Cele două zodii care vor stăpâni lumea în anul 2019

Anul 2019 va fi unul al transformarilor profunde. Cele doua zodii care vor stapani lumea in noul an au in comun o ambitie de nezdruncinat. Vor reusi sa ii faca pe toti sa le asculte, sa le urmeze.

Cele doua zodii care vor stapani lumea anul viitor sunt:

GEMENI – Zodie de aer, predominant activa si intelectuala, plina de idei creative, un izvor nesecat de controverse. Geamanul va reusi ca in 2017 sa ii contrarieze pe toti, in prima parte a anului. Va lua decizii de care vor depinde vietile multor persoane si se va concentra mai mult ca niciodata pe lucrurile facute cu rigoare.

Poate cunoaste faima. Se poate remarca, in special in vara anului 2017, intr-un domeniu in care numai cei tari au ce cauta. Nativul nascut in zodia Gemeni are toate datele necesare sa exceleze din punct de vedere profesional si sa lanseze noi trenduri in tot ce tine de business.

Se va putea metamorfoza in functie de interesul de moment, iar trecerea de la o stare la alta il va ajuta sa depaseasca anumite cumpene.

FECIOARA – Zodie de pamant, intelectuala, guvernata de planeta Mercur. Alaturi de Geaman (guvernat si el de inteleptul Mercur), Fecioara va reusi sa schimbe mentalitati.

Practic, aceasta zodie va fi la polul opus fata de Geaman. Daca zodia de aer se va baza pe precizie, pe calcule matematice, pe strategii nascocite care vor surprinde toata lumea, Fecioara se va axa pe persuadarea prin apel la emotie. Fecioara are ocazia sa schimbe lumea in 2017 printr-o adevarata revolutie spirituala.

Pragmatismul ei va fi inlocuit de o viziune profunda si noua asupra mersului lucrurilor in lume. Cu felul ei impaciuitor, Fecioara va putea pune capat unor conflicte sau tensiuni ce nu se mai terminau. Va castiga puncte la capitolul imaginii datorita celei mai puternice arme pe care o detine: bunatatea.

top 4 zodii care divorțează în luna noiembrie 2018

Luna noiembrie este una complicată din punct de vedere sentimental pentru 4 zodii. Sunt nativii care dacă nu își rezolvă problemele până atunci riscă să se despartă.

ZODIA FECIOARĂ. Nativul Fecioară devine extrem de recalcitrant și nimic nu îl mai mulțumește. Are parte de câștiguri financiare în luna noiembrie 2018, însă la capitolul dragoste apar serioase probleme.

Fecioara trebuie să poarte niște discuții lămuritoare cu partenerul de viață. Sunt multe lucruri pe care nu le înghite și despre care nu spune. Frustrările acumulate în timp explodează de obicei foarte urât și tocmai de aceea Fecioara trebuie să spună tot ce are pe suflet.

ZODIA LEU. Nici Vărsătorul nu trece printr-o perioadă tocmai roz a relației sale. Vărsătorii care sunt căsătoriți de mai mult de 5 ani de zile au șanse uriașe să divorțeze.

Nepotrivirea de caractere devine tot mai mare, iar răceala din cuplu nu mai poate fi încălzită cu vorbe dulci și nici cu cadouri făcute spre iertare.

ZODIA CAPRICORN. Capricornul are nevoie de stabilitate emoțională, iar într-o relație în care primește doar reproșuri nu poate continua nici două ore.

Capricornii care au început recent ceva ce părea frumos trebuie să știe că toate au un final. Acești nativi se fac greu de înțeles în relație, dar tocmai acesta e farmecul lor. Un farmec pe care nu mulți îl înțeleg din prima și tocmai de aceea pierd legătura ușor cu Capricornii.

ZODIA BALANȚĂ. Balanțele au și ele mult de tras din punct de vedere amoros, mai ales în luna noiembrie. Balanțele care au deja o familie ar trebui să își rezolve problemele în perioada următoare căci se pot trezi din senin cu un divorț de toată frumusețea.

Nativii de aer trebuie să comunice mai mult, să fie mai afectuoși, mai înțelegători, nu să se precipite la orice discuție.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...