Ce ZODII se vor bucura de PROTECȚIE DIVINĂ pana la SFÂRȘITUL ANULUI 2018

Mai sunt doar două luni și vom intra în noul an, iar specialiștii susțin că în toată această perioadă există câteva zodii cărora le va merge din ce în ce mai bine. Și asta pentru că vor avea parte de protecție divină. Iată despre cine este vorba.

Peștii vor fi răsplătiți așa cum merită
Printre cei cărora destinul le va surâde în perioada care urmează până la sfârșitul anului se numără Peștii, cărora soarta le va aduce tot ceea ce și-au dorit ani mulți și nu au avut. Bucuria care se va revărsa asupra lor va fi ca un premiu pentru toate câte au îndurat în anii ce au trecut, când Peștii credeau că nimeni și nimic nu îi poate salva. Din acest moment, nativii Pești nu trebuie să-și mai facă nici un fel de probleme, pentru că vor primi iubire iar surprizele plăcute nu vor înceta să apară. Pentru că au făcut extrem de mult bine, același bine îl vor primi…

De o viață total schimbată în bine se vor bucura și Balanțele, care, de asemenea, au avut ani buni în care au trecut prin situații extrem de complicate. Pentru că și aceștia vor avea parte de protecție divină în anul 2018, vor avea parte de reușite la tot pasul, indiferent că e vorba de carieră, iubire sau bani.

Bucurie și liniște vor avea și persoanele născute în zodiac Racului, care totdeauna s-au sacrificat pentru binele altora. Aceștia vor înțelege că după iarnă, primăvara va sosi întotdeauna.

DE CE SUNT SCORPIONII, CAMPIONI LA CAPITOLUL GELOZIE!

Puțină gelozie nu strică nimănui, pentru că este o dovadă de iubire. Dar oare care sunt cele mai geloase zodii? Citiți rândurile de mai jos și veți vedea dacă vă numărați printre acești nativi.

Scorpionii, extrem de loiali…
Dintre toate zodiile, specialiștii susțin că Scorpionii se află în top la capitolul gelozie. Și asta pentru că atunci când acești nativi se îndrăgostesc, o fac pentru totdeauna și nu iau niciodată dragostea în râs. Extrem de loiali, Scorpionii cer același lucru de la partener și sunt în stare să facă multe sacrificii.

În ceea ce îi privește pe Tauri, aceștia sunt considerați cei mai posesivi din toate zodiile, iar dacă îi iubiți trebuie să vă înarmați și cu multă răbdare, întrucât crizele lor de gelozie pot fi cu greu înțelese, dar mai ales uitate.

Berbecii cei geloși…
La rândul lor, Berbecii vor ca întotdeauna să fie totul pentru partenerul de viață, așa că devin foarte geloși dacă observă că acesta nu le acordă atenția de care atâta nevoie. Și nu e bine să vă certați cu un Berbec, pentru că ajunge să fie extrem de impulsiv.

Tot din categoria geloșilor fac parte și Leii, care fac o adevărată dramă dacă li se pare că partenerul de viață îndrăznește să discute și cu altcineva. În consecință, dacă iubiți un Leu, îi puteți crește încrederea, lăudându-vă cu el pe la toți prietenii. Adoră acest lucru

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...