Ce rochie de MIREASĂ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cea de la Fecioară e SUPERBĂ

Anumiți designer, precum Reem Acra, s-ar putea să-și întrebe miresele cine sun tele ș ice vor să spună lumii. Desigur, au dreptate să pună astfel de întrebări, deoarece, fie că îți place sau nu, rochia de mireasă spune multe despre tine.

Tu ce mesaj ai vrea să transmiți lumii? Dacă nu ești încă foarte sigură, iată niște posibile răspunsuri în funcție de zodia în care te-ai născut. Desigur, ai tot dreptul să fii sceptică, să te încrezi în instinctele tale și să alegi ce vrei, chiar dacă nu e exact ce se spune mai jos:

Berbec

Ești obișnuită să fii prima la orice, așa că probabil te-ai gândit dintotdeauna să porți ceva original la nunta ta, precum niște pantalonii – înainte ca acest lucru să fie extreme de la modă datorită lui Solange Knowels. Personalitatea ta agresivă, îndrăzneață, e perfectă pentru pantaloni. Cine are timp pentru tot materialul presupus de o rochie?

 

Taur

Pentru cineva atât de sensual ca tine, moda rochiilor cu un umăr gol ar trebui să fie perfectă. Nu numai că acestea sunt extraordinar de romantic, dar sunt și foarte frumoase, potrivite pentru cineva care estetica.

 

Gemeni

S-ar putea să ai uneori purtări diferite, iar asta nu e deloc un lucru rău. Asta înseamnă că în ziua nunții îți permiți să încerci mai multe lucruri. Încearcă o rochie cu formă schimbătoare, lungă în spate și scurtă în față sau cu elemente care pot fi înlăturate.

 

Rac

Ai și o parte tradițională și ce poate fi mai specific unei mirese decât un frumos decolteu în formă de inimă. Când părinții și viitorul soț te vor vedea pentru prima data în rochie de mireasă în ziua nunții, să te pregătești pentru lacrimi. Multe lacrimi.

 

Leu

Bine, doamna Leu. Tu trebuie să ai cea mai dramatică intrare în momentul în care muzica va porni. De ce ar trebui să-ți înnăbuși puterea înnăscută doar pentru că te căsătorești? Scoate-o în evidență. Alege o rochie cu o trenă sau una cu o fundă imensă.

 

Fecioară

Ești foarte atentă la detalii, iar acest lucru se va vedea și atunci când îți vei alege rochia de mireasă. Nimic nu te va face mai fericită decât o rochie cu broderii sau dantelă – acest tip de rochie îți va bucura inima.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...