Cea mai norocoasă zi din 2021, pentru fiecare zodie

Cea mai norocoasă zi din 2021 pentru zodia ta

Pur și simplu privind înapoi la peisajul astrologic al anului 2020 ne dam seama prin ce greutati am trecut.  Din fericire, prognoza cosmică din 2021 pare mai puțin dificila, iar un Nou An înseamnă, de asemenea, că urmează si zile norocoase în astrologie pe care le asteptam cu nerăbdare.

În timp ce unele aspecte planetare au puterea de a aduce  magia peste ziua respectiva, vor exista întotdeauna momente deosebit de favorabile, care afectează anumite persoane mai mult decât altele. Așadar, e interesant să aflați cea mai norocoasă zi din 2021 pentru semnul vostru zodiacal.

În timp ce există încă câteva bătălii planetare dure în curs de derulare până în 2021, avem si noroc de partea noastră. Putem aștepta cu nerăbdare mai puține planete retrograde în 2021, precum și o conexiune norocoasă între planeta iubirii – Venus și planeta pasiunii  – Marte,  care se întâmplă doar la fiecare doi ani.

 

Când ne gândim la noroc în astrologie în general, este important să ne uităm la cele două planete cunoscute sub numele de planetele benefice din astrologie – Venus și Jupiter.

Termenul „benefic” se referă la reputația planetelor ca fiind în general pozitivă și care aduce o influență benefică unui horoscop. Venus, cunoscută sub numele de „micul benefic”, este planeta iubirii, luxului și plăcerii – așa că aspectele pozitive ale lui Venus indică adesea experiențe extrem de plăcute, senzuale sau norocoase.

Jupiter este cunoscut ca „marele benefic”, deoarece el este însăși planeta norocului. Jupiter stăpânește norocul, oportunitățile mari, aspirațiile ridicate și abundența deosebita și aduce o perspectivă pozitivă și un sentiment de optimism la aproape tot ceea ce atinge.

Ce vei face în cea mai norocoasă zi din 2021 pentru semnul tău zodiacal? Citeste mai departe pentru a vedea cce surprize rezervă planetele anul viitor și gandeste-te ce vei face in ziua cea mai norocoasa pentru zodia ta.

 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Cea mai norocoasă zi: 26 martie 2021

Când planeta iubirii – Venus și Soarele creator formează o aliniere în zodiac (un aspect cunoscut sub numele de „Venus Star Point”), vei avea parte de magie, romantism și fiorul unui început nou și plăcut. Aceasta configurație luminează  dorințele tale cele mai profunde.

În 2021, această conjuncție de bun augur are loc în zodia ta, Berbec, ceea ce confera norocul in dragostei și îți face sezonul zilei de naștere deosebit de special. Iubirea este un lucru splendid, întrucât Venus Star Point se aliniază cu Soarele tău, începând o nouă călătorie romantică în problemele inimii, spun astrologii. Așteptați-vă să simțiți fluturi în stomac, dragostea e langa voi.

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Cea mai norocoasă zi: 17 ianuarie 2021

Uranus, planeta schimbării, va călători prin semnul vostru până în 2021, continuând o temă de trezire și inspirație în viața voastră. În ianuarie, un aspect de cuadratura între Uranus și planeta norocoasă Jupiter ar putea aduce ceva nou și interesant în viața ta profesională.

Direcția carierei tale poate lua o întorsătură în bine atunci când Jupiter și Uranus vor fi in cuadratura, pe 17 ianuarie. În timp ce aceste schimbari bruște ar putea fi copleșitoare pentru unii, natura ta rabdatoare te asigură că poți profita de toate sansele care apar. Mai mult decât atât, o cuadratura energizantă între Marte și Jupiter în aceeași săptămână crește și mai mult motivația și ambiția ta.

 

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Cea mai norocoasă zi: 31 mai 2021

În astrologie, Nodul Nord reprezintă soarta, destinul și direcția viitorului tau. In 2021 Nodul Nord are o deosebita influenta în semnul tău, Gemeni,  te ajută să te aliniezi cu adevăratul destin.

Pe 31 mai, în mijlocul sezonului Gemeni, Nodul Nord formează un aspect de conjuncție cu semnul tău. solar, aducând mult noroc și magie.

Nodul Nord se aliniază cu Soarele tău, împingându-te spre lumina reflectoarelor. Fii gata să-ți îmbrățișezi calitățile minunate și să te indrepti spre destinul tău, pentru că norocul va fi de partea ta la aceasta data.

 

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Cea mai norocoasă zi: 23 iunie 2021

Chiar după începerea sezonului Racului, vom experimenta un aspect superb de trigon între Soare și planeta abundeței, Jupiter, în Pești, pe 23 iunie, aducând un impuls special de noroc mai ales Racilor.

Trigoanele sunt cele mai armonioase aspecte astrologice pentru toti, iar norocosul Jupiter se simte  confortabil în Pești (deoarece stăpânește peste acest semn visător de apă în astrologia tradițională). Această aliniere vă va aduce optimism, generozitate și noroc. Un al doilea trigon în aceeași zi între Neptun visător și minunata Venus va insufleteste dragostea.

 

Leu ( 23 iulie – 22 august)
Cea mai norocoasă zi: 13 iulie 2021

Planeta iubirii, Venus și planeta dinamica Marte se aliniază o dată la fiecare doi ani în zodia ta pe 13 iulie, Leu – așa că pregătește-te să simți un punct culminant al magiei când vine vorba atât de romantism, cât și de creativitate.

