Clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului. Nu o să crezi cine este pe ultimul loc

Iată clasamentul femeilor de la cea mai bună la cea mai rea conform Zodiacului:

  1. Săgetător

Femeile Săgetător pot fi cei mai duri critici, dar ca prietene nu te vor umili niciodată așa cum fac adesea cu ele însele. Sprijină pe cei din jur și vă ajută să vă folosiți de întregul potențial. Sunt generoase și se gândesc în primul rând la ceilalți, ceea ce duce adesea la neglijarea propriilor sentimente și nevoi, iar aceasta ar putea cauza conflicte într-o relație.

Încrederea lor este nemărginită, iar odată ce le-ați câștigat-o, rămân fidele pentru totdeauna. Iubesc profund și nu se dau înapoi de la nimic, iar dacă dacă sunteți în centrul afecțiunii lor le veți câștiga în întregime inima. Se gândesc mult la ceilalți și la felul în care faptele lor afectează pe cei din jur.

Veți îndrăgi felul în care au grijă de ceilalți și cum își arată aprecierea. Săgetătoarele sunt prudente în pat, dar odată ce le-ați înlăturat rezistențele, ați câștigat definitiv o parte din inima lor.

  1. Pești

Femeile Pești par la început foarte timide. Inițial vă vor respinge, dar aceasta vă va ațâța. Odată ce le-ai pătruns în suflet îți vei da seama că cei mai buni oameni sunt un pic mai precauți. Ele sunt cele în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale. Ca prietene vă vor fi un sprijin de nădejde și vor fi întotdeauna de partea voastră.

Femeile din această zodie citesc foarte bine oamenii, observându-i cu atenție și culegând informații din limbajul corpului. Au un fel aparte de a cunoaște cu adevărat oamenii mai mult după ceea ce nu spun, decât după ceea ce spun. Vă simt stările sufletești și vă pot spune când nu sunteți în apele d-voastră, chiar dacă vă prefaceți foarte bine, și vor face orice e posibil ca să rezolve problemele.

Dintre toate semnele, femeile Pești sunt cele mai sensibile, așa că ele niciodată nu vor fi răutăcioase și nu vor încerca să vă rănească. Dacă fac ceva rău, vor fi primele gata sa-și ceară scuze și să îndrepte lucrurile. Nu luptă în relațiile lor deoarece ele nu cred în luptă.

  1. Capricorn

Sunt perfecționiste înnăscute. Astfel, atunci când vine vorba de relații, ele încearcă întotdeauna să fie cât mai bune și să dăruiască tot ce pot. Femeile Capricorn vor fi întotdeauna cele care domină într-o relație. Totodată, dacă trebuie, vă vor apăra împotriva oricui și a orice.

Persoanele pe care le iubesc contează cel mai mult. Sunt un pic greu de citit deoarece se pricep să ascundă ceea ce simt. Aceasta poate fi o calitate admirabilă, dar uneori vor dori doar să vă bazați pe ele. Au o inimă bine păzită, așa că dacă o câștigați, vă puteți considera deosebit.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...