Cele mai fidele 6 zodii! Taurii sunt primii in TOP

Cele mai fidele 6 zodii din horoscop trebuie atent delimitate pentru că există nativi care iubesc pătimaș, dar aventuros și nativi care iubesc la intensitate minimă, dar sincer și devotat. Există 6 zodii care iubesc plenar și sincer, iar la acestea trebuie să ne raportăm cu multă apreciere.

Taur

Taurii iubesc pasional și sunt extrem de devotați persoanei iubite. De fapt, Taurii suferă deficiențe în înlocuirea partenerilor dacă acest lucru este, la un moment dat, necesar. Pentru nativii acestei zodii nu există dualitate în iubire și nu pot jongla cu sentimentele.

Iubirea unui Taur este foarte profundă, solidă și principială, iar acești nativi nu pot iubi fără moralitate, mai ales că aceștia nu concep ideea unei aventuri de o noapte sau ideea relațiilor fugitive.

Gemeni

O altă zodie fidelă în amor este cea a Gemenilor. Acești nativi sunt foarte implicați în relațiile de iubire și nu ar putea acționa în defavoarea partenerului.

De asemenea, nativii Gemeni pun foarte mare preț pe respect reciproc și pe încrederea acordată între parteneri, astfel că aceștia nu ar putea minți în iubire și nici nu și-ar putea ascunde în vreun fel sentimentele. Gemenii aspiră la relații solide, construite pe sentimente reale și puternice, iar pentru aceștia longevitatea este foarte importantă.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste atunci când vine vorba de legarea și păstrarea unei relații de iubire. Acești nativi sunt foarte normativi și nu ar recurge la sentimente false doar de dragul păstrării unui partener.

De asemenea, Fecioarele iubesc complet dezinteresat, sincer și foarte intens, iar pentru ele principiul esențial în dragoste este „totul sau nimic”. Fecioarele sunt foarte fidele și aspiră la reciprocitate în acest sens, căci nu agrează minciuna și dualitatea.

Săgetător

Fidelitatea Săgetătorilor este ca un liant în relațiile de iubire, căci aceștia își pun sufletul pe tavă și garantează pentru sentimentele lor sincere. Un astfel de nativ nu ar putea minți cu privire la sentimentele sale, nu ar putea înșela și nu ar accepta să fie înșelat.

Săgetătorii sunt printre nativii care țin foarte mult la respectarea valorilor morale și care cer de la partenerul de viață un devotament absolut, necondiționat.

Capricorn

Capricornii sunt persoane capabile de sacrificiu în iubire, iar pentru ei fidelitatea vine ca o necesitate absolută. Aceștia nu pot concepe iubirea fără fidelitate și nici fără sacrificiu. Nativii din zodia Capricorn țin foarte mult la onestitatea reciprocă dintre parteneri, dar sunt capabili să ierte dacă au fost mințiți sau înșelați.

Nu de puține ori această atitudine tolerantă îi poate face pe Capricorni vulnerabili, mai ales că aceștia nu sunt răzbunători atunci când iubesc.

Pești

Când vine vorba de relații de iubire, Peștii sunt dispuși să facă orice pentru a obține iubirea partenerului. Aceștia cer să fie iubiți, chiar dacă acest lucru implică mai multe compromisuri sau chiar dacă sunt conștienți că la un moment dat vor suferi.

Nativul Pești iubește plenar, sincer și cu orice preț. Acesta ar putea accepta și ierta o aventură extraconjugală, dar niciodată nu ar putea fi autorul unui astfel de episod.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...