Cum îți dai seama că nu te mai vrea, în funcție de zodie. Semnul că e timpul să mergi mai departe

Unii bărbați reușesc să se ascundă destul de bine atunci când sunt nemulțumiți în relația lor. Iată cum îți dai seama că nu te mai vrea, în funcție de zodie. Ține cont de semnele următoare pentru a ști ce ai de făcut.

Berbec: Atunci când iubitul tău începe să fie extrem de indiferent, trebuie să știi că acesta este primul semn că nu își mai dorește prea mult de la tine. Nu va avea nicio problemă în a arăta cu cuvinte și gesturi că nu mai vrea să aibă de a face cu tine.

Taur: Este foarte greu să intuiești ce e în inima lui. În cazul în care începe să te trateze mai mult ca pe un prieten și mai puțin ca pe persoana iubită, atunci ar fi cazul să aveți o discuție serioasă.

Gemeni: Pentru el, este foarte important ca partenera să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să se simtă dorită. Dacă nu mai încearcă să facă aceste lucruri, nu mai flirtează cu tine, este clar că nu te mai vrea în viața sa și ai devenit doar o persoană oarecare.

Rac: Ferește-te de nepăsarea unui Rac. Dacă nu mai este grijuliu și atent cu tot ceea ce faci, acesta este semnul să relația voastră nu mai este ca înainte.

Leu: Nativii Leu adoră să fie romantici și să țină mereu relația voastră la cote înalte. Iubesc aventura și imprevizibilul, iar atunci când se plafonează, ar trebui să te gândești la situația că poate nu te mai vrea.

Fecioară: Este greu să îți dai seama de intențiile acestui nativ. Cu toate acestea, reușește să își exprime sentimentele prin gesturi mici, dar care sunt mereu apreciate. Când renunță la ele este clar că nu te mai vede ca pe acea persoană specială din viața lui.

Balanță: Atunci când iubește, ar sta ore întregi la discuții cu tine, despre orice. Când renunță la acest obicei, este semn că nu mai are prea multe sentimente pentru tine.

Scorpion: Fiind extrem de gelos de obicei și posesiv cu persoana iubită, își exprimă mereu aceste temeri. Când nu mai are excese de gelozie și nu îi mai pasă de anumite gesturi, atunci este clar că și-a pierdut interesul.

Săgetător: Este foarte direct atunci când simte că nu mai aveți un viitor împreună și nu ezită să îți frângă inima într-o secundă, fără să stea pe gânduri.

Ce face nativul zodiei Pești pentru a-ți arăta că nu te mai iubește
Capricorn: Nu se ferește atunci când își pierde interesul pentru o persoană și îți va arăta acest lucru sau îți va spune, pentru a nu vă pierde timpul.

Vărsător: Devine extrem de distant atunci când nu mai are sentimente pentru tine și va face tot posibilul să iasă singur din viața ta, ca să nu suferi și mai mult.

Pești: atunci când nu mai este grijuliu și atent cu persoana iubită, atunci este momentul să mergi mai departe, căci pe cât de repede se îndrăgostește acest nativ, tot atât de repede își pierde interesul.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...