Ce soartă au persoanele care sunt născute toamna și iarna

Persoanele care sunt născute toamna sau iarna au ceva special, spre deosebire de cele care au venit pe lume primăvara sau vara. Iată și de ce!

NĂSCUT ÎN SEPTEMBRIE?

Din punct de vedere astrologic, persoanele născute în septembrie au zodia Fecioară sau Balanță. Dacă ai venit pe lume în această lună, ești o persoană echilibrată, o persoană care adoră aventura și care va face tot timpul ce dorește.

Ai un parcurs plin de peripeții în viață, dar ție îți place adrenalina. Ești muncitor, iar încăpățânarea cu care îți duci sarcinile la capăt sunt recompensate.

NĂSCUT ÎN OCTOMBRIE?

Balanțele de octombrie și Scorpionii sunt misterioși! Dacă ai venit pe lume în această lună, înseamnă că ești o persoană plină de controverse. Nu lași pe nimeni să-ți citească sufletul.

Acționezi în tăcere și ai talentul de a lua prin surprindere propriul tău destin.

NĂSCUT ÎN NOIEMBRIE?

În această lună sunt născuți Scorpionii și Săgetătorii. Ești o persoană pragmatică, ai tot timpul un cuvânt de spus și ești gata de atac indiferent ce s-ar întâmpla.

Ai mereu un plan B și ești pasionat de tot ce înseamnă spiritualitate.

NĂSCUT ÎN DECEMBRIE?

Capricornii și Săgetătorii vin pe lume în ultima lună din an. Dacă ești unul dintre ei, probabil știi că lumea te apreciază pentru modul direct în care îți exprimi nemulțumirile, pentru felul în care interacționezi și te impui în societate. Ai numai de câștigat datorită sincerității tale.

NĂSCUT ÎN IANUARIE?

Și Vărsătorii și Capricornii născuți în această lună au ceva special: nu lasă pe nimeni să pătrundă în sufletul lor. Se spune că dacă reușești să îi cucerești te-ai ales cu un prieten pe viață și dincolo de ea!

NĂSCUT ÎN FEBRUARIE?

Peștii și Vărsătorii sunt născuți în a doua lună din an. Este luna iubirii, iar asta o știi foarte bine. Pentru tine, totul în viață înseamnă dragoste. Nu poți concepe nimic dacă nu pui suflet în ceea ce faci. De asta și ai un drum în viață plin de surprize plăcute.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...