Cinci zodii pe cale să se îmbogățească

Banii sunt asociați celei de-a opta casă astrologică,guvernată de Taur și Scorpion,prin urmare nativii acestor două zodii au cele mai mari șanse să se bucure de câștiguri semnificative.

Zodii cu noroc la bani – Taur

Strângători din fire, cei născuți sub acest semn au și noroc la bani. Pun deoparte pentru zile grele și caută cele mai bune oferte,cu toate că au grijă și să se bucure de tot confortul și siguranța acasă. Se pricep de minune la administrarea banilor pe care-i câștigă.

Zodii cu noroc la bani – Scorpion

La fel ca nativii în Taur, cei veniți pe lume sub semnul Scorpionului atrag câștigurile în bani,pe lângă faptul că sunt ambițioși și muncitori. Mai mult,adoră să economisească,un deposit în bancă ajutându-i să aibă un sentiment de liniște în privința zilei de mâine. Uneori,le place să-și facă unele pofte.

Zodii cu noroc la bani – Leu

Nativii tipici ai zodiei Leu au nevoie să se simtă adorați,să fie lăudați,ceea ce poate atrage unele costuri. Tocmai dorința de a păstra o anumită imagine,de a fi mereu în central atenției îi constrânge să se zbată să câștige cât mai mulți bani. Abilitățile lor înnăscute de lider le asigură un venit care le acoperă toate cheltuielile.

Zodiicu noroc la bani – Rac

Dorința de a avea tot confortul acasă îi motivează pe acești nativi să obțină câștiguri importante din diverse surse. Sunt determinați,muncitori și serioși,deci n-ar trebui să surprindă prea mult faptul că ajung să strângă bani frumoși. Cu toate că sunt norocoși în domeniul financiar,evită să arate că dețin sume de invidiat,pentru a se simți în siguranță față de cei care pot râvni la bunurile lor.

Zodii cu noroc la bani – Capricorn

Chiar dacă acești nativi nu cred în noroc mai ales când este vorba de bani,imaginea pe care și-o fac la locul de muncă,dedicația și concentrarea pe carieră atrag câștiguri importante. Se întâmplă ca unii născuți sub acest semn zodiacal să fie atât de interesați de prestigiul profesional,încât lasă de la ei când vine vorba de bani.

Zodia care iubește cel mai mult. Nu vei găsi nicăieri o dragoste mai mare

Persoanele nascute in aceasta zodie nu suporta oamenii negativisti, iar mediul in care traiesc trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva. Daca se afla intr-un conflict, aceasta zodie va incerca intotdeauna sa calmeze situatia.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie SI iubesc cu toata inima.

Este vorba despre FECIOARA. Aceasta este cea mai placuta zodie. Are nevoie de echilibru, ordine si egalitate. Incearca mereu sa inteleaga problemele celor din jur si sa ofere rezolvari. Asculta si ofera suportul emotional de care este nevoie.

Fecioarele iubesc cu toata inima. Daca ai norocul sa fii iubit de o femeie nascuta in zodia Fecioara, trebuie sa stii ca inima ta este in siguranta. Dragostea unei Fecioare este cea mai pura. Fecioara este incredibil de loiala si iti va pune tie nevoile inainte de orice.

Fecioarele nu cred in dragoste la prima vedere. Au grija sa nu se arunce in relatii sexuale pasagere pentru ca adora relatiile de lunga durata.

Cu toate acestea, Fecioara este foarte sensibila atunci cand vine vorba despre persoanele din jur. Chiar si atunci cand se cearta cu cineva, carisma si bunatatea vor rezolva conflictul. Fecioara are nervi de otel si este aproape imposibil de enervat.

Pentru Fecioară cuvântul de ordine în cuplu este afecțiunea, care nu doar că trebuie să fie prezentă, dar trebuie să fie și exprimată constant.

Bărbatul Fecioară este amantul ideal, dacă nu ai preferințe extravagante. Este atent și cald în intimitate, supus tandreții, fascinat de senzațiile tactile și la fel de meticulos ca în orice altă activitate. Ca iubit și soț, este puțin copilăros și dependent, se bucură enorm pentru afecțiunea care i se oferă și pentru orice apreciere, oricât de mică; face totul ca să le merite. În fața criticilor, însă, este cuprins de cea mai adâncă nefericire; critica nu-l ambiționează, îl deprimă.

Femeia Fecioară este genul care cântă când gătește, vorbește cu florile când le udă și vrea să-și vadă pisicile pe skype când nu este acasă. Este foarte grijulie cu înfățișarea și confortul soțului, fidelă și devotată familiei. Este o mamă a cărei ușoară ipohondrie se răsfrânge și asupra copiilor supraprotejându-i; la rândul lor, copiii trebuie să fie atenți cu ea și să-și manifeste neobosit afecțiunea.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...