CIFRA AVUTIEI. Ce noroc ai la bani în funcţie de data naşterii

Numerologul Mihai Voropchievici iti spune ce noroc ai la bani, in functie de ziua nasterii. Tot ce trebuie sa faci este sa aduni data zilei tale de nastere cu 1.

Exemplu: Daca te-ai nascut intr-o zi de 17, aduna 1 cu 7 si va rezulta 8. Rezultatul trebuie adunat din nou cu 1, caci 1 este numarul liderilor, numarul banilor. 1+8= 9, deci cifra banilor va fi 9. Vezi mai jos interpretarile pentru cifra ta.

Ce noroc ai la bani, in functie de ziua nasterii:

Cifra 1 este numarul psihic total, este numarul liderului absolut. Este cel care stie sigur sa isi creeze o forma de subzistenta, stie sa munceasca sa aduca valoare in tot ce face. El are nevoie de bani pentru hrana spirituala.

Da bani pe carti si pe alte materiale ca sa isi satisfaca necesitatile pur sufletesti. Va detine monopolul in tot ce face. Banii sunt o necesitate pentru el ca sa indeplineasca anumite scopuri

Cifra 2 este al naibii de paguboasa. Fiind o cifra duala, persoana care are cifra 2 cauta mereu bani. Daca are prea multi bani, nu stie ce sa faca cu ei si ii cheltuie in mod iresponsabil.

Cifra 3 ofera de toate. Persoana care o are trebuie sa fie ordonata, sa nu se imprastie prea mult. Are idei fantastice, dar atunci cand nu este consecvent, banii pot disparea. Trebuie sa invete sa ii multiplice. Are deseori robleme cu administrarea bugetului.

Cel care are 4 cifra banilor, toata viata va castiga bani printr-un efort imens. 4 inseamna un grad de saracie mai mare, persoana care are aceasta cifra traieste modest.

Cifra 5 este mijlocul dintre 1 si 9. Cel cu cifra 5 este prin excelenta versatil: stie de toate, face de toate. Poate sa se remarce in orice domeniu. Se poate imprastia peste tot, isi foloseste calitatile native cu scopul de a excela in orice profesie. Persoana este supusa unor karme mari, deci trebuie sa invete sa isi gestioneze bine bugetul. Nu trebuie sa isi conditioneze imprumuturile.

Cifra 6 se multumeste cu un castig modest. El se multumeste cu putin, desi poate avea mare noroc la bani. Aceasta persoana are asigurat un trai decent. Providenta ii ofera posibilitati nenumarate de supravietuire ca sa nu existe discrepante in privinta castigurilor.

Persoana cu cifra 7 e mai ciudata. Are tendinta de a intra in lucruri mai putin corecte, ilicite. Vrea sa castige suplimentar prin metode destul de periculoase. Poate intra pe incidente fantastic de grele.

Persoana cu cifra 8 are un viitor magic din punct de vedere material. Trebuie sa isi pastreze in permanenta echilibrul financiar. Nu trebuie sa fie lacom. 8 este numarul afaceristilor, al oamenilor omnipotenti, al celor care au idei care revolutioneaza lumea.

Persoana cu cifra 9 este multumita cu suma pe care o primeste. Are o bucurie nestavilita sa fie altruista. Va imparte mereu cu cei care sunt mai saraci. 9 are si ea extremele sale. Trebuie sa isi pastreze echilibrul in buzunare.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...