Cele 3 ZODII DE FEMEI care au CELE MAI FERICITE CĂSNICII!

Nu există femeie care să nu-și dorească să aibă o căsnicie fericită și să fie o soție iubită și respectată. Doar că, din păcate, căsătoria nu e pentru oricine, motiv pentru care trebuie să cunoaștem care sunt zodiile de doamne care au cele mai frumoase căsnicii.

FEMEIA SĂGETĂTOR ESTE NEVASTA IDEALĂ ȘI CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ
Mama perfectă și soția mult dorită, extrem de dedicată familiei. Aceasta este femeia Rac, despre care se spune că este dorită de toată lumea. Motivul? Este cea care își protejează atât familia cât și jumătatea, dar are nevoie de un bărbat care să o ocrotească când se simte vulnerabilă. Pentru că ea știe ce să facă ca să-ți păstreze căsnicia pentru toată viața.

La rândul ei, femeia Săgetător este considerată femeia ideală, deschisă, deșteaptă și mai ales cea mai bună prietenă. Aceast nativ își dorește un bărbat care să nu-i ofere monotonie, pentru că asta nu suportă și căruia să i se dăruiască complet. Iar dacă va avea găsi bărbatul care să-i ofere din când în când libertatea de care are atâta nevoie, atunci nu-l va mai părăsi niciodată.

În ceea ce o privește pe femeia Pești, aceasta va lupta să-și păstreze căsnicia, indiferent câte probleme va întâmpina. Dacă partenerul va ști cum să se comporte, va fi cel mai fericit din lume.

CINE VA AVEA PARTE DE REALIZĂRI ÎN ANUL 2019, CONFORM HOROSCOPULUI ITALIAN!

Potrivit horoscopului italian, dacă anul 2018 a fost nu doar imprevizibil ci și plin de momente care au zguduit pe fiecare dintre noi noul an se anunță mult mai calm și avem, în sfârșit, prilejul să ne liniștim și să ne găsim fericirea.

CARE ESTE TIPOLOGIA DIN CARE FACEȚI PARTE
Din perspectiva horoscopului italian, persoanele născute în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparțin tipologiei A. De tipologia B țin cei care au văzut lumina zilei în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27, în timp ce persoanele care s-au născut în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparțin tipologiei C. Din tipologiile D fac parte cei care au venit pe pământ în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29, iar ultimii, persoanele tipologiei E sunt persoanele născute în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparțin tipologiei E.

TIPOLOGIA A VA AVEA UN 2019 ÎMPLINIRI PE TOATE PLANURILE
Perioadele grele vor luat sfârșit în 2019 pentru cei care aparțin Tipologiei A, iar anul care vine se anunță unul foarte bun mai ales în privința căsătoriilor, a relațiilor și a evenimentelor care au fost demult așteptate. Vor rezista însă relațiile stabile, iar cele șubrede este posibilă se destrame pentru totdeauna.

TIPOLOGIA B ARE ȘANSE SĂ-ȘI ÎMPLINEASCĂ DORINȚELE
Dacă v-ați născut sub semnul Tipologiei B veți avea un an nou bun pe toate planurile și șanse uriașe să vă împliniți cele mai arzătoare dorințe. Dacă în prima parte, 2019 va fi puțin mai agitat, ulterior toate lucrurile se vor așeza, ușor și va avea parte de momente plăcute, inclusiv din punct de vedere al banilor care vor fi mai mulți ca anul trect.

TRANSFORMĂRI PENTRU TIPOLOGIA C
Nici cei care aparțin Tipologiei C nu trebuie să-și facă probleme pentru noul an, pentru că tot ce a fost rău, a trecut. Aceștia vor avea un nou drum, vor lucra cu oameni la care nici nu au visat și vor intra în relații de dragoste sănătoase, debarasându-se de cele distructive.

TIPOLOGIA D VA FI RĂSFĂȚATĂ
Persoanele din Tipologia D se vor vindeca de toate rănile din trecut și își vor oferi o șansă la o viață nouă. Se vor îndeplini dorințe mai vechi, vor face pace cu trecutul, vor iubi și vor fi iubiți.

TIPOLOGIA E VA AVEA PARTE DE UN AN PLIN DE REALIZĂRI
Pentru cei care aparțin tipologiei E, 2019 va fi un an plin de provocări, când li se va demonstra că viața merită trăită din plin. Sănătatea va fi bună, vor avea parte de multe deplasări cu serviciul, iar partenerul de viață va fi mai iubitor ca niciodată.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...