Clasamentul zodiilor care au baftă la bani. Fac bani și din ”piatră seacă”!

Astrlogii au făcut un top al celor mai norocoase zodii la bani. Abilităţile de conducere îl ajută să ajungă rapid în vârful unei companii sau să îşi dezvolte cu succes o afacere proprie.

Taur

Zodia Taur este guvernată de Venus, ceea ce înseamnă că tinde să îşi dorească tot ce înseamnă lux şi rafinament. O viaţă mediocră este complet inacceptabilă pentru un Taur. Aceşti nativi fac bani pentru a-şi permite o viaţă de lux şi vor persevera pentru a atinge nivelul de confort, securitate şi stabilitate pe care şi-l doresc. De asemenea, au un real talent pentru gestionarea banilor, scrie yourtango.com.

Scorpion

Unul dintre scopurile Scorpionului este să câştige atât de bine încât să-şi permită orice lucru material pe care şi-l doreşte: o maşină rapidă, o şampanie scumpă sau o vacanţă extravagantă. Cu abilităţile înnăscute de antreprenor, nu-i va fi deloc greu să obţină tot ce îşi doreşte din punct de vedere material.

Leu

Îşi doreşte să facă bani pentru a-şi reînnoi garderoba, pentru cadouri generoase şi alte activităţi care îl ajută să se menţină în lumina reflectoarelor. În acelaşi timp, abilităţile de conducere ale Leului îl ajută să ajungă rapid în vârful unei companii sau să îşi dezvolte cu succes o afacere proprie.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se simt bogaţi atunci când au o familie şi propria afacere care să le asigur necesarul financiar. Pun foarte mult accent pe valoarea oamenilor pe care îi au aproape şi iubesc să vadă că familia este unită şi fericită. Au noroc de bani iar şansele sunt de partea lor atunci când demarează o afacere.

Acestea sunt zodiile care vor avea mereu suflet de copil

Fiecare zodie are anumite caracteristici confrom carora se poate stabili la ce nivel de maturitate ajung nativii sai.

Se pare ca sase dintre zodii continua sa aiba suflete de copii, chiar daca au trecut de mult de varsta majoratului.

Iata, asadar, care sunt zodiile care fug de maturitate.

Berbec

Berbecii sunt nativi puternici, independenti si destul de aprigi. Desi au o personalitate foarte impunatoare, nativii acestei zodii au suflet de copil, caci nu agreeaza deloc responsabilitatile sau grijile. Berbecii prefera sa se bucure de moment, sa traiasca clipa indiferent de urmari. Ba, mai mult, desi par greu de impresionat, nativii zodiei Berbec se bucura chiar si pentru cele mai mici gesturi, caracteristica ce confirma faptul ca acestia au un suflet pur, asemenea celui de copil, scrie spynews.ro

Gemeni

Cei nascuti sub semnul zodiei Gemeni au, fara indoiala, suflet de copil, datorita emotiilor sincere pe care le simt si le transmit. De multe ori, Gemenii pot fi catalogati drept iresponsabili sau puerili, dar ei, de fapt, sunt foarte onesti si inocenti. Cu riscul de a parea naivi, nativii acestei zodii isi pastreaza emotivitatea, idealurile si principiile despre viata. Chiar daca par fricosi si incapabili sa transmita ce simt, Gemenii au capacitatea de a-si pastra intacte emotiile.

Fecioara

Fecioarele sunt perfectioniste si extrem de orgolioase, dar, chiar si asa, acestea pastreaza mare parte din emotia copilariei. Desi par inabordabile, greu de multumit si mereu puse pe critica, Fecioarele au un suflet bun, de copil. Nativii acestei zodii sunt dependenti de bucurie sincera, de reciprocitate si de intelegere. Oricat de impunatoare ar putea parea personalitatea acestor nativi, sufletul le va ramane la fel: inocent, ca de copil.

Sagetator

Entuziasmul specific Sagetatorilor face ca cei nascuti sub semnul acestei zodii sa isi pastreze sufletul curat si inocent, asemenea celui de copil. Nativii Sagetator adora divertismentul, voia buna si distractia. Desi pot parea lipsiti de simtul responsabilitatii, Sagetatorii prefera sa elimine din viata lor orice forma de negativism. Astfel, multumita optimismului lor, acesti nativi reusesc sa isi pastreze sufletul de copil, chiar daca varsta lor este cu mult mai mare.

Capricorn

Sinceritatea si dorinta de a pastra intacta orice traire sunt motivele pentru care cei nascuti sub semnul Capricornului au suflet de copil. Acestia se bucura la maximum de tot ce le ofera viata, au mereu speranta in ceva mai bun si prefera sa vada partea plina a paharului in orice fel de context. De asemenea, Capricornii sunt foarte sensibili si pun suflet in absolut tot ceea ce fac…

Pesti

Pestii sunt nativi extrem de sensibili, curiosi, dar foarte putin indrazneti. Astfel, cei nascuti sub semnul acestei zodii reusesc sa isi pastreze sufletul de copil multumita retinerilor nenumarate, dar si abtinerii de la anumite lucruri. Desi pot fi catalogate drept niste temeri, actiunile nativilor Pesti ajuta la pastrarea acestei inocente specifice copiilor. Ba, chiar mai mult, nativii acestei zodii ajung sa se complaca in anumite situatii numai pentru a-si pastra puritatea, integritatea si sensibilitatea.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...