Cel mai precis horoscop din lume, Horoscopul Mayaș. Ce semn te caracterizează și cum ești tu ca persoană!

horoscopul Mayaș, despre care se spune că este cel mai exact din lume, are 19 semne zodiacale. Vezi în continuare ce semn ești în funcție de ziua nașterii și cum ești tu cu adevărat!

Să luăm pe rând fiecare semn zodiacal în parte…
2 ianuarie – 21 ianuarie – CHEN

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt mai active si se concentreaza mai bine noaptea decat pe timpul zilei. Apogeul de energie este atins inainte de asfintit si inainte de rasarit. Directia cardinala guvernatoare este vestul, iar energia dominanta este cea a astrului lunii.

22 ianuarie -10 februarie – YAX

Persoanele nascute sub acest semn tind sa inceapa relatii de cuplu cu persoane care sunt nascute in aceeasi perioada ca si ei. Planeta guvernatoare este Venus, motiv pentru care acesti nativi sunt iubitori si calzi. Se recomanda ca acesti nativi sa incerce sa-si foloseasca sentimentele de afectiune pentru armonizarea relatiilor cu familia si apropiatii lor. Au un talent natural pentru impaciuire si stiu sa gaseasca solutii de compromis in perioadele tulburi. Directia lor cardinala guvernatoare este sudul.

11 februarie -2 martie- SAC

Persoanele nascute sub acest semn se simt in largul lor in perioada de timp a zilei cuprinsa intre rasaritul si apusul soarelui. Sunt persoane matinale si cel mai bine si concentreaza dimineata. Directia cardinala guvernatoare este nordul. Animalul reprezentativ este broasca, un animal care se adapteaza usor de la un mediu la altul. Acestor nativi li se recomanda sa manifeste mai mult curaj si sa accepte mai usor schimbarile care se petrec in viata lor.

3 martie -22 martie- KEH

Acesti nativi iubesc natura si echilibrul natural al lucrurilor si servesc in special menirii de a reinstaura ordinea fireasca a lucrurilor. Poseda energia focului, iar culoarea lor benefica este rosul. Exercitiile de meditatie in natura ii incarca cu energie si ii intaresc. Directia cardinala guvernatoare este estul, iar animalul totemic este cerbul nobil si bland.

23 martie -11 aprilie- MAK

Acest semn zodiacal este cel mai misterios dintre toate semnele astrologice mayase. Nativii acestei perioade sunt misteriosi si marinimosi, fiind dispusi oricand sa se sacrifice pentru binele apropiatilor. Sunt insa inchisi in sine si retrasi, si de multe ori dau impresia ca ascund secrete. Le place sa-si petreaca timpul meditand si reflectand asupra lucrurilor din jurul lor. Li se recomanda sa-si dedice suficient timp lor insisi si sa nu se opuna firii lor innascute. Numarul benefic este cifra 3 a divinitatii, echilibrului si intregirii.

12 aprilie-1 mai- KANKIN

Acestor nativi le place in mod special sa practice exercitii de meditatie la aer curat in zilele insorite, deoarece sunt cel mai creativi si mai activi la amiaza. Li se recomanda sa incerce si exercitii de meditatie in pesteri, sau macar scurte incursiuni in pesteri pentru a intra in comuniune cu natura si a gusta din plin sentimentele de pace si de liniste. Animalul lor totemic este cainele, renumit pentru devotamentul si puterea sa interioara.

2 mai- 21 mai- MUWAN

Elementele guvernatoare ale acestor nativi sunt focul si apa. Li se recomanda sa imbratiseze aceste doua elemente in special in timpul furtunilor, atunci cand focul si apa se reunesc si se manifesta dub forma de fulgere si de ploaie. Animalul lor totemic este bufnita, simbol al intelepciunii si un animal cu o acuitate vizuala deosebita.

22 mai-10 iunie- PAX

Animalul totemic al acestor nativi este jaguarul, un animal important pentru cultura mayasa, si un simbol al abilitatilor de conducere. Astfel, principalul punct forte al acestor nativi il reprezinta conducerea si calauzirea altor oameni. Asumarea rolului de conducator ii determina usor pe oameni sa se supuna si sa se lase condusi. Elementul guvernator este aburul, o combinatie a elementelor pamant, apa si foc. Incearca sa imbini in mod armonios aceste 3 elemente in viata de zi cu zi.

