Cum esti in functie de ascendentul tau? Poate nu ati stiut pana acum, dar ascendentul este la fel de important in viata ta ca si zodia in care te-ai nascut

Ascendentul nu este altceva decat zodia care apare la orizont, la rasarit, in momentul in care se naste un copil. Orice persoana poate avea orice ascendent, depinde doar de data si ora la care s-a nascut.

In trasaturile specifice  si personalitatea oamenilor   ascendentul are o importanta la fel de mare ca si zodia si uneori chiar mai mare, influenta acestuia fiind mai intens conturata dupa varsta de 30 de ani.

Iata care sunt principalele insusiri pe care le ai, in functie de ascendent.

Ascendent in Berbec: incapatanat impulsiv si usor iritabil, la tine totul este foc de paie. Te superi, te enervezi, te calmezi si te entuziasmezi la fel de repede.

Ascendent in Taur: esti foarte consacrat ideilor tale, nu te lasi influentat usor si nu renunti cu una cu doua. Esti priceput si organizat, dar gelos si posesiv.

Ascendent in Gemeni: te apuci de mai multe lucruri deodata si iti pierzi usor capacitatea de concentrare.Esti dinamic si foarte curios, sufletist si saritor si  iti plac locurile si oamenii noi.

Ascendent in Rac: esti deosebit de familist, gata oricand sa-i ajuti pe cei din jur. Sensibil si visator, sentimental dar nehotarat si usor de influentat.

Ascendent in Leu: esti puternic si foarte hotarat, un caracter adevarat de lider. Nu-ti plac tiparele, ai pretentia sa fii ascultat si urmat de toti cei din jur.

Ascendent in Feciora: esti o persoana cu drag de munca, cinstit si corect, desi poate putin cam demodat. Esti deseori prea perfectionist si din cauza asta nemultumit.

Ascendent in Balanta: persoana calma si echilibrata, stii sa oferi stabilitate celor din jurul tau. Esti rabdator si iti pasa de soarta celorlalti.

Ascendent in Scorpion: persoana competitiva si foarte ambitioasa lupti pana la capat pentru ideile si succesul tau. Poate din acest motiv relatiile cu cei din jur sunt ceva mai anevoioase.

Ascendent in Sagetator: esti onest si iti faci usor prieteni, dar te enervezi foarte repede si asta ii face pe cei din jur sa creada ca nu esti sincer cu ei.

Ascendent in Capricorn: esti o persoana cerebrala, rece si calculata, care nu lasa sentimentele sa-i deturneze planurile. Aceasta tenacitate iti asigura deseori seccese in cariera.

Ascendent in Varsator: te imprietenesti usor cu cei din jurul tau dar esti destul de pretentios. Iti place sa fii in centrul atentiei, dar iti pasa si de ceilalti in egala masura. iti plac experientele noi si nu te temi sa faci incercari.

Ascendent in Pesti: esti foarte sufletist si chiar iti pasa de soarta altora,motiv pentru care legi usor prietenii. Problema e ca uneori vorbesti cam mult si te lasi purtat prea usor de imaginatie.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...