Ce te asteapta in 2019: urmeaza un an al schimbarilor. Acestea sunt cele mai afectate zodii

Anul 2019 va fi unul de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar și de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziția actuală.

Berbec

Se anunţă un an curajos pentru această zodie, atât pe plan sentimental, cât şi în carieră. Nativii implicaţi într-o relaţie vor reuşi să scape de orgoliu şi vor putea să vorbească cu sinceritate despre sentimentele lor, lucru benefic pentru evoluţie.

În cazul celor singuri, e nevoie de mai multă îndrăzneală dacă vor să fie cu cineva, dar şi de semnale clare pentru posibilii parteneri.

În 2019 sunt favorizate studiile, aprofundarea cunoştinţelor, dar şi schimbarea domeniului de activitate. Banii, însă, sunt cei care vor fi în centrul atenţiei, vei lupta pentru a obţine tot mai mulţi chiar în defavoarea celorlalte sectoare ale vieţii tale.

Cheltuielile vor fi mai mari ca în anii anteriori, însă şi câştigurile pe măsură!

Taur

Anul 2019 vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent de statutul tău. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, va exista mult mai multă înţelegere şi afecţiune între tine şi partener.

Dacă eşti singur, e posibil să fii atras de o persoană mai în vârstă, şi asta doar datorită faptului că te interesează stabilitatea financiară. Eşti pus pe economii şi ai face orice pentru a pune un ban deoparte.

În primele luni ale acestui an ţi se oferă o oportunitate în carieră, însă totul depinde doar de tine şi de schimbările pe care eşti dispus să le faci. Nu te extenua şi învaţă să spui nu exceselor!
Gemeni

Anul acesta îţi doreşti mai mult să te distrezi decât să te aşezi la casa ta. Din această cauză, rişti să îţi scape partenerul ideal printre degete, însă nu ai nicio urmă de regret.

Gemeni

Anul acesta îţi doreşti mai mult să te distrezi decât să te aşezi la casa ta. Sunt favorizate afacerile, circulaţia banilor şi investiţiile de orice fel, doar aşa vei avea şansa să evoluezi în 2019.

Este foarte important să ţii cont de sfaturile celor care ţin la tine în ceea ce priveşte cheltuielile impulsive pe care tinzi să le faci!

Rac

Situaţia va fi puţin delicată pentru tine pe plan sentimental în 2019. Cu mai multă prudenţă şi maturitate, ai putea scăpa de o decepţie. Pe plan financiar te concentrezi pe stabilitatea şi siguranţa materială pe termen lung, de aceea sunt favorizate achiziţiile majore.

Evoluezi în carieră, ceea ce presupune venituri substanţiale de care, însă, trebuie să ai mai multă grijă şi să le canalizezi către chestiuni cu adevărat utile.

Leu

Anul 2019 vine cu probleme, dar şi cu rezolvări. Eşti o persoană foarte agitată, iar asta îţi poate cauza anumite probleme de sănătate.

Cu toate că vei câştiga mult mai mulţi bani decât anii precedenţi, din păcate vei fi nevoită să îi cheltui pentru a rezolva problemele menţionate mai sus. Partea bună este că ai de unde da, aşa că nu ar trebui să ai regrete.

Fecioara

În 2019 vei fi urmărit de aceleaşi probleme ca şi până acum, cel puţin pe plan sentimental. Eşti o persoană care critică şi îşi expune nemulţumirile prea mult, uitând să vadă că mai există şi lucruri bune sau gesturi frumoase pe lume.

Partenerul ar putea să capete prea multe frustrări şi ar putea izbucni dacă nu laşi garda jos. Pe plan profesional se recomandă mai multă îndrăzneală. Doar dacă ieşi din zona de confort şi eşti dispus să încerci şi lucruri noi vei avea şansa să evoluezi!

Balanța

Deşi nu eşti adeptul comunicării atunci când ai o problemă cu cineva, anul 2019 vine cu o schimbare în acest sens. Eşti decis să nu te mai închizi în tine atunci când există o problema.

Aplanarea nu constă în a evita discutia, ci în a discuta cu calm şi cu sinceritate despre ce se întâmplă.

Depăşind această teama a ta, vei reuşi să fii mai afectuos. Cu banii nu o duci deloc rău, însă nu e o surpriză ţinând cont de câştigurile de care ai avut parte în lunile anterioare.

Scorpion

Anul acesta eşti mai hotărât ca oricând să renunţi la compromisuri. Dacă îţi este sortit să fii cu persoana cu care te-ai implicat într-o relaţie, atunci cel mai probabil nu e nevoie de compromisuri pentru a face ca lucrurile să funcţioneze între voi.

Cu banii nu vei avea deloc probleme, ci din contră pare că îţi merge mai bine decât oricând.

Săgetator

Anul 2019 îţi aduce schimbări majore. Dacă eşti un Săgetător singur, ai nevoie de o persoană care te iubeşte atât de mult încât să îţi ofere spaţiul de care ai nevoie.

Tu ştii ce să faci cu libertatea atunci când îţi este oferită, aşa că de acest lucru trebuie să îţi convingi partenerul.

Pe plan financiar şi profesional vei da dovadă de mai mult tact şi te vei reusi sa faci fata cu bine la toate problemele. Va fi un an bun!

Capricorn

Anul acesta te axezi pe latura financiară, astfel încât şi relaţia va depinde de asta. Nu accepţi pe oricine lângă tine, iar dacă eşti singur şi în căutare de partener, va urma o serie lungă de teste pentru acesta.

Eşti pus pe investiţii şi afaceri şi nu vrei ca banii pe care îi ai să rămână nefructificaţi, dar nici cheltuiţi inutil. Eşti într-o formă fizică de zile mari!

Vărsător

Este un an al noutăților pentru tine, iar dorința ta cea mai mare este să înveți cât mai multe lucruri.

Nu este exclus să te reprofilezi sau să îți lărgești sfera profesională, iar această decizie se va dovedi a fi una de succes.

În orice caz, anul acesta vrei să clarifici multe nemulțumiri pe care le-ai avut până acum.

Pești

Anul 2019 vine pentru tine cu multe promisiuni, însă mare parte din ele nu se vor concretiza. Toate acestea se vor petrece în prima jumătate a anului, însă apoi totul va reveni la normal şi vei avea din nou energia care te caracterizează.

Unele cheltuieli majore neprevăzute îţi vor da bugetul peste cap şi îţi vor influenţa simţitor viaţa socială.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...