Ce le lipsește zodiilor? Berbecilor, RESPONSABILITATEA, Taurilor…

Deși au personalități complexe, au defecte și calități, dar și perspective diferite asupra vieții, nu de puține ori se întâmplă ca zodiile să se simtă incomplete. Există, în sinea fiecărui nativ, un sentiment conform căruia ceva lipsește.

Berbec
RESPONSABILITATEA. Făr doar și poate, Berbecii sunt nativi care se țin cu greu de cuvânt și nu rare sunt ocaziile în care fac promisiuni pe care nu le pot îndeplini. Zodia Berbec este caracterizată de lipsa simțului responsabilității.

Taur
SATISFACȚIA. Nativi foarte perseverenți și dornici de evoluție, Taurii nu vor fi niciodată mulțumiți de realizările lor. Aceștia vor vrea mereu să se autodepășească și niciodată nu se vor simți satisfăcuți cu ce au pe moment.

Gemeni
CURAJUL. Cei născuți în zodia Gemeni au o permanentă teamă de imprevizibil și nu își găsesc niciodată suficient curaj pentru a acționa într-un anumit sens. Este foarte clar că nativii Gemeni au nevoie de impulsuri și motivații.

Rac
ONESTITATEA. Racii sunt nativi cărora le este foarte ușor să disimuleze, să se prefacă. Aceștia nu pot fi în totalitate sinceri nici măcar atunci când sunt obligați de o anumită situație. A-ți pune încrederea într-un Rac este un gest riscant.

Leu
CUMPĂTAREA. Nativii din zodia Leu nu au simțul măsurii, nici măcar când vine vorba de situații delicate. Aceștia sunt genul de oameni care acționează mereu instinctiv, fără să anticipeze anumite reacții. De asemenea, Leii sunt adepții exceselor și mereu le va lipsi simțul cumpătării.

Fecioară
RĂBDAREA. Fecioarele sunt foarte perfecționiste și nu au deloc răbdare. Acestea așteaptă mereu ca lucrurile să urmeze o cale firească pe care ele o anticipează și nu suportă ca lucrurile să fie altfel. Cei născuți în zodia Fecioară nu sunt dispuși să aștepte ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Balanță
STIMA DE SINE. Balanțele sunt firi foarte echilibrate, dar niciodată nu se apreciază la adevărata valoare. Un nativ din această zodie va avea mereu tendința de a se subestima și de a-și critica în special defectele. Rareori se întâmplă ca un nativ Balanță să își recunoască meritele.

Scorpion
ÎNȚELEPCIUNEA. Nativii din zodia Scorpion nu sunt înțelepți, mai ales când sunt puși în situații dificile. Aceștia sunt persoane instinctuale și acționează conform inspirației de moment. De asemenea, Scorpionii sunt impulsivi și orgolioși, deși regretă anumite gesturi sau vorbe pe care le spun.

Săgetător
SIGURANȚA. Nativul Săgetător are tendința de a nu lua în serios lucrurile, chiar dacă acestea au o gravitate însemnată. O astfel de atitudine îl poate pune pe Săgetător într-o lumină nefavorabilă și îi poate spori sentimentul de nesiguranță.

Capricorn
PUTEREA. Capricornii sunt nativi care se mențin cu greu pe poziții. Aceștia nu sunt orgolioși și nici puternici, alegând mereu să cedeze în favoare cuiva. De asemenea, nativii Capricorn fac față cu greu situațiilor dramatice sau tensionate.

Vărsător
ECHILIBRUL. Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se arunca cu capul înainte și nu analizează situațiile complexe. De asemenea, aceștia au tendința de a exagera și, de regulă, nu sunt imparțiali. Vărsătorii întâmpină probleme serioase legate de temperament și corectitudine…

Pești
SIMȚUL UMORULUI. Nativii Pești sunt adepții amuzamentului, dar nu știu să îl practice și să îl interpreteze. Aceștia nu au simțul ironiei, iar umorul pentru ei poate reprezenta o formă de jignire. Peștilor le plac oamenii care au un fin simț al umorului, dar detestă glumele grosolane.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...