Cele mai empatice Zodii care „simt totul” la intensitate maximă

6 cele mai empatice semne zodiacale care simt „totul”

Unii oameni cred ca empatia este o calitate pe avem cu toții și, cumva, de-a lungul anilor, am văzut mulți din cei care pretind că sunt empatici, de parcă empatia este un cadou minunat care transformă persoana la un alt nivel spiritual. Nu e asta. Empatia este parte din noi, ca persoane. Unii au mai multă empatie, iar alții au mai puțină, dar a fi empatic nu te face o creatură specială; înseamnă doar că ești mai deschis la emoțiile celorlalți.

Ce este empatia? Pentru semnele zodiacale empatice din astrologie, este ceva ce nu pun la îndoială.

Empatia este abilitatea de a prelua energia celorlalți, care poate fi energie pozitiva, veselă sau îngrozitoare. Adevărații empatici simt emoțiile altora și le procesează intern. Falșii empatici postează meme-uri pe Facebook spunând lumii cât de sensibili și compasionali sunt.

Empații adevărați iau totul și simt durerea sau plăcerea lumii, în timp ce empatia falsă face afirmații care necesită aplauze după aceea.

Empatia este sora pură a simpatiei; duce simpatia la nivelul următor. Acolo unde simpatia ne permite să ne fie milă de altcineva, empatia ne permite să înțelegem, să ne raportăm și să ne legăm emoțional cu cei din jur. Cu toții avem empatie într-o anumită măsură, în timp ce unii dintre noi avem mai multa decât alții.

Empatia ne permite să experimentăm sentimentele celui din preajma și, pentru adevăratul empatic, acesta poate fi un coșmar al sentimentelor.

Sa vedem, din punct de vedere astrologic care sunt cele mai empatice  semnele zodiacale:

 

PEȘTI (19 februarie – 10 martie)

Este destul de greu să fii plăcut de mulți oameni, dar, de asemenea, mulți Pești sunt foarte empatici . Datorita trăirilor sale, nativul Peste este deseori  într-o stare non-stop de agitație și anxietate. Voi știți când membrii familiei voastre suferă de dureri emoționale și sunteti lângă ei pentru a le inlatura negativitatea – nu pentru că doriți, ci pentru că sunteți compulsivi cu privire la dorința de a ajuta.

De cele mai multe ori sunteti apreciat si dorit, deoarece prezența voastra tinde să fie foarte calmantă și pașnică. Simțiți greutatea lumii și încercați foarte mult să nu lăsați alți empatici să știe că sunteți împovărați de ea.

 

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Nu ați presupune automat că semnul teluric al Taurului ar fi suficient de grațios pentru a se deplasa prin cercurile emoționale, dar aceste stereotipuri se opresc la Taur. Ești incredibil de sensibil la stările emoționale ale altora, chiar armonizat psihic cu cei din jur. Recunoști acest lucru in mod interiorizat și nu arăți ce simți.

Vă place doar să fiți prezenți pentru alții. Le preluați durerea, iar bunătatea și dorința voastră de a fi de ajutor este minunata. Taurul este cel mai bun prieten pe care l-ar putea avea oricine, pentru că sunt adevărați empati și stiu sa calmeze stările neplacute ale altora, cu dragoste și bunătate.

 

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Nativii Fecioara sunt sfasiati toată viața între dorinta de a fi perfecționisti împietriti și caldura sufleteasca absolută a celor empatici. Unul dintre motivele pentru care ai devenit atât de rece și analitic, este pentru că trebuia să te protejezi; intelegi totul și resimti durerile si grijile celorlalti.

Ca mecanism de supraviețuire, unele persoane devin reci și nemiloase, dar cu toate acestea, aceasta e doar o fațadă. Fecioarele simt totul foarte profund, mai ales când vine vorba de animale sau de copii. Dacă un animal este în primejdie, abia mai poți respira. Empatia este profund încorporată în tine și ești mereu gata sa ajuți fără sa ceri nimic in schimb.

 

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Iată un alt semn care implică de obicei atâtea lucruri care nu au nicio legătură cu sensibilitatea. Ironia aici este că, deși este cunoscut cu un renume de dur, aspru si violent, Scorpionii sunt adesea cele mai sensibile, grijulii și empatice semne zodiacale care există. Vrei să ajuți, vrei să-i faci pe oameni fericiți și, uneori, muți munții din loc pentru a-ti ajuta prietenii sau familia.

Când simți că un prieten are probleme, te străduiești să fii acolo pentru ei. Dar chestia este că nu ai întotdeauna dreptate. Nu știți insa întotdeauna cum sa va arătați emotiile. Sunteți empatic, dar de multe ori stați  deoparte și de propriile emoții.

 

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Empatia ta este profundă și tratezi lumea din jurul tău așa cum un părinte tratează un copil. Ești mereu preocupat de cei din jurul tău și, dacă cineva simte durere, îți dorești să se termine. Nu poți suporta ideea că cineva este ignorat sau trist și petreci viață încercând să îi faci pe oameni fericiți; iar când nu sunt, te deranjează.

Uneori, oamenii vor ajutorul tău și asta te face fericit, dar atunci când empatia ta nu este apreciată, ai tendința să te enervezi. Furia îți stinge empatia și te face mai puțin receptiv față de cei din jur.

 

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ești un adevărat empat, nativ Gemeni, și nu este întotdeauna ușor să fii așa. Preiei sentimentele altora și, uneori, în timp ce le procesezi în propriul tău psihic, începi să sa te simți si tu mai rău.

S-a știut că te îndepărtezi de oameni pur și simplu pentru că te doare să-ți dai seama de durerea și anxietatea altora, dar dacă cineva are nevoie de tine, vei fi o persoană de ajutor si faci multe pentru ceilalți. Putini cred ca Gemenii sunt empatici. Cu toate acestea, faci tot posibilul sa simți durerea celor din jur si ajuți – atât pentru tine, cât și pentru ceilalți implicați.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...