Cu ce zodie te potrivesti cel mai bine?

Atunci când vine vorba de compatibilități, astrele vin cu o serie de asocieri de caracteristici, astfel că există cupluri de zodii care, cel puțin în teorie, sunt perfecte împreună.

Nu doar că împartășesc aceleași idealuri, au aceleași plăceri și dorințe, dar pot fără probleme să ilustreze imaginea perfectului într-o relație.

Ei sunt norocoșii:

Berbec – Săgetător

Energici și curajoși, Berbecii au nevoie lângă ei de parteneri care să le înțeleagă firea impulsivă și care să reușească să le aducă zâmbetul pe buze chiar și atunci când sunt extrem de supărați ori nervoși.

Cine ar putea să se potrivească mai bine cu nativii din Berbec, dacă nu reprezentanțîi zodiei Săgetător, firi optimiste, pline de viață și luptătoare. Atunci când cele două zodii sunt împreună, se întâmplă ceva magic, greu de explicat în cuvinte.

Taur – Fecioara

Cele două semne sunt determinate și organizate în viață, așa că vor face o pereche minunată, care va lupta întotdeauna pentru o relație de lungă durata. În plus, ambele zodii sunt în stare să oferire totul într-o relație.

Ele combină simțul practic cu cel romantic, reușind cu succes să treacă cu bine peste toate provocările viețîi. Își vor asuma compromisuri, vor ierta din iubire și își vor condimenta legătura cu partide sexuale intense.

Gemeni – Vărsător

Nu te mai întreba cu ce zodie te potrivești cel mai bine, pentru că acum ai găsit bărbatul potrivit pentru ține. Gemenii fac casă bună cu Varsatorii (și invers), așa că o relație între cele două zodii are multe șanse de reușită pe termen lung.

Reprezentanțîi ambelor zodii sunt originali, sociabili și dornici să experimenteze tot felul de tentații erotice. Se înțeleg de minune atât în clipele în care vor să cucerească lumea cu energia lor, cât și în momentele când nu își doresc altceva decât să lenevească în pat, unul în brațele celuilalt.

Rac – Pești

Ambele semne sunt guvernate de elementul Apă, așa că nu vor avea prea multe probleme în relația de cuplu, cel puțîn la prima vedere, depinde cât de mult sunt dispuși nativii să lase de la ei în favoarea celuilalt.

Fără îndoială cei doi parteneri sunt pe aceeași lungime de undă, astfel că reușesc să stabilească ușor o legătură specială. Cei din jurul lor aproape că vor crede că își citesc mintea unul altuia, atât de puteric conectați vor fi.

Leu – Balanță

Leii simt nevoia să fie extrem de apreciați în relația de cuplu, iar nativii din Balanță par să fie persoanele care le vor mângâia orgoliul.

Ambele semne sunt atrase de ideea de lux și confort, așa că vor lupta împreună pentru a ajunge la stabilitate financiară, ceea ce înseamnă că obiectivele lor îi vor uni și mai mult în viață.

Împreună vor avea parte atât de romantism, cât și de drama și artificii în dormitor, așa că nu se vor putea plânge că monotonia și-a înfipt colții în spatele lor, din contra.

Scorpion- Capricorn

Deși cele două semne atrologice par diferite în esență, ele vor formă un cuplu demn de invidiat. Pasiunea și impulsivitatea se vor împleti cu stăpânirea de sine și cu determinarea într-un mod armonios, conducând la succes în relație.

Ambele semne au obiective mari într-o relație, iar nativii sunt dispuși să le atingă, așa că nu vor avea discuții în contradictoriu în acest sens.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...