Acest aspect rar și norocos te lansează într-un nou ciclu de relații care poate aduce energie proaspătă binevenită în viața ta amoroasă și îți poate revigora creativitatea atunci când vine vorba de proiecte de suflet. Veți simti  inspirație și romantism, iar viața e din ce in ce mai  incitantă atunci cand plăcerea și romantismul te asteapta in relatia ta sentimentala.Acum e momentul sa profiti din plin.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Cea mai norocoasă zi: 12 iulie 2021

Planeta norocoasă Jupiter se va scufunda în zodia Pești de două ori în acest an, iluminându-ți casa care tine de parteneriate, aducând o mulțime de noi oportunități în dragoste . Acest aspect te poate ajuta să netezești orice problemă în relații și să adâncești legăturile romantice. Când Jupiter intră în Pești în perioada 13 mai – 28 iulie și apoi din 28 decembrie până în 2022, dragostea te va duce pe noi culmi, emotiile vor juca un rol esential pentru Fecioare.

Această energie va atinge maximum pe 12 iulie, când planeta ta guvernatoare, Mercur, va forma un aspect armonios de trigon cu Jupiter în Pești, aducând claritate, deschidere și profunzime comunicării în cadrul parteneriatelor.

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Cea mai norocoasă zi: 6 septembrie 2021

Având planeta voastră conducătoare Venus în Balanta, vă scoate în evidență sensibilitățile artistice, sentimentele romantice și gustul pentru lux, așa că atunci când Venus formează un aspect magic de trigon cu Jupiter pe 6 septembrie, aceste sentimente vor deveni excesive.

Cele două planete benefice se aliniază in aceasta zi în favoarea ta, sporindu-ți plăcerea și favorizand o poveste de dragoste, cu o proporție epică. Și cu norocosul Jupiter în casa ta de întâlniri și creativitate, vei fi capabil să reușești sa ai succes in tot ce iti propui.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Cea mai norocoasă zi: 17 noiembrie 20201

Planeta voastră conducătoare Pluto este cunoscută pentru intensitatea sa, dar când se aliniază cu Soarele pe 17 noiembrie într-un aspect pozitiv, veți simți că ați pășit pe deplin în puterea voastră, Scorpion. Această aliniere puternică în timpul sezonului de naștere vă ajută să aveti inspiratie, forta, vointa de nezdruncinat, facând posibila orice transformare.

O creștere suplimentară a energiei vine de la Marte in semnul tău, care formează un alt sextil armonios cu planeta iubirii, Venus. Acest aspect cochet va aduce o doză mai mare de pasiune si de plăcere în demersurile tale, făcând din data de 17 noiembrie o zi perfectă pentru a realiza oricare din  obiectivele personale.

 

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Cea mai norocoasă zi: 21 mai 2021

În timpul primăverii, planeta voastra gvernatoare, Jupiter (planeta norocului însuși) se va muta în zodia Peștilor visători, luminându-vă viața emoțională și aducând confort și noroc in viata.

Pe 21 mai, la doar o săptămână după mișcarea norocoasă a lui Jupiter în horoscopul tau,  vei primi un impuls de energie în viața sentimentala, deoarece Soarele creativ, Venus romantic și Mercur axat pe comunicare se vor grupa împreună în casa parteneriatelor.

Un aspect puternic al trigonului între Venus și Saturn în aceeași zi va oferi relațiilor voastre o putere durabilă, în timp ce Luna din casa legata de recunoaștere publică va arăta celorlalți calitatile voastre deosebite. Dacă doriți să faceți o schimbare în dragoste, pe 21 mai este ziua in care puteti construi ceva de durată.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Cea mai norocoasă zi: 23 august 2021

În timp ce planeta voastră conducătoare Saturn nu este neapărat cunoscută pentru că aduce noroc, se va alinia cu Venus  într-un aspect armonios de trigon pe 23 august. Acest aspect  vă va activa casa carierei și recunoașterea publică și va garanta practic succesul în tot ceea ce atingeți in domeniul profesional.

Vă simțiți profund conectat cu jobul, aveti mari ambitii in profesie și obțineți recunoasterea  contribuțiilor voastre, iar această  aliniere astrala vă va consolida poziția, vă va spori creativitatea și vă va ajuta să claditi o cariera construită pentru a dura. In 23 august este momentul bun pentru a fructifica oportunități in plan profesional, deci actioneaza cu hotarare.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Cea mai norocoasă zi: 11 februarie 2021

Aceasta este o zi extrem de puternică, plină de oportunități pentru tine, Vărsător, deoarece există o Lună nouă puternică în semnul tău, care îți oferă șansa de a-ți arunca vechile obiceiuri și de a te reinventa total. În plus, planetele norocoase Venus și Jupiter formează o conjuncție exactă în semnul tău în aceeași zi cu Luna nouă, care îți faciliteaza norocul și aduce romantism, plăcere, abundență și lux.

Energia zilei este plină de posibilități și veți găsi oportunități interesante. Pe plan personal, exista optiuni care va atrag si din care veti alege viitorul partener de viata.

 

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Cea mai norocoasă zi: 21 iunie 2021

Odată cu expansiunea lui Jupiter care se scufundă în semnul tău în două ocazii separate în acest an, poți garanta practic că norocul și abundența  sunt alaturi de tine, nativ Pești. Dar pe 21 iunie, vei simți efectele superbe ale unui puternic trigon in semn de Apa, în timpul căruia Luna, Venus romantică și Neptunul visător se vor alinia în cea mai armonioasă conexiune posibilă.

Având planeta voastră Neptun în semn (și Luna și Venus influentând casele plăcerii  și cunoașterii), 21 iunie  este o zi pbuna pentru flirt, eforturi creative și extinderea orizonturilor. Nici o fantezie nu este prea departe, așa că permiteți-vă sentimentelor să se exprime și demonstrati-va dragostea.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...