Cele mai ascunse și rușinoase secrete ale zodiilor. Racii și Fecioarele, de pildă…

Fiecare semn zodiacal ascunde o durere în suflet sau un secret pe care nu îl împărtășește oricui. Află care sunt cele mai ascunse secrete ale fiecărei zodii.

Cele mai ascunse secrete ale zodiilor
BERBEC: Ascunde foarte bine infidelitățile. Foarte greu îl vei prinde pe nativul Berbec în fapt. Singurul mod în care poți descoperi o înșelăciune este urmărindu-l.

TAUR: Taurul își ascunde trăirile cele mai profunde și dă tot timpul senzația că este bine, că nimic nu îl poate doborî. Are de lucrat la capitolul autostimă.

GEMENI: Gemenii știu să se ascundă foarte bine. Nu le place să îi încarce pe ceilalți cu problemele lor, așa că vor ascunde tot timpul suferința cu un zâmbet larg.

RAC: Racii se deschid destul de ușor dar doar în anumite circumstanțe. Când simt că a ajuns cuțitul la os, acești nativi se exteriorizează cum nu o face nimeni. Marele lor secret este o iubire pe care o poartă în suflet toată viața.

LEU: Leii nu sunt atât de secretoși pe cum par, dar știu să ascundă foarte bine secretele celorlalți. Ei sunt depozitarii celor mai rușinoase secrete ale prietenilor.

FECIOARĂ: Fecioarele pot masca foarte bine starea pe care o au și îi vor induce tot timpul în eroare pe ceilalți. Unul din secretele Fecioarelor este că nu suportă să nu li se dea dreptate și pot plănui răzbunări destul de urâte. În secret, evident.

BALANȚĂ: Balanțele nu sunt foarte secretoase, ba chiar se zice că sunt ca o carte deschisă.

SCORPION: Scorpionii sunt cei mai misterioși, prin urmare, aceștia ascund cele mai multe secrete. Unele dintre ele sunt destul de rușinoase.

SĂGETĂTOR: Marele secret al Săgetătorilor este tot o dragoste ascunsă, o iubire neîmpărtășită după care vor tânji toată viața.

CAPRICORN: Capricornii nu suportă să nu aibă bani, să fie într-o situație proastă din punct de vedere financiar. Prin urmare, acești nativi pot recurge la metode care mai de care mai dubioase pentru a ieși la liman.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii suferă în tăcere și e foarte greu de aflat ce dureri ascund. Acești nativi nu se deschid ușor.

PEȘTI: Marele secret al Peștilor este de fapt o frustrare: nu suportă să nu fie în centrul atenției și pentru asta vor face tot ce e posibil.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...