Ce spune un bărbat despre femeile de peste 40 de ani…

Loading...

Odată cu vârsta, apreciez tot mai mult femeile de peste 40 de ani. Există multe motive pentru asta:

De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi la miez de noapte să te întrebe: “La ce te gândești?”. Pentru că nu-i pasă la ce te gândești!

Dacă o femeie de 40 de ani nu vrea să privească împreună cu tine meciul de fotbal, nu va sta şi se va plânge de asta. Ea se va duce şi va face ceea ce vrea – de obicei, ceva mult mai interesant!

Pe foarte puţine le interesează opinia ta despre ele şi despre ceea ce fac. Femeile de 40 de ani au sentimentul propriei demnități și încredere absolută în sine!

Puțin probabil va face o criză de isterie într-un loc public. DAR !!! Dacă meriți, te va “împușca” calm.

Femeile adulte sunt generoase cu lauda, de multe ori nemeritată…

Femeile de peste 40 de ani sunt suficient de încrezătoare, pentru a te prezenta prietenelor.

O femeie mai tânără poate evita chiar și cele mai bune prietene, pentru că nu are încredere în partener, iar unei femei mature nu-i pasă, dacă îi vei găsi prietenele atractive. Ea ştie că acestea nu o vor trăda niciodată.

Femeile de peste 40 de ani au intuiția oracolului – nu trebuie să recunoşti nimic – ele deja știu totul despre tine!

Dacă vei învăța să ignori câteva riduri, ici și colo, veți descoperi că sunt chiar mai s*xi decât cele tinere!

Femeile de peste 40 de ani sunt deschise și sincere. Îți vor spune direct dacă ești un nemernic sau dacă te comporți ca o bestie.

Niciodată nu va trebui să ghicești cum te tratează.

Loading...

Deci da, există multe motive pentru a admira femeile de peste 40 de ani.

Pentru toți bărbații care vor să-mi spună: “De ce să-ţi cumperi o vacă întreagă, când poți obține lapte gratis”, vreau să le spun un lucru: astăzi 80% dintre femei nu sunt interesate de căsătorie! De ce? Pentru că înțeleg că nu merită “să cumperi un porc întreg, de dragul unui cârnat!”

Rămâi SINGURĂ până când vei întâlni un ASTFEL de BĂRBAT!

Rămâi singură până când vei întâlni bărbatul care-ți deschide ușa. Un bărbat care, fără jenă te ia de mâna și te sărută în public. Bărbatul care vrea să te prezinte părinților. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul ai cărui prieteni deja știu despre tine înainte să-i cunoști.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care va renunța la tot, doar pentru a fi alături de tine când ai nevoie de asta. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul pe care îl vei putea prezenta cu mândrie tatălui tău. Cel care nu încearcă să te schimbe. Bărbatul care îți răspunde mereu la mesaje și apeluri.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care nu are timp pentru jocuri și care este întotdeauna extrem de onest. Cel care te îmbrățișează în public și te sărută pe frunte. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te respectă și se ține de cuvânt. Cel care știe când să-ți prezinte scuze, dacă nu are dreptate. Cel care îți trimite flori la muncă – pur și simplu, fără motiv.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te va face să vrei să fii mai bună. Cel care te motivează să obții mai mult și să devii mai bună.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care crede în tine și nu te face să te îndoiești de sentimentele lui. Cel care are încredere în tine, în cariera ta și viitorul pe care îl vrea cu tine. Cel care îți spune “te iubesc” – doar pentru că vrea să știi asta. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care știe că cel mai dificil lucru nu este să te cucerească, dar să-ți dea mereu un motiv să rămâi.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te face să te simți și mai frumoasă când ești alături de el. Cel care continuă să-ți provoace fluturi în stomac. Bărbatul cu care nimeni nu se va putea compara. Rămâi singură până vei întâlni bărbatul fără de care nu vei putea trăi.

Până atunci rămâi singură…

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare

HOROSCOP 12 AUGUST 2019, prezentat de Neti Sandu. O să le dăm de capăt problemelor mai ...