Cele Bune să se Adune, cele Rele să se Spele. Horoscop luna Mai 2019

În luna mai, Scorpionii au parte de mult romantism, iar Leii trec prin momente pe care trebuie să le gestioneze corect. Află ce spun zodiile despre dragoste și despre cei apropiaţi în luna mai.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

SENTIMENTE: Este o lună favorabilă pentru tine, vei avea parte de toată dragostea din lume. Cei căsătoriți se pot aștepta ca familia lor să se mărească. Chiar dacă ești interesată de partea pragmatică a relațiilor și ești obișnuită să treci fiecare alegere prin filtrul analitic, bucură-te de ceea ce ți se întâmplă, fără să cauți alte beneficii.

VIAȚĂ SOCIALĂ Ai o misiune destul de grea, pentru că trebuie să păstrezi un echilibru fin între viața profesională și cea familială. Inteligența de a-ți face relații cu ușurință te poate ajuta, dar nu depinzi de acest aspect în totalitate. Bazează-te pe tine și pe puterea ta de a lua decizii, independent de ceilalți.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

SENTIMENTE: Ești singură? S-ar putea ca acest lucru să nu mai dureze mult timp. Te poți îndrăgosti nebunește de cineva, peste noapte. Sex-appeal-ul tău este la cote maxime, așa că vei atrage oamenii care-ți plac, ca un magnet. Dar cel mai bine ar fi să nu-ți setezi așteptări de nici un fel.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Pui mai mult preț pe viața personală și pe aspectele care țin de domeniul emoțional. Este foarte bine să ții cont de ceea ce simți, luna aceasta îți ies toate lucrurile pe care ți le dorești, fără ajutorul nimănui. Folosește-te de spiritul independent, este marele tău atu în luna mai.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

SENTIMENTE: Este o lună a întâlnirilor romantice pentru tine. Ai mari șanse să întâlnești pe cineva care să-ți placă, dacă ești singură. Locurile cele mai favorabile pentru astfel de întâlniri sunt grupurile spirituale și instituțiile academice. Cele care se află deja într-o relație au parte de o perioadă instabilă, însă nu se anunță nimic grav la orizont.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești foarte activă în viața profesională și ești mai capabilă ca niciodată să faci față tuturor provăcărilor care apar la locul de muncă. Ajutorul celor din jur este binevenit, însă ai multă determinare și te poți descurca și singură, cu brio.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

SENTIMENTE: Se anunță o lună foarte armonioasă. Dacă ești într-o relație, vei avea parte de liniște și de iubire, acasă și în familie. Plutește un sentiment de mulțumire după care tânjeai de mult timp. Dacă nu ești implicată emoțional, tot e bine. Multe oportunități de a cunoaște persoane interesante, la fiecare pas.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Cariera este pe primul plan și rezultatele bune nu vor întârzia să apară. În același timp, devii brusc interesată de cursuri și cărți motivaționale, care promit să descifreze mistere care te chinuie de mult timp. Te gândești să te muți într-o altă casă, dar nu este încă momentul.

Leu (23 iulie – 22 august)

SENTIMENTE: Relațiile de iubire sunt destul de confuze în această perioadă. Există neșansa să te desparți de partenerul tău, dacă nu aveți o compatibilitate bună. În același timp, ai putea fi atrasă de ideea de a-ți alege un partener cu câțiva ani mai mare decât tine, doar pentru că-ți plac provocările.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești mai mult pe drumuri decât acasă, și asta face ca relațiile cu cei din familie să fie tensionate, în cea mai mare parte a timpului. Ai o mulțime de lucruri de rezolvat și spiritul tău independent nu te lasă să ceri ajutorul celor din jur. Dar te descurci foarte bine, e adevărat.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

SENTIMENTE: O perioadă conflictuală. Ai nevoie de mai mult spațiu, de libertate, și s-ar putea să nu ai diplomația necesară să transmiți partenerului tău acest mesaj. Așteaptă-te la ce-i mai rău, poate chiar la rupturi definitive. Dacă nu-ți faci timp și pentru partea romantică, există șanse mici ca relațiile să dureze.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Ești canalizată pe carieră, dar ai parte de sprijinul familiei. În primele trei săptămâni din lună este esențial să cooperezi cu partenerii tăi, pentru a putea să-ți îndeplinești obiectivele. În ultima săptămână, schimbă-ți strategia și acționează pe cont propriu

