuceți asta aminte cu plăcere, împreuna. Puteți fi vulnerabil – emoțiile vor fi în continuare intense. Comunicați cu persoanele din jur și procesați tot ce ați învățat în timpul Lunii Pline.

 

LUNA ÎN ULTIMUL PĂTRAR

Când Luna se reduce la faza „pe jumătate”, ea marchează un alt moment de cotitură. Energia ta începe să scadă, așa că nu te vei simți prea excitat – în schimb, devii mai contemplativ. Evaluează-ți viața sentimentala acum. Orice te reține trebuie înlăturat.

Dacă te vei despărți (și nu ai făcut-o deja), acum este momentul. Dar dacă sunteți hotărât să faci relația să funcționeze – sau să continui să construiești o relație – atunci e momentul sa clădești bazele pentru viitor.

 

LUNA APROAPE NOUĂ

Odată ce Luna se reduce tot mai mult și se apropie de o altă Lună Nouă, este momentul să vă retrageți și să vă odihniți puțin înainte de următoarea aventură. Intuiția voastră va fi puternică, așa că fiți atent la ceea ce va comunică. Gândiți-vă la aceasta faza lunara ca la o mini-perioadă de „hibernare” în care planificați ceea ce doriți să începeți la viitoarea Lună Nouă.

Cu toate acestea, nu trebuie sa repetați aceleași tipare. Dacă sunteți singur și sunteți gata să căutați o noua iubire, , întrebați-vă ce ați învățat din ultima relație sau din ultimul eșec. Dacă sunteți in cuplu, lăsați-vă iubit și bucurați-va de momentele liniștite. Iubirea poate crește întotdeauna, indiferent de cât timp sunteți împreună.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...