Cele 4 zodii care de mâine intră sub protecție divină până la finalul anului

În această lună 4 nativi se vor simți protejați în fața oricărei intemperii.

Cele 4 zodii care vor fi sub protecție divină sunt:

TAUR – Prima jumătate a anului a fost pentru Taur una anevoioasă. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obține lucruri simple, la îndemâna oricui.

Veștile bune vin în luna august pentru acest nativ silitor. Toată munca lui va fi răsplătită atât financiar, cât și spiritual. Taurul va renaște din propria cenușă.

FECIOARA – Fecioara este în general pe lista zodiilor protejate. În luna august, Divinitatea le va aduce în cale oameni minunați, cu povești de viață impresionante în fața cărora se vor putea deschide fără niciun fel de reținere.

Chiar dacă Fecioara nu știe să se bucure de succesele sale, în august va trebui să învețe să facă asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie să profite dacă vrea să evolueze profesional.

Deși în mod obișnuit în august nu prea se găsesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vieții sale. Nativii care își caută un loc de muncă de ceva vreme își vor îndeplini visul.

Balanțele și Săgetătorii, ținuți în brațe de astre

BALANȚA – Și Balanța are parte de ceea ce își dorește. Se vor schimba foarte multe lucruri în viața ei, mai ales din punct de vedere familial.

Balanța are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumătate a lunii. Trebuie să fie extrem de atentă la multe situații care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot părea periculoase.

Balanța a învățat de-a lungul anului să nu interpreteze lucrurile fără o amănunțită analiză. Divinitatea îi va arăta calea corectă și de această dată.

Cu banii va sta ceva mai bine față de lunile anterioare.

SĂGETĂTOR – Săgetătorul va avea ocazia să își definitiveze anumite planuri. Acest nativ de foc se va înmuia în fața darurilor venite din partea celor dragi, în fața complimentelor și dovezilor permanente de afecțiune pe care le va primi.

De asemenea, începând cu data de 15 august se va bucura din plin de tot felul de beneficii materiale. La fel ca celelalte zodii, și Săgetătorul se poate aștepta la o mărire salarială, la o avansare în funcție sau, cine știe, chiar la schimbarea domeniului în care activează.

Persoana iubită îi va fi aproape la bine și la greu. Săgetătorul termină anul, așadar, sub protecție divină.

Cum suporți durerea, în funcție de zodia ta. Ele sunt cele mai rezistente zodii

Oricât de puternică sau ușoară ar fi o durere, zodiile o suportă diferit, în funcție și de construcția fiecăruia, potrivit numerologului Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Iată care sunt zodiile care sunt cele mai rezistente la durere, dar și zodiile care nu suportă deloc să simtă durerea și parcă este amplificată de 10 ori mai mult.

Puteți salva un om, știind faptul că el este într-o anumită zodie și doar depistând câteva semne, cum că el ar fi într-un fel sau altul bolnav.

Iată. așadar cum suportă fiecare zodie durerea și cine se dă rănit, pentru ca cei din jurul lor să îi compătimească:

Nativii zodiei Balanță, Gemeni, Vărsător – se dau răniți câteodată, vor oameni în jur care să le acorde atenție, pentru că știu că durerea vine și pleacă, dar vor să fie în centrul atenției.

Nativii zodiei  Leu, Berbec, Săgetător – sunt niște luptărori prin excelență

Nativii zodiei Taur, Fecioară, Capricorn – sunt fantastic de rezistente la tot ce înseamnă durere.

Cum este resimțită durerea, potrivit unui studiu
Deşi majoritatea senzaţiilor de durere sunt temporare, cel puţin 20% din populaţia globului suferă în prezent de dureri cronice, iar tratarea durerii la nivel global costa aproximativ 60 de milioane de dolari anual. De aceea, descoperirea cauzelor ce fac ca leziunile şi bolile să fie mai dureroase pentru unele persoane decât pentru altele reprezintă un pas vital în crearea unor tratamente mai bune.

Conform unei cercetări publicate în jurnalul Pain, intensitatea percepţiei durerii ar putea avea o legătură cu diferenţele în ceea ce priveşte cantitatea de materie cenuşie (ţesutul care procesează informaţiile) din anumite regiuni ale creierului.

„Persoanele care percepeau mai intens durerea prezentau mai puţină materie cenuşie în regini ale creierului care contribuie la formarea gândurilor şi la controlul atenţiei”, notează Nichole Emerson, unul din autorii studiului, potrivit descopera.ro.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...