Ce SLĂBICIUNI ai, in functie de zodie

Berbec
Ție îți place să domini, indiferent de situația în care te afli, iar această dorință s-ar putea să devină o problemă la un moment dat. În plus, ești nerăbdător și din această cauză ai tendința să iei decizii pripite. Încearcă să analizezi lucrurile la rece și multe dintre problemele tale se vor rezolva.

Taur
Ești o persoană destul de rigidă și nu prea îți plac schimbările. Dragostea pentru rutină te poate face, însă, să ratezi unele oportunități. Ai o slăbiciune pentru bani și vei lupta din greu pentru a-ți face o situație materială sigură.

Gemeni
Îți place să te concentrezi la mai multe lucruri în același timp, iar asta te faci să nu fii atentă la detalii. Ești imprevizibilă și urăști rutina. Ai o inteligență extraordinară, însă îți pierzi complet rațiunea în fața gadget-urilor.

Rac
Principala ta slăbiciune sunt emoțiile și îți place să le amintești celorlalți ce ai făcut pentru ei, atunci când lucrurile nu ies cum vrei tu. Ești rănită foarte ușor și îți schimbi starea de spirit de la o secundă la alta. Nimeni nu te vede astfel, însă ești foarte răzbunătoare. Ai, însă, o slăbiciune pentru iubire și gesturile tandre, iar o îmbrățișare te face să uiți orice faptă.

Leu
Nu poți rezista complimentelor și vorbelor frumoase. Ești o femeie puternică, însă o persoană care știe să te flateze poate obține foarte multe de la tine.

Fecioară
Atenția ta la detalii te face să pierzi din vedere imaginea de ansamblu. Probabil aceasta este cea mai mare slăbiciune a ta, iar ceilalți vor observa asta. Ești ușor de manipulat, tot ce trebuie să facă ceilalți este să te piardă în detalii. Cunoscută de toată lumea este și slăbiciunea ta pentru curățenie, așa că îți dai seama că toată lumea știe cum să te scoată din sărite, nu

Balanță
Nu mai ai nicio putere când ți se pun în față mai multe opțiuni. Vei fi chinuită constant de dorința de a lua cea mai bună decizie, așa că trebuie să înveți să fii mai hotărâtă.

Scorpion
Te implici profund în orice situație și ai o slăbiciune pentru cauzele pierdute. Îți este foarte greu să treci peste relațiile eșuate și nu prea reușești să îți păstrezi obiectivitatea în astfel de situații.

Săgetător
Îți schimbi părerea și atitudinea de la o secundă la alta, iar pentru oamenii din jurul tău este destul de obositor. Slăbiciunea ta cea mai mare sunt călătoriile și ești capabilă de orice să ajungi în locuri pe care nu le-ai mai văzut niciodată.

Capricorn
Ești o fire materialistă și ușor de impresionat, iar oamenii din jur se vor folosi de aceste slăbiciuni ale tale. Îți place să îți faci planuri pe termen lung și ești foarte interesată de obținerea succesului profesional.

Vărsător
Ești o persoană puternică și nu îți place să recunoști că ai greșit. Emoțiile sunt cea mai mare slăbiciune a ta și ai tendința de a fugi de ele.

Pești
Te victimizezi foarte tare și ai o dorință permanentă de a scăpa de realitate. Ești o fire naivă și ai tendința de a te încrede prea repede în oameni.

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...