Compatibilități zodiacale în luna august 2018

Cu ce zodie vei fi prieten? Cine îți va fi aproape la bine și la greu? Sau, dimpotrivă, de cine ar trebuie să te ferești? Află care sunt compatibilitățile zodiacale în luna august a acestui an!

Compatibilități zodiacale în luna august 2018

BERBEC + SĂGETĂTOR = Cu nativul Săgetător vei avea cele mai multe lucruri în comun. Berbecii și Săgetătorii pot forma o alianță de temut.

Dacă vor să dea lovitura în afaceri, acești nativi trebuie să pună împreună la cale un plan de bătaie. Pot apărea surprize din punct de vedere financiar încă de la primele proiecte. Ce fel de surprize? Bani de întors cu lopata!

TAUR + BALANȚĂ = Taurii și Balanțele se pot înțelege perfect mai ales că acești nativi sunt guvernați de planeta Venus. Senzualitatea și modul rațional în care tratează problemele îi fac să se apropie.

GEMENI + SCORPION = Gemenii și Scorpionii au multe în comun. Pot depăși toate barierele comunicaționale, pot înlătura clișeele și prejudecățile dacă știu cum să se abordeze. Poate fi vara lor din multe puncte de vedere!

RAC + PEȘTI = Aceste zodii de apă se simt excelent una în preajma celeilalte. Poveștile de iubire între un Rac și un nativ Pești sunt demne de filmele premiate la Oscar!

LEU + FECIOARĂ = Leii și Fecioarele au mai multe în comun decât pare la prima vedere. Fecioara vine cu rațiunea, Leul vine cu visele, cu entuziasmul. Amândoi fac casă bună.

CAPRICORN + VĂRSĂTOR = Vărsătorii îi pot face pe taciturnii și serioșii Capricorni mai maleabili, mai spirituali, mai sentimentali. Între cei doi se poate naște o prietenie de invidiat.

Cine cu cine nu se va înțelege?

Racii și Fecioarele = Conflicte puternice de idei. Gemenii și Vărsătorii = tensiuni din cauza unor percepții greșite. Berbecii și Leii = o luptă de orgolii mult prea puternică. Taurii și Peștii = incompatibilitate și punct. Balanțele și Capricornii = două pietre tari care nu au răbdare să se asculte măcar. Scorpionii și Săgetătorii = iese cu scântei de la bani.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...