În luna mai, Scorpionii au parte de mult romantism, iar Leii trec prin momente pe care trebuie să le gestioneze corect. Află ce spun zodiile despre dragoste și despre cei apropiaţi în luna mai.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

SENTIMENTE: Dragostea este destul de imprevizibilă pentru voi, luna aceasta, iar relațiile ar putea să ia întorsături neașteptate. Dacă ești căsătorită, fii precaută și nu lăsa eventualele flirturi să se transforme în mai mult de-atât. Doar pentru că te simți nesigură în acest moment, nu înseamnă că trebuie să lași asta să-ți afecteze relația.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Dacă vrei să-ți fie bine, trebuie să jonglezi cu cariera, cu viața de familie și să faci față problemelor de natură psihologică. Nu este un moment bun să acționezi pe cont propriu. Folosește-te de atuurile tale de socializare în cât mai multe situații.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

SENTIMENTE: Vei avea parte de mai mult romantism decât luna trecută. Dacă ești singură, îți vor ieși în cale multe oportunități de a cunoaște persoane influente, pe gustul tău. Nu programa conceperea unui copil dacă nu ești implicată total în relația actuală.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Mai este o lună minunată pentru a-ți găsi un job nou, la care visezi demult. Sau, și mai bine, să începi o afacere personală. Chiar și așa, bazează-te pe munca în echipă. Pentru că simți potențialul profesional, vei fi tentată să pui viața personală și familia pe planul doi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

SENTIMENTE: Îți dorești o relație stabilă, dar în acest moment nu ești decisă ce anume cauți. Dacă ești singură, vei avea ocazia să participi la tot felul de petreceri și evenimente cu oameni mulți, și să cunoști persoane pe placul tău. Ia lucrurile pas cu pas, și nu te pripii în nicio situație.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Nu este un moment bun să faci pe independenta, sau să cazi în depresii. Ai nevoie de cei din jurul tău pentru a duce la bun sfârșit tot felul de proiecte. Fii flexibilă și tolerantă, doar așa vei putea să termini tot ai început.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

SENTIMENTE: Te simți foarte bine în pielea ta, și asta funcționează ca un magnet pentru sexul masculin. Nu ești genul care să-și piardă mințile ușor, și luna aceasta vei face alegerile corecte. Dacă te afli într-o relație, lucrurile decurg armonios.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Mai este o lună destul de conflictuală, este nevoie de mult tact pentru a trece cu bine peste neînțelegerile din familie. Pentru că există multe probleme personale care au nevoie de o soluționare, nu vei mai avea timp să te ocupi de alte lucruri temeinic, nici măcar de carieră.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

SENTIMENTE: La capitolul dragoste, toate-ți merg chiar mai bine decât te-ai fi așteptat. Vei avea parte de sprijin emoțional din partea persoanei iubite, și ai putea chiar să te gândești la conceperea unui copil. Dacă ești singură, s-ar putea să nu dureze prea mult timp această situație.

VIAȚĂ SOCIALĂ: Este foarte important pentru tine să te afli în sânul familiei, în perioada următoare. Există o nevoie de a petrece mult timp cu cei apropieți ție, și de a căuta fericirea în zone de confort. Vei încerca să-ți rezolvi și treburile mai importante, legate de carieră, tot în spațiul casei tale.

Pești (19 februarie – 20 martie)

SENTIMENTE: Se vor ivi atât de multe șanse să cunoști oameni interesanți, încât nici ție n-o să-ți vină să crezi. Din păcate, ești destul de capricioasă și cerințele ți se schimbă de la o zi la alta. Puțină consecvență ți-ar fi de folos.

VIAȚĂ SOCIALĂ: În prima parte a lunii, ai puterea și energia să lucrezi de una singură, și să-ți iasă tot ce-ți propui. Lucrurile se schimbă în a doua parte a lunii mai, când ajutorul celor din jur devine de neprețuit. Investește mai mult în timpul de calitate petrecut cu familia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020

Așa cum te-a obișnuit, horoscopulzilei.net îți aduce horoscopul zilnic și vine cu noutăți pentru ziua ...