Ce obsesii ai în funcție de zodie? Obsesiile zodiei Leu sunt de a domina și de a învinge

Obsesiile difera de la persoana la persoana si sunt uneori foarte mult influentate de catre semnele zodiacale sub care se naste fiecare individ.

Ce obsesii ai in functie de zodie

Obsesia majora a nativului din zodia Berbec este aceea de a detine controlul, obsesia care patroneaza peste semnul zodiacal al Fecioarei este aceea de a aseza fiecare lucru la milimetru, iar in cazul zodiei Scorpion, obsesia sa este aflarea a tot mai multe taine oculte.

Asadar, iata care sunt obsesiile pe care fiecare individ le are in functie de zodia sa:

Berbec

Nativii zodiei Berbec, fiind firi puternice si doritoare sa realizeze cat mai multe activitati, se confrunta cu asa-numita lipsa de timp pe care ei considera ca o intampina in mod frecvent, iar atunci cand vine vorba despre obsesia acestei zodii, aceasta doreste sa detina controlul absolut asupra oricarei situatii si sa invinga intotdeauna, scrie yve.ro.

Taur

Taurul, fiind ancorat in partea reala a lumii, are drept obsesii placerile care se regasesc in lumea placerilor trupesti, dar si obsesii catre mancare si achizitionarea de articole vestimentare.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane foarte curioase prin natura lor; din acest motiv acesti nativi ai zodiacului sunt dornici sa cunoasca lumea inconjuratoare, iar cele mai mari obsesii ale lor sunt chiar oamenii – fiind fascinati de acestia, ajung sa devina obsesii pentru ei.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt recunoscuti pentru faptul ca sunt persoane cu adevarat sensibile, iar atunci cand vine vorba despre obsesiile lor, putem spune ca au drept obsesii imperfectiunile lor sau fobiile pe care le este teama sa le infrunte.

Leu

Leii sunt recunoscuti ca lideri innascuti, dornici sa detina controlul si sa invinga oricare lupta in care intra, asadar obsesiile cele mai mari ale celor din zodia Leu sunt acelea de a domina si a invinge intotdeauna.

Fecioara

Fecioarele sunt recunoscute ca persoane perfectioniste; din acest motiv, una dintre obsesiile celor din zodia Fecioara este aceea de a aseza orice lucru la milimetru, chiar si in viata personala acesti nativi sunt dornici sa organizeze totul conform unui plan.

Balanta

Balantele sunt nativi forte echilibrati; astfel, nu te vei gandi niciodata ca nativii zodiei Balanta pot avea obsesii insa printre cele mai mari obsesii ale acestor nativi se numara obsesia fata de propria persoana, de a se aranja contant, indiferent de situatie.

Scorpion

Scorpionii sunt firi enigmatice, invaluite in mister si atrase de partea oculta, de partea mai putin accesibila si cunoscuta de omul de rand; acesti nativi au o afinitate pentru a intelege misterele din jurul lor, din acest motiv obsesia lor cea mai mare este aceea de a intelege tot mai mult lumea oculta, invaluita de umbre.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator sunt dornici sa descopere cat mai mult, sa afle cat mai mult, astfel incat sa devina atotstiutori; din acest motiv, cea mai mare obsesie a acestor nativi este aceea de a cunoaste in detaliu lumea care ii inconjoara, chiar si atunci cand vine vorba despre oameni.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt dornici sa fie ascultati, sa li se ia in considerare sfatul si sa poata detine controlul asupra unei situatii sau a unor anumiti oameni. Asadar, cea mai mare obsesie a celor din zodia Capricorn este aceea de a detine controlul, de a putea controla tot ceea ce se petrece in jurul lor, inclusiv oamenii.
Varsator

Nativii zodiei Varsator doresc sa aiba intotdeauna dreptate; din acest motiv, intra de cele mai multe ori in discutii contradictorii. Insa, obsesiile celor din zodia Varsator sunt acelea de a avea dreptate, de a se afirma cu ideile lor artistice, inovatoare si de a visa cu ochii deschisi…

Pesti

Nativul zodiei Pesti este foarte visator, de aceea aproximativ tot timpul se afla intr-o sfera a sa, iar obsesiile lui sunt legate de lucrurile pe care le admira si cauta sa le adune constant.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: duminică, 20 septembrie 2020

O să facem câte puţin din toate lucrurile de care avem nevoie şi o să ...