Cele mai bune mame, în funcție de zodie. Ele sunt cele care ocupă podiumul

Indiferent de zodia în care este născută, orice femeie poate fi cea mai bună mamă pentru copiii ei. Însă, femeile care ocupă podiumul pentru cele mai bune mame din zodiac ar fi următoarele:

Cele mai bune mame, în funcție de zodie. Pești

Femeile născute în zodia Pești ar fi cele mai bune mame. Ele sunt iubitoare de artă și extrem de creative, așa că inventează jocuri interesante și distractive și nu își lasă niciodată copiii să se plictisească, însoțindu-i la numeroase activități din afara școlii. În plus, aceste femei își educă copiii să fie oameni sensibili, empatici și amabili. Ele nu își „conduc” copiii prea mult, ci le oferă sprijin, în timp ce îi ajută să fie independenți.

Cele mai bune mame, în funcție de zodie. Fecioară

Fecioarele își protejează copiii la tot paasul și încearcă să repare orice daune pe care aceștia le-ar putea provoca – fie materiale, fie emoționale. Aceste mame rezolvă toate problemele – personale și profesionale, în timp ce mențin acasă o disciplină strictă. Ele își învață copiii să fie organizați tot timpul. Însă, prin natura lor perfecționistă, ele pot ajunge adesea să își streseze copiii.

Cele mai bune mame, în funcție de zodie. Rac

Mamele născute în zodia Rac sunt foarte iubitoare și fac tot posibilul să se asigure că lângă ele, copiii lor se simt în siguranță deplină și că le pot spune orice. Ele își ajută copiii să își descopere și să își dezvolte talentele ascunse și iubesc să se laude cu realizările acestora, crescându-le stima de sine.

Care este culoarea aurei pentru fiecare semn zodiacal si ce inseamna aceasta

Aura este radiația invizibilă care vine de la o persoană. Culoarea sa poartă informații despre natura proprietarului, abilitățile și înclinațiile sale.

Culoarea aurii poate varia în funcție de starea de spirit, gândurile, starea de sănătate a persoanei, dar totuși, fiecare persoană are propria culoare a aurii. E ușor de știut, știind semnul zodiacal

Berbec: culoare roșie, cu o nuanță strălucitoare

Va pasă de ceea ce se întâmplă acum. Nu trăiți prin iluzii. Sunteți ambițioși și credeți că ar trebui să fiți mereu primii. Sunteți persoane pasionale si senzuale. Aveti noroc în dragoste, dar nu întotdeauna apreciați ceea ce aveți.

Taur: verde

Aveți o natură blândă. Sunteți o persoană bună, iubiți animalele, vă pasă de mediul înconjurător. Nu sunteți ambițios . Un prieten credincios, întotdeauna gata să vă ajute. Prietenii vă admiră și de multe ori vă cer sfaturi.

Gemeni: culoarea galbenă

Sunteți o persoană veselă, optimistă, plină de entuziasm. Cautati mereu cunoștințe noi, curiosi. Foarte exigenți cu voi, auto-critici. Uneori jigniti fara sa va dati seama. Chiar dacă firea lor agitată nu le face să fie persoane de încredere, cu siguranţă sunt puternici şi capabili de a schimba destine.

Rac – argintiu. Pentru că sunt influenţaţi de Lună, argintiul va fi culoarea aurei lor. Sensibili şi telepatici, empatizează foarte uşor cu cei din jur, lucru care, uneori, duce la despresie. Nu degeaba se spune că aceşti nativi au o „datorie karmică” greu de dus la bun sfârşit.

Leu – portocaliu. Leii sunt stabili şi puternici, de unde şi această nuanţă tare a aurei lor. Cu o capacitate mare de concentrare şi multă vigoare, aceşti nativi sunt mereu atenţi la detalii, dar incapabili de a-şi recunoaşte defectele.

Fecioară – verde. Pentru că sunt firi sensibile, Fecioarele trebuie să evite stresul şi să fie atente la starea lor de sănătate. Le place să fie mereu în centrul atenţiei, de unde şi această nuanţă puternică a aurei lor.

Balanţă – verde. La fel ca Fecioarele, Balanţele au un simţ estetic ieşit din comun şi se pricep la finanţe. Pentru că au o viaţă echilibrată, nu prea sunt afectate de problemele în dragoste. Au însă un defect major: lipsa de punctualitate.

Scorpion – roşu. La fel ca Berbecii, aceşti nativi sunt foarte orgolioşi şi nu acceptă nici măcar glumele pe seama lor. Aura roşie le oferă tăria de caracter pentru a trece peste orice obstacol, aşa că nu prea sunt afectate de lucrurile „pământeşti”.

Săgetător – albastru.Pentru că vor încerca mereu să-şi înalţe spiritul, albastrul cerului este culoarea aurei acestor nativi. Vor să ajungă mereu la putere, asta şi pentru că sunt capabili să ia decizii corecte şi nu suportă ca o persoană să sufere pe nedrept.

Capricorn – negru. Sunt persoane foarte complexe, iar negrul în cazul lor nu înseamnă negativitate. Să nu uităm că din întuneric se naşte lumina, iar asta înseamnă că aceşti nativi vor fi supuşi la încercări grele şi nu toţi vor izbăvi.

Vărsător – albastru. Şi ei, la fel ca Săgetătorii, visează la înălţarea sufletului şi nu suportă să vadă nedreptate în lume. Soarta i-a înzestrat cu puteri extrasenzoriale, iar asta îi face extrem de sociabili, putând comunica nu uşurinţă cu orice persoană.

Peşti – violet.Se spune despre violet că este culoarea sufletului tânăr şi are legătură cu „al treilea ochi”. Asta înseamnă că Peştii pot atinge un nivel superior de cunoaştere, sunt persoane sincere şi sensibile şi se vor oferi mereu să-i ajute pe de lângă ei.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...