Cele 5 zodii “lasate” să iubească fără să fie iubite înapoi. Își atrag singure suferința

Oricărei persoane i se poate întâmpla ca, la un moment dat, dintr-un motiv sau altul, să se îndrăgostească de cineva cu care nu pot avea relația fericită la care visează.

Însă, din întregul zodiac, cinci zodii sunt predispuse, chiar „blestemate”, să iubească oameni nepotriviți și să ajungă să aibă inima frântă.

Berbec

Berbecii au tendința să se îndrăgostească de persoane care nu sunt interesate de ei. Acești nativi nu acceptă semnalele care le arată că nu sunt doriți și luptă pentru a convinge acele persoane să le acorde o șansă.

Ideea lor este că, în timp și cu puțin sau mai mult efort vor reuși să facă acele persoane să se le împărtășească sentimentele.

Scorpion

Scorpionii au o asemenea încredere de sine încât le este extrem de greu să își închipuie că ar fi posibil ca cineva să nu îi vrea parteneri.

Deoarece nu le vine să creadă că sunt cu adevărat respinși, acești nativi obișnuiesc să facă mai multe încercări pentru a cuceri persoana care le-a picat cu tronc.

Publicitate
Însă, imediat ce înțeleg că nu există nicio șansă, își vor schimba radical sentimentele față de acea persoană, care nici cu cele mai mari eforturi din lume nu le-ar mai putea intra în grații.

Săgetător

Fiind niște romantici incurabili, Săgetătorii se îndrăgostesc dureros de tare, ceea ce poate fi problematic pentru ei, mai ales că obișnuiesc să se îndrăgostească de celebrități – luându-și, astfel, bilete pentru câte o dragoste imposibilă.

Este complicat pentru acești nativi, care uneori nici nu au nevoie de prezența unei persoane în viața lor pentru a iubi. Ei pot iubi o persoană… sau imaginea pe care și-o fac despre ea, chiar dacă aceasta nu face parte din viața lor.

Pești

Iubirea este atât de importantă pentru Pești încât acești nativi o caută în toate locurile nepotrivite. Nativii în această zodie vor să fie îndrăgostiți permanent, deoarece acest sentiment reprezintă chiar sensul vieții pentru ei.

Din păcate, căutându-și cu disperare jumătatea, Peștii ajung adesea alături de cele mai nepotrivite persoane, care îi fac să sufere.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018. Cum sunt influențate zodiile timp de doua saptamani

Luna Plină în Berbec din 25 septembrie 2018 are o influență mare asupra tuturor zodiilor.Luna Plină din data de 25 septembrie 2018 se formează în semnul Berbec și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Timp de două săptămâni, fiecare zodie va resimți efectul de Luna Plină în Berbec: de bine sau de rău. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Berbec.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Berbec

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de energie pe care și-o vor canaliza către zona sentimentală.

Încheie o poveste de iubire, dacă aceasta nu-i mai satisface sau, din contră, să culeagă roadele, ceea ce poate însemna trecerea la alt nivel al relației. Mari șanse în carieră.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Taur

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Taur încheierea unei etape la locul de muncă și demararea unor proiecte noi și le cere să acorde mai multă atenție sănătății. Refuzați să mai tolerați situații care nu vă mai reprezintă!

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Gemeni

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să demareze un plan de viitor alături de prieteni, însă, pe de altă parte, pot culege și roadele unui proiect mai vechi. Stop relație de iubire!

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Rac

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a încheia o etapă profesională și de a porni pe o nouă direcție în carieră. Un nou job, o nou drum în carieră: imaginea ta publică se va îmbunătăți.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Leu

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a finaliza niște studii, niște cursuri de pregătire profesională și le oferă șansa de a pleca într-o călătorie. Sunt puși pe învățat.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Fecioară

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a intra în posesia unei sume de bani mult așteptată. Este posibil ca nativii să culeagă roadele unui proiect început în primăvara acestui an. Vin banii!

Publicitate
Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Balanță

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Balanță acțiune în sectorul mariajului.

În funcție de situația din cuplu din ultimele luni, acest context astral poate aduce încheierea unei relații, divorț sau, din contră, poate deschide o nouă etapă în sfera sentimentală și unii nativi pot fi ceruți în căsătorie.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Scorpion
Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o etapă profesională și a demara un nou proiect. Este posibil ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă sau să-și impună la actualul job noi condiții. Sănătatea e pe primul loc.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Săgetător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a duce la alt nivel relația cu persoana iubită, dar și cea cu copiii, acolo unde este cazul.

Dacă unii nativi vor încheia o relație, alții ar putea oficializa o legătură amoroasă, totul depinde foarte mult de contextul personal în care se află.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Capricorn

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se preocupa de niște probleme, situații care vizează locuința. Natii s-ar putea muta într-o casă nouă, ar putea cumpăra, închiria, vinde, renova sau reorganiza locuința. Reorganizare este cuvântul cheie.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Vărsător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Vărsător situații conflictuale cu membrii familiei.

Unii nativi pot încheia relația cu o rudă, în timp ce alții pot reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu cei dragi. Cei care erau în conflict sau erau certați cu cineva din familie, s-ar putea împăca acum.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Pești

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida situația financiară.

Nativii pot primi sume de bani din colaborări sau proiecte mai vechi și pot demara noi planuri pentru îmbunătățirea veniturilor. O serie de nativi pot fi dezamăgiți și tensionați din cauza unei remunerații, unei plăți care întârzie să apară.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...