Ce te așteaptă în viitorul apropiat în funcție de momentul zilei în care te-ai născut

Despre data nașterii și ora nașterii ați tot citit probabil materiale pe Internet, inclusiv pe acest site. Cu ceea ce venim nou de această dată, pe lângă caracteristicile fiecăruia în funcție de momentele-cheie în care am venit pe lume, este cum ne influențează cifrele esențiale din viața noastră chiar propriul destin.

Ora nașterii și viitorul tău
Astrologii chinezi cred cu tărie că ora nașterii dezvăluie valorile și stilul de viață al unei persoane, iar în funcție de aceste aspecte ele își construiesc viitorul de multe ori fără să își dea seama.

Specialiștii chinezi spun că persoanele născute dimineața, adică între orele 6 și 12 sunt realiste. Sunt persoane raționale, responsabile, echilibrate, extrem de împăciuitoare.

Acestea au mare noroc în viață, mai ales din punct de vedere carieristic. Obțin cam tot ce vor prin multă muncă.

Persoanele născute la prânz, între orele 12 și 18 seara sunt persoane care doresc să se impună în societate. Sunt foarte ambițioși și au o tactică aparte de a domina. Sunt persoane destul de prudente și nu acționează niciodată în necunoștință de cauză.

Le place să se aventureze în tot felul de proiecte și sunt acei oameni despre care putem spune că sunt oameni liberi, oamenii care nu țin cont de reguli, asta neînsemnând că le calcă întruna.

Cei născuți seara/ noaptea (18 – 06 dimineața) sunt familiști și fac mereu ce e mai bine pentru ei. Sunt greu de strunit pentru că nu acceptă sub nicio formă să piardă în viață, chiar și dacă e vorba de lucruri minore.

Se poate spune că persoanele născute în intervalul orar menționat mai sus sunt tradiționaliste și conservatoare, dar lasă loc noului dacă se cuvine. Cu alte cuvinte, nu sunt atât de închistați în valori și principii care reduc libertatea celor diferiți.

Aceste persoane, tocmai pentru că au o deschidere redusă la modern, la nou, la principiile lumii noi, își croiesc cu greu un drum în viață.

Cum va fi 2018, în funcție de data nașterii. Prezicerile numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcție de cirfra de destin a fiecăruia dintre noi.

Anul 2018 va fi an universal 2. Cifra 2 este o cifră feminină,afectivă, responsabilă dar și puțin mai dură.

”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni și să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obține un credit, un lucru de care vor avea nevoie.

Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunități, însă va veni și cu o ruptură. Poate va avea loc un divorț. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relațiile în familie.

Membrii familiei nu trebuie neglijați. Cei cu cifra 8 vor face niște afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce privește persoanele cu cifră de destin impară, aceștia vor avea un an mai puțin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an așa benefic, ei trebuie să lase de la ei și să se plieze indiferent de situație. Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinați în acest an.

Trebuie să fie responsabil și să muncească. Aceste semnificații se aplică și pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici.

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii
Numerologul Mihai Voropchievici, la România TV, a vorbit despre anul 2018, care bate la uşă.

„An universal doi, anul viitor. Ceea ce înseamnă o perioadă de pace şi linişte”, a spus Mihai Voropchievici. Acesta a declarat că în plan economic apare un progres. „Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

Record de divorţuri

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară. Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.

Citeste horoscopul pentru anul 2018 în detaliu pentru fiecare zodie
Previziuni karmice 2018 – Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou început mai ales pentru zodiile de foc și de pământ. Este și un an al iubirii, un an în care mulți nativi vor începe o relație serioasă.

Previziuni karmice 2018 – TOATE ZODIILE

ZODIILE DE FOC:

Leii și Săgetătorii sunt în vizorul astrelor încă din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi și mai mulțumitor.

Leii și Săgetătorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reîntregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor soluționa pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certați cu rudele apropiate sau cu persoana iubită.

Se întoarce roata pentru ei, oricât ar fi ea de pătrată, cum se zice în popor. Au parte de bucurii imense și vor primi vești nemaipomenite mai ales în a doua jumătate a anului.

Berbecii, în schimb, trebuie să tragă mai tare, să muncească mai mult ca să obțină ce vor. Trebuie să fie cu ochii în patru. Primele luni vor fi presărate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PĂMÂNT:

Taurii și Capricornii au de muncit cât n-au muncit în viața lor. Evident, răsplata va fi pe seama muncii lor. Se pot îmbogăți subit, mai ales Taurii.

Capricornii mai au puțin de tras și de îndurat. Soarta se va juca puțin cu sentimentele lor. Vor fi și câteva episoade de depresie mai ales în primăvara și toamna lui 2018.

Fecioarele vor fi și ele sub protecție divină anul următor. 2018 va reprezenta pentru acești nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta într-o altă țară, unde vor începe o viață nouă.

ZODIILE DE AER:

Gemenii și Balanțele vor avea și ele un an fructuos, dar ceva mai greu față de 2017. Trebuie să fie extrem de atenți la situațiile în care îi vor implica alții din punct de vedere profesional.

Pot cădea în tot felul de capcane, așa că e recomandat să fie precauți în perioada următoare, mai ales în lunile ianuarie, februarie și martie.

Cât despre vărsători, va fi anul dragostei pentru ei. Nu se întrevăd evoluții negative pe niciun plan personal.

ZODIILE DE APĂ:

Racii au de trudit în primele 6 luni ale anului dacă vor să lenevească, să călătorească ori să se relaxeze în a doua jumătate a anului. Cu iubirea stau execelent pe tot parcursul anului, iar femeile Rac, acelea care își doresc un copil, ar putea primi această veste în urma unui test de sarcină.

Scorpionii și Peștii vor avea câteva luni mohorâte, cele de primăvară. Vor fi supuși unor teste și examinări care va scoate ce e mai rău din ei. Trebuie să nu lase garda jos nicio clipă, dar să fie atenți cum se apără. Pot pierde totul sau pot câștiga totul.

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...