Cele mai mari defecte ale tale în funcție de zodie. Află cum le poți remedia

Nimeni nu este perfect! Dar ce te faci atunci când nu reușești să elimini unii demoni care te cuprind? Află care sunt defectele tale în funcție de zodie și ce trebuie să faci pentru a le putea remedia.

Zodia Berbec

Frica este demonul tău interior cel mai puternic. De fiecare dată când la baza acțiunilor tale stă o teamă, o frică vei deveni agresiv și vei ajunge să pierzi. Frica în cazul tău poate fi definită de teama că ceilalți sunt mai buni, mai puternici decât tine și te vor invinge. Atunci când gândești și simți așa, frica a pus stâpânire pe tine.

Caută să vezi în jurul tău oportunități și nu amenințări sau pericole. Curajul este calitatea cea mai de preț a Berbecului. Teama de eșec, de a fi înfrânt de ceilalți te face să manifești latura întunecată a Berbecului: agresivitate, violență, grabă etc. Cultivă-ți curajul și nu lăsa frica să te controleze!

Zodia Taur

Lipsa de măsură sau lipsa unor principii sănătoase poate fi definit ca fiind demonul tău interior. Atunci când crezi că poți avea orice și oricât vei începe să pierzi. Lipsa de măsură te face posesiv și tot timpul flămând(ă). Vrei mai mult și mai mult. Și oricât ai avea, tot nu-ți ajunge. Aici vorbim atât de lucruri materiale (bani, mâncare, bunuri etc) cât și despre aspecte non-materiale (afecțiune, atenție etc).

Lipsa principiilor te poate face să acționezi fără a ține cont de ceilalți și de nevoile lor. Atunci când ești sub controlul demonului interior tu uiți de tine, de nevoile tale și de nevoile corpului tău. Definește-ți limite în tot ceea ce faci plecând de la nevoi și nu de la dorințe.

Zodia Gemeni

Ambiția și încăpățânarea caracterizează demonul tău interior. Natura ființei tale este de a experimenta viața și de a te ”juca”. Atunci când te încăpățânezi și devii foarte ambițios cu scopul de a avea putere vei pierde. Demonul interior te transformă din persoana plină de viață și veselie în una rece și dură. Curiozitatea este una din calitățile tale.

Ea îți permite să îți dorești în permanență să descoperi lumea. Ambiția și încăpățânarea te fac să-ți folosești curiozitatea doar pentru scopuri mai puțin nobile. Dualitatea devine minciună iar curiozitatea doar o modalitate de a afla secretele altora. Atunci când vrei putere, când vrei să ai control atunci ești sub influența demonului tău interior.

Zodia Rac

Nonconformismul și nevoia de a nu respecta regulile caracterizează demonul tău interior. Tu, prin natura ființei tale, ai nevoie să primești și să oferi protecție. Securitatea interioară este foarte importantă pentru tine. În momentul în care îți dorești să te faci remarcat și să devii altfel, mai nonconformist, în acel moment ești sub influența demonului interior și riști să pierzi.

În acel moment vei căuta să schimbi regulile și ordinea care îți oferă siguranță. Te vei trezi într-o lume pe care nu o poți susține, în care nu te poți regăsi. Agresivitatea este un aspect al Racului aflat în dezechilibru și pe care îl vei manifesta atunci când demonul este la putere. În tot ceea ce faci cultivă sentimentul de siguranță și protecție. Evită a te lăsa tras de ceilalți și de a schimba regulile jocului fără un motiv clar.

Zodia Leu

Încrederea oarbă, proiecțiile și visarea caracterizează demonul tău interior. Natura ta interioară îți conferă foarte multă încredere și curaj în viață. Tocmai această încredere în tine te face să ai încredere oarbă în ceilalți sau în modul în care viața evoluează. Ai atâta încredere în tine încât crezi că poți face față la orice îți aruncă viața. Visezi cu ochii deschiși la extraordinarele lucruri pe care le poți trăi încât nu ești atent(ă) la ceea ce se întâmplă în realitate.

Atunci când demonul tău interior te controlează ai impresia că totul ți se cuvine și că e suficient doar să ceri sau să-ți dorești. În momentul respectiv ești orb, visezi cu ochii deschiși și ajungi să pierzi. Învață să-ți pui sub semnul întrebării toate proiecțiile pe care le faci, tot ceea ce visezi și crezi că se va întâmpla. La voi demonul este poate cel mai colorat și mai frumos. Dar și cel mai periculos și greu de depistat.

Zodia Fecioară

Graba, egocentrismul și agresivitatea caracterizează demonul tău interior. Natura ta interioară caută ordinea, structura și lucrurile așezate. Atunci când te grăbești, când faci lucrurile în viteză intri sub dominația acestui demon și ai șanse foarte mari să pierzi. Trebuie să eviți să faci lucrurile la repezeală și să te lași impins(ă) de la spate de ceilalți, care vor ca lucrurile să evolueze mult mai rapid.

Fă lucrurile în ritmul tău și nu forța niciodată nota. Evită să devii agresiv(ă) și să te centrezi doar pe nevoile tale. A face lucrurile să meargă este una din calitățile tale fundamentale. Acest lucru înseamnă a nu lăsa ego-ul să pună stăpânire pe tine pentru că atunci vei face ca lucrurile să meargă doar așa cum vrei tu. Și, de obicei, ies prost și pierzi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...