Cele mai ghinioniste zodii: Berbecii sunt primii

Nu toate zodiile pot fi norocoase, cel puțin nu în toate domeniile.

În continuare vă vom prezenta cele mai ghinioniste zodii, acestea nereușind să exceleze în unele domenii importante, oricât de mult s-ar strădui.

Dacă Peștii trebuie să fie foarte atenți la starea lor de sănătate deoarece sunt extrem de ghinioniști în această privință, Vărsătorilor le este foarte greu să își întemeieze o familie și trebuie să facă tot posibilul pentru a combate acest ghinion.

Berbec

Berbecii sunt extrem de ghinioniști și de aceea trebuie să știe că nu vor primi nimic fără să muncească, nu vor câștiga la loto și nici la alte jocuri de noroc.

Trebuie să se bazeze pe forțele proprii, pentru că doar așa vor putea avea parte de realizări.

Nimeni nu vă va oferi nimic și de aceea trebuie să vă dați interesul și să munciți pentru ceea ce vă doriți. Acest ghinion le poate da total viața peste cap celor leneși.

Taur

Deși sunt puternici și determinați, pe plan financiar Taurii nu au prea mult noroc la bani.

Oricât de mult ar încerca să își înmulțească veniturile, nu reușesc sub nicio formă, iar acest lucru îi deprimă de cele mai multe ori.

Acesta este cel mai mare ghinion al Taurilor. Deși sunt extrem de inteligenți și capabili de a investi, pare că niciodată nu pot avea parte de câștiguri și de aceea cel mai indicat este să lase totul pe mâinile altora, astfel reușind să aibă parte de câștiguri.

Taurii gândesc, iar alții aplică.

Rac

Atunci când vine vorba de job, Racul nu este o zodie prea norocoasă și de aceea trebuie să aibă mare grijă la acest aspect.

Pentru a reuși să amelioreze acest ghinion, Racii ar trebui să poarte în permanență piese vestimentare sau accesorii roșii.

Fecioară

Fecioarele sunt ghinioniste atunci când vine vorba de siluetă. Trebuie să aibă în permanență grijă la ce mănâncă, iar acest lucru nu le convine prea mult.

De asemenea, este indicat ca nativii acestei zodii să evite mesele bogate și preparatele uleioase, deoarece le poate da organismul peste cap din foarte multe puncte de vedere.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de ghinioniști și de aceea le este greu să își întemeieze o familie.

Pun munca mereu pe primul plan și de aceea partenerii lor nu sunt extrem de încântați de acest aspect.

Rămân mereu singuri și, cu toate că promit că nu vor mai face aceleași greșeli, nu au cum să combată acest ghinion nativ…

Pești

Peștii trebuie să aibă mare grijă la sănătate, deoarece sunt extrem de ghinioniști în această privință.

Sunt extrem de predispuși la răceli severe și de aceea trebuie să aibă mare grijă, chiar și la temperatura apei pe care o beau.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...