Culoarea perfectă pentru oja de unghii în funcție de semnul zodiacal

Savanții sunt solidari 100% cu astrologii și au stabilit că viața omului este influențată și de culori. În acest articol vă prezentăm care este culoarea perfectă pentru oja de unghii în funcție de semnul zodiacal. Acum veți ști cu siguranță ce să alegeți.

De obicei, alegem culoarea manichiurii în funcție de tendințele modei, de preferințele noastre și de simțul frumosului.

Însă astrologii au și ei un cuvânt de spus. Culorile pe care le folosim în machiaj și procedurile de frumusețe sunt foarte importante pentru armonia sufletească a omului. De obicei, alegerea culorii ne redă atât culoare, cât și o stare de bine. Totodată, evidențiază personalitatea omului. Deși aceasta este doar o teorie, totuși savanții împreună cu astrologii susțin că viața este influențată și de culoare.

Iată care este culoarea perfectă în funcție de zodie.

Berbec: culoarea roz zmeură

Dacă astrologii vă vor ruga să numiți cel mai imprevizibil și neobișnuit semn zodiacal, atunci cu siguranță răspunsul este Berbecul. Reprezentantele acestei zodii se simt bine în orice circumstanțe. Ele sunt îndrăznețe, temperamentale, vesele și pline de viață. Culoarea ideală este cea a zmeurei.

Taur: verde mentă, verde de plante proaspete

Aceste culori intense, apetisante și vivace sunt o sursă de energie pentru Tauri. Ei sunt săritori la nevoie și nu se pierd în detalii.

Verdele mentă pe unghii arată foarte frumos, stilat și modern.

 

Gemeni: culorile opalului și ale curcubeului

Gemenii nu își imaginează viața fără experimente. Culoarea perfectă pentru ojă este opal. Aceasta reflectă pe deplin personalitatea lor. Gemenii se pot inspira de la această culoare pentru noi experimente și combinații moderne. Această nuanță de ojă se schimbă în funcție de iluminare și este un stimul pentru a nu se opri niciodată, pentru a merge mereu înainte și a fi mai bun în fiecare zi.

 

Rac: roșu

Cel mai iubitor semn zodiacal este Racul. Reprezentantele acestei zodii trăiesc pentru dragoste. Ele sunt soții fidele și cele mai bune ocrotitoare ale familiei, sunt gingașe și pasionale, independente și supuse. Ele sunt dragostea întruchipată. Din aceste motive culoarea ojei trebuie să fie roșie, la fel ca inima fierbinte a îndrăgostiților.

 

Leu: auriu, metalic

O manichiură plină de luciu este cu adevărat neobișnuită. Iar nuanțele de auriu sunt cu adevărat demne de laudă. Aurul ne amintește de vară, ceea ce este actual și în sezonul rece. Această culoare inspiră optimism și ridică moralul. Dacă vă simțiți obosită și fără puteri, aplicați o culoare aurie și lumea va deveni mai luminoasă.

 

Fecioară: roz cald

Culoarea perfectă pentru Fecioară, care are un suflet gingaș, sunt nuanțele de roz cald. Este binevenit să fie combinate cu elemente de machiaj, de exemplu fardurile de obraz. După părerea stiliștilor culoarea roză este cea mai practică și funcțională.

Dacă doriți să vă evidențiați, să fiți mai stilate, puteți adăuga diferite desene decorative.

 

Balanță: albastru regal

Trăsăturile care le caracterizează pe Balanțe sunt sinceritatea și decența. Cea mai potrivită culoare este albastru regal și toate nuanțele de albastru ceresc. Culoarea de albastru înstelat calmează și conferă pace sufletească, iar nuanțele de albastru deschis vă încarcă cu energie și putere. Alegeți o culoare a ojei cu care să vă simțiți protejată și confortabil.

 

Scorpion: mov intens

Această culoarea plină de energie și pasiune este cea mai potrivită pentru temperamentul femeilor Scorpion. De multe ori ele aleg intuitiv această culoare, deoarece menține tonusul feminin, este o sursă de energie și putere. Iar pentru cei din jur movul este un indiciu că în fața lor se află o femeie enigmă, o femeie vampir. Reprezentantele acestui semn zodiacal pot alege și nuanțe de gri sau negru dramatic.

 

Săgetător: galben-maro

Galben-maro este o culoare prietenoasă, luminoasă și plină de viață. Este perfectă pentru Scorpionii care au cel mai sincer și mai frumos zâmbet. Această culoare vă face să priviți lumea prin prisma viziunilor pozitive. Indiferent de neplăcerile care se vor abate peste dvs., ele sunt temporare. După ploaie apare neapărat soarele.

 

Capricorn: lavandă, mov-pal

Capricornii se consideră una dintre cele mai înțelepte și practice semne zodiacale. Are o abordare echilibrată și bine gândită, se străduie ca totul să aibă un final logic. Culoarea ideală pentru ei este cea a lavandei și mov pal. Aceste nuanțe gingașe pot fi purtate atât la serviciu, cât și la un eveniment special.

 

Vărsător: turcoaz

Femeile Vărsător sunt foarte energice, pline de viață, le place libertatea și independența. Ele nu se supun tendințelor modei, ele singure o creează. Turcoazul, o culoare intensă conservativă, le va reda curaj și originalitate. Ea este intrigantă și impresionantă, la fel ca lucrurile de care sunt înconjurate.

Este cea mai potrivită nuanță pentru oja de unghii. Turcoazul va deveni elementul principal al ținutei și al stării de bine.

 

Pești: roz prăfuit, nuanțe pastelate

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt foarte sensibili față de tot ce îi înconjoară. Ei pot să se inspire din lucruri simple, să vadă frumosul acolo unde alții nu îl văd. Culoarea perfectă pentru oja de unghii este roz prăfuit. Este la fel de gingaș ca Peștii. De asemenea, puteți opta pentru nuanțele pastelate atât în machiaj, cât și în crearea ținutelor, în amenajări de interior.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...