Ce zodie eși în zodiacul floral și cum te descrie

Iti plac florile dar stiai ca o floare te reprezinta in functie de ziua in care te-ai nascut? Afla daca esti nascut chiar sub semnul florii favorite!

Acesta este un zodiac floral aparut si dedicat in mod special sexului frumos, dar nu exclusiv. Astfel ca, barbat fiind, in cazul in care nu stii ce flori prefera femeia iubita, poti consulta acest articol si ii poti cumpara tipul de floare adecvat numarului zilei sale de nastere, sau o floare compatibila cu aceasta.

Floarea soarelui – cei nascuti in zielele de: 1, 10, 19, 28
Cuvinte cheie: persoana placuta, generoasa
Ca nativ al acestei zodii, este bine sa incercati sa nu fiti foarte posesiva sau impulsiva cu cei din jur. Va place sa straluciti si sa fiti apreciata de ceilalti. Stiti sa va faceti placuta si iubita
Compatibila cu: orhideea, bujorul, albastreaua

Albastrea – cei nascuti in zilele de: 4, 13, 22, 31
Cuvinte cheie: stabilitate, fidelitate
Sunteti genul de persoana care apreciaza lucrurile corecte, bine facute. Nu suportati nedreptatea si badarania. Va place sa fiti fidela persoanei iubite si aveti nevoi de stabilitate pentru a va simti in siguranta.
Compatibila cu: margareta, bujorul

MAC  cei nascuti in zilele de: 6, 15, 24
Cuvinte cheie:intuitiva, senzuala
Va plac lucrurile rafinate, de calitate si cu bun gust. Sunteti un fin psiholog si in general “ cititi “ bine oamenii. Aveti o fire visatoare si romantica. Incercati sa fiti mai organizata si mai disciplinata.

Compatibil cu: trandafirul, papucul-doameni
Margareta – cei nascuti in zilele de: 8, 17, 26
Cuvinte cheie: sensibilitate, fragilitate.
Nu tineti neaparat sa aveti multi prieteni, insa cei pe care ii aveti, doriti sa fie de increde. In general, sunteti prudenta si preferati varianta “safe”, neagreand prea mult sa va aruncati cu capul inainte fara sa analizati in prealabil situatia.
Compatibila cu: albastreaua, bujorul, macul, floarea-soarelui

Bujor – cei nascuti in zilele de: 2,11, 20, 29
Cuvinte cheie:pasionala, loiala
Sunteti o persoana ambitioasa si stiti sa va impuneti punctul de vedere. Atentie totusi sa nu deveniti prea incapatanata si sa nu acceptati si punctul de vedere al altor persoane.
Compatibil cu: macul, albastreaua, orhideea

Papucul doamnei  – cei nascuti in zilele de: 3,12,21,30
Cuvinte cheie: nevoia de stimulare si diversitate
Va place diversitatea si miscarea. Aveti nevoie sa fiti stimulata, deoarece va puteti plictisi repede Sunteti romantica, iubitoare si receptiva. Incercati sa fiti mai ordonata atat in ganduri cat si in fapt
Compatibil cu: trandafirul, macul

Iris – cei nascuti in zilele de: 5, 14, 23
Cuvinte cheie: darnica, libera
In general va place sa fiti darnica, iar cand daruiti o faceti din toata inima. Aveti totusi si unele momente de egoism si egocentrism. Sunteti adaptabila, deschisa la experiente noi si nu suportati sa aveti libertatea ingradita.
Compatibil cu: orhideea, albastreaua, trandafirul, papucul-doamnei

Orhidee  – cei nascuti in zilele de: 7, 16, 25
Cuvinte cheie: exotica, senzuala
Va place sa descoperiti lucruri noi, sa calatoriti si sa intrati in contact cu oameni si culturi noi. Aveti simtul datoriei, insa uneori puteti deveni superficiala. Incercati sa priviti mai mult in profunzimea lucrurilor.
Compatibila cu: floarea-soarelui, papucul-doamnei, bujorul

Trandafir – cei nascuti in zilele de: 9, 18, 27
Cuvinte cheie: frumusete, stralucire
Aveti o fire pasionala, arzatoare, care stie sa iubeasca profund si neconditionat. Va plac provocarile si aveti curajul de a merge intainte trecand peste dificultatile vietii.
Compatibil cu: macul, papucul-doamnei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...