Cele mai fidele zodii din horoscop. Nu vor insela niciodata

Atunci cand vine vorba de fidelitatea partenerului, multi se intreaba cam care ii sunt predispozitiile. Au si astrele “contributia” lor, caci exista zodii care nu se pot abtine pentru nimic in lume. La extrema cealalta sunt zodiile care nu vor insela niciodata.

Taur
Putine persoane sunt mai loiale decat cele din zodia Taur. Atunci cand isi dau cuvantul intr-o relatie de dragoste iar partenerul se bazeaza pe ei, nu vor putea concepe posibilitatea de a distruge totul, sub impulsul momentului. Atunci cand vor aparea tentatiile Taurii isi vor aminti mereu ca cel mai de pret lucru intr-un cuplu este increderea. De altfel, nativii din aceasta zodie apreciaza intimitatea castigata in timp, nu relatiile pasagere, din care lipsesc sentimentele de iubire. Fara emotii autentice, Taurii nu vor face nimic.

Fecioara
Fecioarele au loc in suflet pentru o singura persoana. E in natura lor sa fie loiale, persoane de incredere chiar si atunci cand intervin problemele specifice unui cuplu. Nu se vor abate de la drumul lor nici in cele mai grele conditii, atunci cand totul pare sortit esecului iar ideea unei aventuri le face cu ochiul. Nativii din Fecioara vor lupta pana in ultima clipa pentru a-si salva relatia, cu tot ce au la dispozitie. De multe ori, o vor face singuri si fara a astepta minuni din partea partenerului de viata. Fecioarele fac mereu ce trebuie, nu ce este usor si tentant.

Balanta
Cea mai importanta calitatea a Balantelor este stabilitatea. Acesti oameni sunt un munte de maturitate si o vor arata prin fapte, nu cuvinte. Intr-o relatie de dragoste, Balantele nu vor renunta niciodata la busola morala, chiar daca instinctul le spune ca ar putea calca stramb fara consecinte. Nativii din aceasta zodie vor sa vada un om mandru si curajos, atunci cand se privesc in oglinda. Iar curajul, pentru ei, inseamna a nu se lasa prada instinctelor, mai ales atunci cand destinul unui alt om depinde, in fiecare moment, de actiunile lor.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...