Cele mai norocoase zodii ale toamnei. Sunt protejatele astrelor din septembrie

Luna Septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor. La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat.

HOROSCOP Berbec

Luna septembrie va fi una încărcată pentru nativii zodiei Berbec. Îi aşteaptă o nouă etapă în viaţa lor, fiind urmăriţi de noroc în tot ceea ce fac.

Cu toate acestea, ar trebui să fie conştienţi de faptul că nimic nu se întâmplă dacă ei nu fac nicio mişcare. Fiţi deschişi oportunităţilor şi faceţi paşi către proiectele pe care le planificaţi de atâta timp.

Aveţi nenumărate şanse să găsiţi oamneii potriviţi de care aveţi nevoie. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 1 septembrie.

HOROSCOP Leu

Leul pare genul de persoană care primeşte tot ce îşi doreşte pe un platou placat cu aur, dar în realitate el însuşi face paşi concreţi către ce vrea să obţină. Gândirea pozitivă şi entuziasmul sunt cele mai puternice arme ale Leilor.

Atunci când au încredere în ei şi ştiu că pot reuşi, sunt capabili să mute munţii din loc. Luna septembrie le va aduce o persoană misterioasă în viaţa lor.

La final de lună, vor cunoaşte o ascensiune profesională la care niciodată nu au sperat. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 7 septembrie.

HOROSCOP Fecioară

În luna septembrie, nativii zodiei Fecioară pot obţine tot ce îşi doresc prin inteligenţa şi ambiţia lor. Ei au învăţat să-şi facă propriul noroc, bazându-se pe efortul susţinut şi seriozitatea care îi caracterizează.

Pentru ei urmează o perioadă extrem de benefică în viaţa de familie. Dacă sunt într-o relaţie este posibil să facă pasul spre oficializarea acesteia.

Dacă nu, cu siguranţă vor găsi persoana care să îi înveţe ce înseamnă cu adevărat să iubeşti. Ziua norocoasă a acestui semn zodiacal este 9 septembrie.

Cat de razbunatoare sunt zodiile de apa – Racul, Scorpionul si Pestii

Oricât de buni am vrea să fim, fiecare simțim la un moment dat nevoia să ne răzbunăm, asta nu înseamnă că este bine să și punem în aplicare ceea ce ne trece prin cap când ne amintim de suferința pe care ne-a cauzat-o cineva.

Dar este bine totuși să știm la ce să ne așteptăm, dacă am călcat pe cineva pe coadă.

RAC: el este unul dintre “posibilele” semne ale razbunarii. Ce ai spus? Ca o sa treaca? Ce? Orice. Cu el este cel mai greu sa te descurci cand vine vorba de o posibila razbunare.

Bunul simt este exclus. El se poate dovedi a fi extreme de nemilos de asemenea. Cu el nu se stie niciodata!

SCORPIONUL: Daca ai gresit cu ceva scorpionului nu ajunge sa iti schimbi doar casa ci ar fi mai bine sa te muti chiar pe alta planeta. Asta daca nu cumva preferi sa incerci legendara tortura chinezeasca descrisa ca impartirea in mii de bucati cand inca esti in viata.

Razbunarea scorpionului este metodica si nesfarsita. Daca aceasta razunare vine din partea unei femei scorpion este inca si mai dura si nu as vrea sa fiu martor.

Lumea emotionala a u nui scorpion este dureros de complexa. Daca il ranesti va reactiona exact ca un scorpion autentic, instant si incredibil de precis. Asa ca mare atentie …

PESTI: Este posibil sa nu fi realizat acest lucru, dar pestii mici si inofensivi se pot transforma cu usurinta in Pirania, in cazul anumitor circumstante.

La fel ca si restul triadei semnului de apa ( Rac si Scorpion), ei traiesc prin ceea ce simt. Daca acestea sunt raniti, instinctiv vor incerca sa raspunda cu aceeasi moneda. Oricum, designul logic nu este punctul lor forte. Dar voi reciproca temelnic ca nu il poti acuza pentru nimic.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...