11 iunie- 30 iunie-KAYAB

Acesti nativi sunt guvernati de astrul lunii si nu ezita sa imbratiseze experientele de dezvoltare spirituala. Animalul lor totemic este testoasa. In cultura mayasa, aceste animale sunt investite cu o intelepciune ancestrala. Asemanator broastelor testoase, acesti nativi abordeaza problemele zilnice cu multa grija si fara graba.

1 iulie-20 iulie- KUMKU

Aceste persoane adora sa petreaca timp in natura. Animalul lor totemic este crocodilul, investit cu darurile supravietuirii, timpului si rabdarii. Crocodilii se numara printre putinele specii de animale care au supravietuit perioadei mezozoice, care a pecetluit extinctia multor dinozauri si reptile. Nativii poseda virtutile longevitatii si stabilitatii. Sunt reticenti cand vine vorba de schimbari, dar alterneaza perioadele de stagnare cu perioade de maleabilitate si progres.

21 lulie- 25 iulie- WAYEB

Acest semn zodiacal cuprinde o perioada de doar 5 zile, spre deosebire de celelalte zodii care cuprind in jur de 20 de zile. In perioada semnului Wayeb, a avut loc o intrerupere majora a echilibrului civilizatiei mayase. In aceasta perioada si-au facut aparitia pe pamant spirite si alte forte nelumesti. Nasterea sub acest semn nu denota neaparat ghinion, ci mai degraba o racordare puternica la alte lumi nevazute. Imbratiseaza acest dar.

26 iulie-14 august- POP

Acesti nativi exceleaza in functiile de lideri. Inspira incredere si luciditate persoanelor care ii urmeaza. Sunt atrasi de fortele telurice si de meditatie, care le desavarseste abilitatile de conducere. Sunt persoane transante care iau decizii fara sa stea pe ganduri.

15 august-3 septembrie- WO

Perioada cea mai favorabila a zilei pentru acesti nativi este ora dinainte de apus si dinainte de rasarit. Animalul lor totemic este broasca. Asemeni broastelor, nativii sar usor peste obstacole si piedici. Majoritatea sunt persoane mistice in cautare de intelepciuni si mistere ascunse.

4 september-23 septembrie-ZIP

Animalul totemic al acestor nativi este cerbul, un simbol al gratiei si al conexiunii cu padurea. In habitatul sau natural, cerbul poate deveni un lider nobil. De aceea, acestor nativi li se recomanda sa imbratiseze energia si nobletea care ii definesc si sa le foloseasca in scopuri constructive. Culoarea lor dominanta este rosul.

24 septembrie – 13 octombrie – SOTZ
Persoanele care sunt nascute sub semnul acestei zodii se bazeaza foarte mult pe intuitie. Sunt foarte descurcarete, amabile si preietnoase. Se tem de singuratate si sunt in cautarea partenerului ideal, care sa le ofere intelegere si stabilitate.

14 octombrie-2 noiembrie-TZEC

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt bine racordate la energiile pamantului si aerului. Manifesta multa fascinatie fata de cer si de spatiul cosmic. Imbinarea intre aer, un element al energiei mintii, si pamant, un element al spiritului practic face ca acesti nativi sa posede o buna intuitie si sa deconspire cu usurinta persoanele false.

3 noiembrie-22 noiembrie-XUL

Animalul totemic al acestor nativi este cainele. Mayasii credeau ca acest animal devotat ii insotea si calauzea in viata de apoi. Nativii acestui semn dau de multe ori dovada de loialitate, putere si implicare, asemenea animalului lor totemic. De asemenea, cainele ii ajuta pe mayasi sa depaseasca temerile de moarte.

23 noiembrie-12 decembrie-YAXKIN

Persoanele nascute sub acest semn sunt guvernate de zeul mayas al soarelui Ah Kin. Acest zeu ii proteja pe mayasi de intuneric, de boli si de seceta.Nativii acestui semn poseda abilitati de vindecare, dar sunt adeseori tulburati de nesiguranta si neincredere, intrucat zeul Ah Kin simboliza si neincrederea si ezitarea. Li se recomanda sa aiba mai multa incredere in deciziile pe care le iau si sa le puna mai usor in practica.

13 decembrie-1 ianuarie-MOL

Acesti nativi sunt sunt guvernati de elementul apei. Animalul lor totemic este jaguarul, unul dintre cele mai puternice animale din cultura mayasa si un simbol al samanilor si al abilitatilor de conducere. Nativii acestui semn au afinitati pentru ambele roluri si pot deveni cu usurinta lideri spirituali.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...