Cele două zodii care au mari șanse să se căsătorească în 2019

Dacă anul acesta a fost mai mult unul al divorțurilor, 2019 se pare că le va aduce multă iubire dar și posibilitatea de a-și găsi sufletul pereche și a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului zodiilor. Două dintre acestea își vor pune pirostriile! Iată care sunt acestea!

CAPRICORNII ÎȘI VOR GĂSI ADEVĂRATA IUBIRE
2019 este anul în care Capricornii sunt sfătuiți să lase pe locul doi cariera și anturajele și să se gândească din ce în ce mai mult la viața personal. Și asta pentru că anul care bate la ușă este anul lor. Acum își vor găsi sufletul pereche, vor iubi așa cum nu au mai făcut-o niciodată, așa că este momentul cel mai potrivit ca să-și oficializeze relația. Pentru unii nativi ai zodiei, ar fi chiar ultima lor șansă de a mai fi fericiți, așa că nu trebuie să lase ca persoana pe care a cunoscut-o să plece sub nici o formă. De asemenea, odată ce vor intra în noul an, Capricornii sunt sfătuiți să fie din în ce mai diplomați și să renunțe la a trăi doar pentru ei și pentru pretențiile lor, uneori mult mai exagerate.

RACILOR LE VA FI DATĂ LUMEA PESTE CAP
Nici Racii nu o vor duce rău în 2019. Aceștia vor cunoaște o persoană care pur și simplu le va da lumea peste cap din punct de vedere sentimental, așa că nu trebuie să stea prea mult pe gânduri și să facă odată pasul cel mare. E adevărat că Raci stau și gândesc uneori prea mult pentru a lua o astfel de hotărâre, însă, asemenea Capricornilor, nu trebuie să scape ocazia care li se ivește pentru că vor suferi mai târziu.

CE CUMPENE SENTIMENTALE POT AVEA ZODIILE…

Cu dragostea nu e niciodată de glumit, pentru că ea te poate ridica și de poate coborî în egală măsură. acesta este motivul pentru care ar trebui să știți care sunt cumpenele sentimentele prin care trece fiecare nativ.

BERBECUL VA AVEA MARI PROBLEME ÎN DRAGOSTE
Extrem de independent, Berbecul este unul dintre nativii care va avea de-a lungul vieții mari probleme în amor. Sfatul astrologului ar fi să înceteze cu posesivitatea, altfel ar putea rămâne singur. Când un Taur se îndrăgostește cu adevărat, nu-I va mai da niciodată drumul persoanei iubite. Ceea ce nu e rău deloc, însă Taurul trebuie să aibă grijă că neîncrederea în jumătatea sa îi poate aduce mari probleme.

Și Gemenii vor suferi mult din iubire și asta nu pentru că nu au noroc în dragoste, ci pentru că mereu își pun sufletul pe tavă în fața unei persoane total nepotrivite. Iar dacă îi mai apucă și flirtrul, atunci ai toate șansele să se despartă mereu. Decepții în dragoste vor avea și Racii pentru că, fiindu-le de teamă să nu sufere, vor spune și vor face doar prostii.

Leii care vor mereu să fie în centrul atenției se cred mereu buricul pământului și dacă nu primesc mereu recompense, se vor îndrepta către o nouă cucerire. Doar că s-ar putea să își dea seama de ce au lăsat, atunci când va fi prea târziu.

FECIOARELE SUNT CELE MAI RAȚIONALE
Dintre toate zodiile, Fecioarele par să fie cele mai raționale și niște parteneri excelenți. Și asta pentru că nu se lasă ușor cucerite, iar atunci când o fac, e pentru totdeauna.

Cel puțin trei cumpene sentimentale vor avea de-a lungul vieții și Balanțele, care într-o relație sunt mereu frustrați, chiar și fără motiv. Pentru că le e frică să iubească Scorpionii se vor îndrăgosti extrem de greu, iar Săgetătorii nu fac compromisuri în relații și nu vor privi despărțirile ca pe o drama, ci ca pe o eliberare.

Capricornii sunt acele persoane care nu își vor pierde niciodată timpul cu oricine. Dar când se îndrăgostesc, dau totul în acea relație. Foarte reci, Vărsătorii se vor apropia extrem de greu de o persoană, iar Peștii lasă cam mult de la ei, de aceea vor avea mult de suferit, însă mereu vor ieși cu fruntea sus.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...