Cele mai dure semne zodiacale printre femei!

Duritatea este în general o trăsătură masculină. Cu toate acestea, unele reprezentante ale genului feminin sunt atât de agresive că pot rivaliza în acest sens cu cei mai periculoși bărbați. Adaugă la această trăsătură viclenia feminină și schimbările de dispoziție, ca să îți dai seama că viața alături de o astfel de persoană nu este una sigură.

 1. Rac
  Femeile Rac sunt considerate un etalon pentru tandrețe și feminitate. Este extrem de complicat să ni le imaginăm în ipostaza unor femei dure și violente. Cu toate acestea, femeile Rac, atât de vesele și lipsite de griji, sunt extrem de impulsive. Este de ajuns un singur cuvânt nepotrivit ca să le scoți din sărite.

Pe lângă impulsivitatea lor și tendința de ”a face din țânțar armăsar”, reprezentantele acestui semn zodiacal sunt extrem de supărăcioase. Bărbații, care au ca parteneră o femeie Rac, știu că dacă o vor supăra, va trebuie să își cerșească iertarea în genunchi. Cu toate acestea, supărarea ei este una infantilă și naivă, fără intenția unei răzbunări.

 1. Fecioara
  La prima vedere Fecioarele par simbolul grijii și confortului familial. Într-o anumită măsura asta este adevărat, dar persoanele apropiate lor știu că ele pot fi niște tirani. Ele încearcă să își supună orice și pe oricine în casă. Cei care vor refuza să urmeze regulile Fecioarei, nu vor putea evita teroarea zilnică.

Fecioara nu este persoana care lovește o singură dată. Ea te va supăra zilnic cu remarci sarcastice și o va face în glas tare, pentru a te face de rușine în fața altor persoane. Tot de ce ea are nevoie sunt scuzele și supunerea ta. Când Fecioara devine prea manipulatoare și tiranică, fugi de ea, sau ține-o inițial la distanță.

 1. Capricorn
  Femeile Capricorn sunt reci și rar când își permit să devină apropiate cu un bărbat. Ele au niște criterii clare de selecție a unui bărbat. El trebuie să fie: concret în exprimare, direct și să nu dezorienteze femeia Capricorn prin cuvintele sau acțiunile sale. Bărbatul trebuie să se conformeze, să-și regleze acțiunile în dependență de dorințele și necesitățile Capricornului.

Femeile Capricorn sunt insensibile și dure. Ele vor suprima voința partenerului, folosind chiar și metode interzise. Dacă ți-ai deschis sufletul unui Capricorn, să știi că ai căzut în plasa ei.

 1. Berbec
  Femeile Berbec sunt vesele, plăcute, dar în orice clipă se pot transforma în niște tirani și agresori. Ele sunt fermecătoare și binevoitoare doar până în momentul când se confruntă cu o problemă. Refuză-i ceva, contrazice-o, insistă că tu ești stăpânul în casă sau spune-i că vrei să te desparți de ea ca să vezi cât de agresivă poate fi.

Atunci când o femeie Berbec se înfurie, consecințele pot fi dezastruoase.

 1. Scorpion
  Femeie Scorpion nu este o simplă femeie, ci o ”capcană”. Ea este extrem de atrăgătoare, dar odată ce intri sub vraja ei, așteaptă-te să te simți ca mușcat de căpușe. Dacă ai supărat o astfel de femeie, ea nu se va liniști până nu te va distruge.

Advertisement
Femeile Scorpion trăiesc în extreme. Ele ori te iubesc din tot sufletul, ori te urăsc cu toată ființa. Ea este o dominatoare, ceea ce înseamnă că ea este lideru familiei. Locuind cu o astfel de femeie, bărbatul este obligat să o informeze întotdeauna despre ce decizii vrea să ia sau ce face.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...