Cu ce ANIMAL putem compara FEMEIA, ÎN FUNCȚIE ZODIA SA!

Femeile, de cele mai multe ori sunt comparate cu animale de pradă, ba mai mult, chiar lor le place să se asemene cu aceste ființe.

Azi am pregătit un articol în care asociem fiecare semn zodiacal cu un animal.

PE TINE CARE TE DEFINEȘTE?
Berbec : Enot

Enotul este un animal foarte drăguț, doar că numai în poze. În realitate, acest animal este un adevărat luptător și nu se teme de nimic.  Asemeni femeilor Berbec, enotul este drăguț, până când are nevoie să vâneze!

Taur: Ursoiaca

Este cu siguranță un animal înspăimântător, însă, în realitate nu face decât să apere ceea ce îi aparține.

Gemeni: Pisica Barchan

Această specie de pisică este foarte rară și nu prea este văzută de mulți oameni, deoarece trăiește  în zonele aride sau în deșert. Așa sunt și femeile Gemeni, rare de găsit, însă prețioase!

Rac: Leoaică

Femeia Rac, asemeni  leoaicelor au nevoie de un adevărat bărbat Leu lângă ele. Dacă îi vei câștiga încrederea, vei face o familie superbă alături de ea.

Leu: Pisica de casă

Pisica de casă este un animal frumos și pufos.  Femeia Leu este considerată asemeni unei zeițe, cum, de altfel, este considerată și pisica.

Fecioara: Lupoaica

Lupul este considerat unul din cei mai vicleni şi atenți prădători, însă cine domină haita? Lupoaica, bineînțeles! Femeia Fecioară este mereu înconjurată de oameni, care sunt convinși că se pot baza pe sfatul ei înțelept şi pot conta pe ajutorul ei.

Balanţă: Ursul Panda

Acest ursuleț drăguț, este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul. Desigur ei pot mânca şi ouă, careva animăluţe mici, păsări sau insecte, însă preferă să consume bambus.

Femeia Balanță, este asemeni acestui ursuleț, se gândește de 1000 de ori, înainte să ia o decizie.

Scorpion : Tigroaica

Tigroaica este un animal foarte periculos și, la fel de enigmatic e sunt și femeile Scorpion, ele vânează mereu inima cuiva.

Săgetător:  Balena

Balena este un animal exact, are planuri geniale și complexe. Așa se întâmplă și cu femeia Săgetător, atacă doar în cazul în care sunt prinse cu mâța în sac. Este un bun comunicator, este nobilă și nu atacă niciodată un om slab.

Capricorn:  Câine

Câinele este un animal loial, așa cum sunt și femeile Capricorn. Ele prețuiesc relațiile de prietenie și îi protejează pe toți cei dragi.

Vărsător: Dihor

Dihorul este un animal foarte drăguț, care în doar câteva secunde poate provoca un adevărat haos. Așa face și femeia Vărsător.

Te mai miră acum schimbările ei de comportament din senin?

Pești: Vulpe

Vulpea este un simbol al vicleniei şi înșelăciunii. Pe cât de frumoase, pe atât de periculoase sunt femeile Pești.

Dacă vrei să ai lângă tine o femeie Pești, înarmează-te cu răbdare și tact!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...