Cel mai bun bărbat din zodiac. Dacă îl ai, nu îl lăsa să-ţi scape!

Un singur bărbat din zodiac are nişte calităţi fantastice. Orice femeie si l-ar dori alături deoarece este fermecător, charismatic şi deţine o inteligenţă sclipitoare.

Se descurca in viata in orice situatie ar fi pus, iar pentru el femeia este foarte importanta. Este romantic si isi rasfata sotia sau iubita ca niciun alt barbat nu o poate face.

Este vorba despre barbatul din zodia Scorpion. Acesta este foarte tenace si isi atinge mereu telurile. Are visuri marete, mai ales pentru familia sa. Pentru el dragostea este sacra si atunci cand jura credinta unei femei nu o va insela niciodata.

Ii va fi alaturi la bine si la greu. Intr-o relatie, Scorpionul da totul. Pentru casatoria este o uniune profunda si indestructibila. Este foarte atent la nevoile partenerii sale si un romantic incurabil, scrie elle.ro.

Performantele sale sunt incredibile, are un libidou foarte crescut si experientele acestui nativ sunt de neuitat.

Pe de altă parte, este una dintre cea mai mofturoasa zodie și dacă te-a ales pe tine ar trebui să te simți extrem de specială. De acum o să te bucuri de dragostea necondiționată, devotamentul și loialitatea lui.

Bărbatul din zodia scorpion este cunoscut pentru firea pasională, pentru senzualitate și pentru felul perfecționist de a fi, care nu iartă și nu lasă niciodată de la el. Vezi cum este bărbatul scorpion în dragoste și în pat și la ce defecte trebuie să fii atentă când ești îndrăgostită de el.

Bărbatul scorpion, caracteristici generale
Bărbatul scorpion nu se mulțumește cu altceva decât perfecțiunea: cel mai bun vin, cel mai bun restaurant, cel mai bun film, cea mai grozavă femeie.

Scorpionul nu ia nimic în glumă și totul pentru el este important, 24 din 24. Dacă mergeți să cumpărați un dulap împreună, va dori să știe din ce lemn a fost construit, din ce pădure provenea copacul și din ce țară erau tâmplarii.

Deși poate fi enervant cu această nevoie pentru detalii, nu da ochii peste cap când întreabă țăranii ce au mâncat vacile de la care provine laptele din care s-a făcut brânza, încearcă doar să aibă grijă de tine și să-ți cumpere tot ce e mai bun.

Nimeni nu poate nega că, odată ce s-a îndrăgostit, bărbatul scorpion este loialitatea în persoană. Deși este celebru pentru senzualitate, el nu te va înșela niciodată dacă te iubește și îi oferi ceea ce își dorește de la viață și relație.

La capitolul gelozie, scorpionul seamănă cu taurul și nu suportă suspiciunile. Dacă îl vezi că se enervează brusc, să nu te mire, deoarece este o fire puternică și nu îi place să se simtă pus la înghesuială, sau nesigur pe sentimentele tale.

Destul de zgârcit în verbalizarea sentimentelor, bărbatul scorpion nu vorbește foarte des despre ceea ce simte, nici când vine vorba de iubire (deci nu spera la declarații sforăitoare și romantism poetic), nici când este vorba de probleme pe care le are (dacă îl vezi abătut și mai tăcut decât de obicei, poți să presupui că s-a întâmplat ceva la locul de muncă, are probleme cu banii, sau s-a certat cu cineva din familie, dar s-ar putea să nu vrea să vorbească despre asta).

Bărbatul scorpion îndrăgostit

Șarmul și magnetismul exercitat de bărbatul scorpion când iubește este absolut irezistibil. Carismatic și puțin misterios, scorpionul este genul de bărbat care te face să îți ții respirația când intră într-o cameră și după care toată lumea întoarce capul la un eveniment.

Deși pe dinafară pare calm și relaxat, s-ar putea ca pe dinăuntru să ardă niște flăcări mai mult decât pasionale.

Sentimentele bărbatului scorpion îndrăgostit sunt intense în general, dar devin și mai arzătoare când găsește o femeie pentru care să se aprindă la potențial maxim.

Deși el este destul de secretos de fel, bărbatul scorpion nu suportă același tratament din partea altora, mai ales din partea persoanei iubite. Cu alte cuvinte, va dori să știe totul despre tine, despre ce ai făcut într-un weekend petrecut departe de el, sau despre sentimentele tale pentru el.

Când analizează oameni, scorpionul este ca o mașinărie complexă, care ia în calcul fiecare aspect și îl întoarce pe toate fețele. Îi plac oamenii și mai ales adoră să analizeze persoanele, cu cât mai multe detalii posibile, apoi decide tranșant dacă respectivii îi merită timpul și atenția.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...