Cum își ruinează zodiile viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum își ruinează zodiile viața. Acesta a dezvăluit punctele slabe ale zodiilor, alături de Lidia Fecioru.

„Capricornii își distrug viața făcând competiție cu ei înșiși. Vor să le arate tuturor că ei sunt cei mai buni. Ei pun presiune foarte mare asupra lor înșiși. De aici își pot complica viața de familie.

Fecioarele au tendința de a face competiție cu ele. Ele sunt atât de oscilante. Când se află la începutul unei uniuni, nu observă că ele se află la rodul despărțirii. Sistemul de informații la Fecioare: ele știu toate bârfele, ele știut tot.

Taurii au aceeași consecvență și perseverare diabolică. Mereu vor să se impună în fața celorlalți. Nu își oferă niciun pic de respiro, mai multă dragoste.

Vărsătorii sunt zodii frumușele, dar îi strică faptul că trăiesc în trecut/ Își duc bagajele dintr-o etapă în alta a vieții. Sunt ceva mai conservatori, mai zgârciți, iar asta îi distruge. Cu toate astea, Vărsătorii sunt zodiile viitorului.

Balanțele știu să se sacrifice pentru trăinicia unui parteneriat. În general le place să le facă pe plac celorlalți și uită complet de ei.

Gemenii sunt atât de explozivi, sunt cangurii care sar dintr-o căsnicie în alta. Revin, pleacă, sunt un du-te vino. Vor libertate totală, neîngrădire.

Berbecii sunt cei mai pasionali și explozivi dintre nativi. Berbecii sunt extrem de încăpățânați.

Leii, prin excelență, nu își irosesc viața. Sunt vedetele zodiacului din punctul de vedere al focului. Vor mereu să strălucească, mai ales acolo unde nu trebuie.

Săgetătorii sunt prietenii Leilor. Sunt direcți, extraordinar de buni prieteni și extrem de sufletiști. Atunci când cad, se ridică la loc.

Scorpionii sunt tenace, pot ține secretele. Niciodată nu vor spune secretele celorlalți. Nu trădează niciodată, oricât ar urî. Când se umple paharul, se răzbună imediat. Nu vor să recunoască faptul că sunt sensibili.

Peștii au felul lor de a fi de nevăzători. Cum scot capul afară, primul pe care au pus ochii au senzația ca au dat de Dumnezeu. Văd oamenii așa cum și-i doresc și nu cum sunt.

Racii își irosesc viața punându-i pe cei din familie pe primul plan. Ei sunt psihologii, ei se dăruiesc complet. Ei sunt Mama Dolores și Tata Leone. Nu e tocmai bine să se pună pe locul doi”, au declarat Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Zodiile care se întorc la fosta iubire în 2019! Sunt dispuse să șteargă totul cu buretele

Sunt multe persoane care nici nu se gândesc să se întoarcă în trecut, mai ales dacă o relație nu s-a terminat prea bine. Însă sunt și persoane care vor să își mai dea o șansă. Iată care sunt zodiile care se întorc la fosta iubire în anul viitor.

Nativii zodiei Rac sunt niște familiști convinși și nu își imaginează viața fără cineva care să le fie alături, să îi ajute și să îi înțeleagă. Acești nativi sunt extrem de iertători, chiar dacă partenerii le greșesc foarte rău. Pentru a nu fi singuri, sunt dispuși să șteargă totul cu buretele și să se întoarcă în trecut iar și iar, chiar dacă acest lucru aduce cu sine noi suferințe.

Chiar și persoanele din zodia Rac care acum sunt într-o relație care pare stabilă par să fi rămas cu gândul la trecut și nu va fi nicio surpriză pentru multe persoane când vor anunța că vor să se împace cu fostul iubit sau cu fosta iubită.

Dacă vor vrea să fie fericiți, nativii zodiei Rac ar trebui să nu mai șteargă totul cu buretele atât de ușor și să nu se mai gândească în trecut, ci mai mult în viitor.

Nicii nativii zodiei Capricorn nu suportă să își deschidă sufletul prea ușor în fața unei noi persoane, așa că fosta iubire pare să fie cea mai la îndemână soluție ca să fie fericiți, chiar dacă nu îi împlinește prea mult.

Și nativii zodiei Pești sunt dispuși să se împace
Iar dacă simt că totul se poate schimba și relația ar putea merge mai bine, nativii zodiei Capricorn renunță la oricine pentru a se întoarce la fosta iubire.

Și nativii zodiei Pești sunt extrem de iertători când vine vorba despre viața sentimentală și sunt dispuși să facă multe compromisuri pentru a fi fericiți. Chiar dacă au fost mințiți, înșelați ori desconsiderați de către fostul partener, se pare că nativii zodiei Pești găsesc puterea necesară de a le mai da o șansă, chiar dacă asta înseamnă că ar putea suferi din nou.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...