Cele mai norocoase zodii în luna septembrie. Sunt protejatii astrelor

Luna Septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor. La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat.

HOROSCOP. Berbec

Luna septembrie va fi una încărcată pentru nativii zodiei Berbec. Îi aşteaptă o nouă etapă în viaţa lor, fiind urmăriţi de noroc în tot ceea ce fac.

Cu toate acestea, ar trebui să fie conştienţi de faptul că nimic nu se întâmplă dacă ei nu fac nicio mişcare. Fiţi deschişi oportunităţilor şi faceţi paşi către proiectele pe care le planificaţi de atâta timp.

Aveţi nenumărate şanse să găsiţi oamneii potriviţi de care aveţi nevoie. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 1 septembrie.

HOROSCOP. Leu.

Leul pare genul de persoană care primeşte tot ce îşi doreşte pe un platou placat cu aur, dar în realitate el însuşi face paşi concreţi către ce vrea să obţină. Gândirea pozitivă şi entuziasmul sunt cele mai puternice arme ale Leilor.

Atunci când au încredere în ei şi ştiu că pot reuşi, sunt capabili să mute munţii din loc. Luna septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor.

La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 7 septembrie.

HOROSCOP. Fecioară.

În luna septembrie, nativii zodiei Fecioară pot obţine tot ce îşi doresc prin inteligenţa şi ambiţia lor. Ei au învăţat să-şi facă propriul noroc, bazându-se pe efortul susţinut şi seriozitatea care îi caracterizează.

Pentru ei urmează o perioadă extrem de benefică în viaţa de familie. Dacă sunt într-o relaţie este posibil să facă pasul spre oficializarea acesteia.

Dacă nu, cu siguranţă vor găsi persoana care să îi înveţe ce înseamnă cu adevărat să iubeşti. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 9 septembrie

Cele 3 zodii care pot alege schimbarea în aceasta luna

Luna august are un tablou astrologic deosebit de dinamic și ne oferă multe surprize. Ne apropiem de o eclipsă de Soare în zodia Leului, iar lucrurile încep să se complice după ce Marte intră în mișcare retrogradă. Iată ce ne oferă și celelalte astre și ce zodii pot alege schimbarea, dacă viața li se pare prea complicată.

Eclipsa de Soare din Leu are un caracter profund reformator și nu va lăsa lucrurile la voia întâmplării, mai ales pentru cei care sunt vizionari și dornici de acțiune.

Marte intră în mișcare retrogradă, dar Mercur revine la mersul direct în cea de a doua jumătate a lunii. Venus traversează semnul Balanței, căutând echilibrul în situațiile cele mai complicate, iar Saturn ne presară zilele cu provocări de tot felul.

Cu toate aceste schimbări astrale, este imposibil ca zodiile să se bucure de o lună liniștită. Insă trei dintre ele pot alege schimbarea, când lucrurile nu merg așa cum își doresc.

Leul, zodia de sacrificiu în luna august

Marcată de o eclipsă puternică de Soare, zodia Leului nu prea are clipe de tihnă luna aceasta. Toate planurile care nu au fost bine puse la punct se complică și se întorc împotriva lor.

Eclipsa are o energie fenomenală, care le poate dezvălui sursa greșelilor, dar și resurse noi pentru a face o alegere mai bună. Leii nu trebuie să ezite, nu trebuie să facă niciun pas înapoi. Nu pot merge decât înainte și sunt adevărat norocoși dacă pot alege schimbarea cea mai bună pentru ei.

Capricornul poate alege schimbarea care îl caracterizează

Cea de a doua zodie profund influențată de mișcările astrale majore ale lunii august este Capricornul. În această zodie se află acum Marte, astrul schimbărilor și al deciziilor rapide, care se va afla în mișcare retrogradă de la 12 la 27 august.

Este posibil ca, în perioada de retrogradare, unele situații dificile să rămână înghețate în timp sau să se complice.

Este vorba de relațiile de afaceri sau de relațiile de dragoste. Dar, de îndată ce retrogradarea ia sfârșit, soluțiile necesare se deblochează, oamenii acționează spre interesul comun și începe să se simtă schimbarea de care au nevoie.

Balanța și schimbările necesare

Dacă Leii sau Capricornii trec mai întâi prin încercări dificile, înainte de a avea șansa să aleagă ceea ce le trebuie cu adevărat, Balanțele vor avea o lună mult mai bună. Și ele vor avea parte de câteva momente tensionate, mai ales în prima jumătate a lunii, dar lucrurile nu vor fi chiar atât de complicate.

Balanțele care se confruntă cu dileme, cu probleme de familie, cu necazuri la serviciu sau în dragoste vor avea mai mult timp la dispoziție să își dea seama ce le trebuie cu adevărat. Ele pot alege schimbarea benefică după o matură chibzuință și vor avea numai avantaje pe viitor.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...