Ce mesaje au îngerii pentru zodia ta. Horoscopul spiritualității

Acest horoscop este unul ceva mai… spiritual! Află care sunt mesajele îngerilor pentru tine, în funcție de zodia ta.

Mesaje celeste pentru zodia ta
BERBEC: E timpul să îți schimbi stilul de viață, să mergi mai departe adoptând o altă atitudine față de mediul înconjurător, față de tine și față de cei dragi ție.

TAUR: Trebuie să faci multe lucruri în perioada aceasta, mai ales până pe 15 august. Învață să fii fericit, să te bucuri de tot.

GEMENI: Îngerii îți transmit că totul va fi bine. Însă, așa cum se zice, Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune și în traistă.

RAC: Crede în continuare în povestea ta de iubire. Urmează-ți inima pentru că ea nu te va trăda niciodată. Iubește fără condiționări.

LEU: Trebuie să te detașezi de tot ce îți provoacă suferință. Poți face asta prin spiritul tău liber, cu veselia și inocența ta.

FECIOARĂ: Gândurile pozitive vor duce întotdeauna la fapte mărețe, la realizări pozitive. Este timpul să lași deoparte negativismul și să speri, să fii optimist.

BALANȚĂ: Speranța te călăuzește spre locuri fantastice și te duce la oameni minunați. Nu o pierde pentru nimic în lume!

SCORPION: Înainte să ceri respectul celorlalți, respectă-te tu! Respectul de sine va atrage acele încurajări și aprecieri pe care le meriți din plin.

SĂGETĂTOR: Cu puțin umor vei depăși orice năpastă. Este momentul să privești lucrurile mai vesel, să îți activezi latura ludică.

CAPRICORN: Pășește înainte fără teamă. Cu încredere în forțele pozitive și în Divinitate vei ajunge acolo unde dorești, acolo unde îți va fi cu adevărat bine.

VĂRSĂTOR: Tu poți schimba tot ce e rău în jur, renunțând la obiceiurile care te duc în stări de suferință.

PEȘTI: Orice problemă vine în viața noastră cu scopul de a învățat ceva. Din fiecare cumpănă ieșim câștigați.

 5 motive pentru care iubim Balanțele

Cea de-a 7-a zodie din super seria astrologică ale cărei caracteristici le enumerăm în rândurile de mai jos este Balanța. Ce are special această zodie?

De ce iubim Balanțele?

În primul rând pentru că sunt echilibrate. Am putea spune că sunt persoanele cele mai îngăduitoare din zodiac, persoanele care găsesc mereu soluții pașnice indiferent de natura problemei.

Faptul că preferă să închidă ochii la anumite nedreptăți sau răutăți nu înseamnă că devin complice, ci încearcă din răsputeri să găsească rezolvări care să nu implice multă agitație și stres. De asta le iubim!

Pentru că sunt iubitoare. Balanțele sunt protectoare nu doar cu cei din familie, ci și cu prietenii. Pentru ei, prietenii sunt o extensie a rudelor. De altfel când vine vorba de oferit ajutor, Balanțele nu fac diferența între rudele de sânge și prietenii din copilărie. De multe ori îi ajută pe cei din urmă.

Sunt inteligente și perspicace. Știu să analizeze lucrurile în profunzime și fac tot posibilul să iasă în evidență cu idei noi, constructive.

Sunt capabile să revoluționeze modul de muncă la serviciu sau să vină cu tot felul de soluții la care nici experții în management nu se gândesc, asta cu o singură excepție: dacă nu cumva sunt și ei născuți în Balanță.

Balanțele nu știu ce înseamnă „Nu pot”. El încearcă marea cu degetul și de multe ori le iese. Acest curaj și această luptă continuă vin din spiritul lor aventurier.

Le place să călătorească. Un voiaj alături de Balanțe îți va schimba modul în care vezi lumea. Balanțele știu să se bucure de toate lucrurile mărunte și te fac să le vezi altfel.

O floare pe lângă care ai trecut, un copac cu o formă ciudată, un costum purtat de cineva pe care nici măcar nu l-ai remarcat – Balanțele văd toate aceste detalii și frumosul din ele.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...