Cum îți dai seama că te place, în funcție de ZODIE! Horoscopul iubirii nu minte niciodată

Ți s-a întâmplat vreodată să observi că o persoană se poartă foarte frumos cu tine și să te întrebi ce intenții are? Horoscopul flirtului te ajută să îți dai seama dacă te place! Acestea sunt semnele care dau fiecare zodie de gol!

Horoscopul iubirii îți dezvăluie cum flirtează fiecare zodie în parte și cum îți dai seama că cineva te place!

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN BERBEC

În general, Berbecii sunt persoane extrovertite, care își vor arăta interesul de la început. Întâi te vor contacta, asta dacă nu au altă strategie în minte, pentru tine. Mai devreme sau mai târziu vei afla că sunt interesați, iar atențiile lor nu vor trece neobservate. Berbecul este o zodie ușor de cucerit dacă ai mult tact.

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN TAUR

Taurii sunt persoane introvertite. În general, îți vor arăta că sunt interesați de tine prin interacțiunea pe care o veți avea, mai ales că acest lucru se va întâmpla cu tine și nu cu alte persoane. Descoperă care sunt semnele comunicării sale non-verbale: se uită la tine mai mult decât de obicei, încearcă să glumească mai mult pentru a-ți capta atenția? Cu Taurii este bine să ai foarte, foarte multă răbdare, asta arată horoscopul dragostei.

HOROSCOPUL IUBIRII. Gemenii

Gemenii sunt gălăgioși, vorbesc tare și mult. Este ușor să îți dai seama că sunt interesați de tine, pentru că în interacțiunea voastră vor apărea mult prea multe subiecte comune pentru a fi doar o coincidență. Da, și-a făcut temele! Mai mult decât atât, sunt excelenți în a flirta și a-ți capta atenția.

 

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN RAC

Racii sunt mult mai subtili. Te vor întreba cum a fost ziua, ce îți fac părinții, frații, și tot așa. Având în vedere că sunt cei mai drăguți, ar fi bine să ai mare grijă de ei și cu ei!

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN LEU

Dacă îți aduce flori, cadouri scumpe, te scoate în oraș la cele mai scumpe restaurante, este clar că este Leu. De obicei, Leu este mult mai generos cu persoana care îl interesează, deoarece încearcă să dea spectacolul vieții sale pentru tine, asta arată horoscopul iubirii.

HOROSCOPUL IUBIRII. Fecioara

În principiu, știm cu toții că Fecioara este o persoană practică, care încearcă să îți facă viața mai ușoară, e atentă la detalii și se așteaptă ca și tu să observi. Când sunt în preajma ta, vor observa orice detaliu cât de mic, așa sunt fecioarele în horoscopul dragostei. Vor observa cu cine vorbești, cu ce ești îmbrăcat/ă, cu ce parfum te-ai dat, astfel încât să bifeze toate lucrurile posibile și imposibile pentru a-ți atrage atenția. Acesta este clar un semn de flirt.

HOROSCOP DRAGOSTE. Balanța

Știi expresia .„du-te-ncolo vino-ncoace, lasă-mă și nu-mi da pace”? exact așa face Balanța. Întâi vor flirta cu tine, apoi se va face că nu vrea nimic de la tine. Și nu, nu au terminat. Vor repeta procesul, până când vei deveni atât de confuz încât vei fi prins în mrejele lor. Tot ce trebuie să faci este să le răspunzi la flirt, și apoi să îi lași să îți răspundă. E simplu.

 

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN SCORPION

Scorpionii sunt o specie foarte analitică, ceea ce înseamnă că până ai decis tu dacă îți plac sau nu, ei au deja o strategie în cap. Au discutat cu un confident și sunt gata de atac. Mai mult, vor purta discuții profunde cu tine, tocmai pentru a-și arăta interesul. Te văd ca pe un mister! Ai grijă ca, de fiecare dată când te vezi cu un Scorpion, să aibă ce descoperi. Cu cât te lași descoperit/ă mai greu cu atât îl vei ține mai interesat. Dacă poți face față discuțiilor profunde fără să te simți vulnerabil/ă, atunci este perfect.

HOROSCOP DRAGOSTE. Săgetător

Aceștia sunt flexibili, sociabili, deschiși. Îți vor arăta foarte repede că prezinți interes, iar dacă îi întrebi direct nu se vor ascunde. Cel mai bun lucru cu ei este că știi care e situația și ce ai de făcut mai departe.

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN CAPRICORN

Sunt recunoscuți pentru faptul că sunt foarte formali și serioși. Dar, când vine vorba de atracție se deschid și devin extrem de sociabili. Mai mult decât atât, vor încerca să te impresioneze cu relațiile lor, realizările lor și cu ceea ce fac în viața de zi cu zi. Stai liniștit, nu au încredere în ei, ceea ce este bine pentru tine, deoarece poți întoarce acest lucru în favoarea ta, mai arată horoscopul iubirii.

CUM ÎȚI DAI SEAMA CĂ TE PLACE UN VĂRSĂTOR

Cum vei știi? Dacă te invită în oraș- evident ca prieteni- și vorbiți ore în șir fără să vă plictisiți, atunci asta e . Relația cu Vărsătorul poate începe greu, tu va trebui să faci următoarea mișcare pentru a-i face să se simtă în largul lor și pentru a trece la următorul nivel.

HOROSCOP DRAGOSTE. Pești

Săracii Pești! Toată lumea știe când unui Pește îi place de cineva. De ce? Păi, nu prea încearcă să ascundă acest lucru. De obicei, ei sunt ultimii care află că toată lumea îi privește și știe. Peștii au tendința să observe și să analizeze, să observe și să viseze, astfel că după atâta observat (excesiv chiar), nu ai cum să nu îți dai seama că sunt interesați sau că există flirt între voi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...